Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 28, 14:52)
arteja balsavimo diena, o as vis dar neapsisprendus  unsure.gif

yra tikrai daug graziu nuotraukyciu ir tikiu, kad sunku issirinkti tik 3 ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pajuokavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(foolmeto @ 2008 10 28, 15:15)
bigsmile.gif  pajuokavau  biggrin.gif

uz gryna piniga ir nepriemiau biggrin.gif
Atsakyti
bet kaip staiga nuotraukų padaugėjo. visi kaip studentai - paskutinę minutę biggrin.gif
Atsakyti
aš tikrai žinau kad nebalsuosiu už vaikų portretus taip pat už gyvūnus ( net jei jie lapais pabarstyti biggrin.gif ) , matyt aš kitaip supratau konkursą todėl balsuosiu už tas kurios mano nuomonė labiausiai atitinka temą nu ir be abejo patinka smile.gif

o vienai foto visus tris balsus atiduot galima? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 28 spalio 2008 - 16:39
Kiek daug gražių nuotraukų thumbup.gif Tikrai žinau, kad balsuosiu ar už vaiko portretą ar už gyvūną ar už kompoziciją ar peizažą ... Bet tai bus to verta nuotrauka drinks_cheers.gif Nors gal aš fotokonkursus ne taip suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 28 spalio 2008 - 16:51
QUOTE(Lera @ 2008 10 28, 18:38)
aš tikrai žinau kad nebalsuosiu už vaikų portretus taip pat už gyvūnus ( net jei jie lapais pabarstyti biggrin.gif )  , matyt aš kitaip supratau konkursą todėl balsuosiu už tas kurios mano nuomonė labiausiai atitinka temą nu ir be abejo patinka smile.gif

o vienai foto visus tris balsus atiduot galima? laugh.gif

kodel toks nusistatymas pries vaikus nuotraukose juk svarbiausia bendras vaizdas ax.gif taip kartais kitos isireiskia lyg vaikai gadintu nuotraukas g.gif
Atsakyti
na jus man doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif vatokiai paaiskinkit kaip balsuoti, nes esu nusiziurejusi viena foto, kuri man labai labai wub.gif
Atsakyti
Mano manymu, tuo ir puiku, kad visi skirtingai grožį, meną, spalvas, rudenį... suprantame bigsmile.gif , vienam tai - jaukus portretas, kitam - svajingas peizažas, trečiam - idėja, ketvirtam - galbūt nuotraukos nuotaika patinka... Vienam žavus tik fragmentas, antram gal nuotraukoje neturi būti abstrakcijos... Vis tik koks gražus tas ruduo! smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
man dar sita patinka ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2008 10 28, 18:08)
na jus man  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  vatokiai paaiskinkit kaip balsuoti, nes esu nusiziurejusi viena foto, kuri man labai labai  wub.gif

taigi dar niekas nebalsuoja. Paskui atsiras mygtukas ant katro nuspaudus ir galėsi atiduot balsą. Trim.
Atsakyti
Tiksliau:
Balsavimas nuo 30-10-2008 iki 07-11-2008, 3 balsai iš dalyvio.
Atsakyti