Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 23, 16:59)
ziurint kaip tie vaikai "ikomponuoti" i nuotrauka smile.gif kol kas su vaiku ir man nei viena nelimpa smile.gif bet tikiu dar pasipils daugybe sedevru smile.gif)

net nesigincynu, kad buna graziu ir net labai mirksiukas.gif
Atsakyti
radau dar patinkanciu biggrin.gif
Atsakyti
graži

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 23, 20:44)
radau dar patinkanciu  biggrin.gif

mergytė graži , foto ne fono rudeniško aiškiai nesimato grinai vaikoportretas nekabina visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 23, 20:53)
mergytė graži , foto ne fono rudeniško aiškiai nesimato grinai vaikoportretas nekabina visai  schmoll.gif

man patinka siltos spalvos, grazus rudeninis boketh smile.gif apie rudeni galima spresti ir is dominuojancios geltonos spalvos ir pagal vaiko rudenine apranga smile.gif gal ir ne geriausia foto, bet sauni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 23, 21:58)
man patinka siltos spalvos, grazus rudeninis boketh smile.gif apie rudeni galima spresti ir is dominuojancios geltonos spalvos ir pagal vaiko rudenine apranga smile.gif gal ir ne geriausia foto, bet sauni  smile.gif

man ji nerudenine , nežiūrint į apranga ir išsiliejusi geltona foną už nugaros m nu čia mano nuomone turiu aš į ją teise ar ne galu gale ?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 23, 21:34)
man ji nerudenine , nežiūrint į apranga ir išsiliejusi geltona foną už nugaros m nu čia mano nuomone turiu aš į ją teise ar ne galu gale ?

Jetus, ko cia dabar tokia jautri doh.gif net negalvojau gincytis ar ka. Tu pasakei savo nuomone, as savo, argi buvau padejusi nors viena taskeli, inicijuojanti ginca ? g.gif

p.s.toks fonas tikrai ne vasaros, ziemos ar pavasario liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 23 spalio 2008 - 21:38
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 23, 22:35)
Jetus, ko cia dabar tokia jautri  doh.gif  net negalvojau gincytis ar ka. Tu pasakei savo nuomone, as savo, argi buvau padejusi nors viena taskeli, inicijuojanti ginca ?  g.gif

p.s.toks fonas tikrai ne vasaros, ziemos ar pavasario liezuvis.gif

smailiku nepridėjau tai taip ir nuskambėjo , aš nepiktai jei ką 4u.gif
nu jo tik sakau kad tas susiliejas fonas man neatrodo įspūdingai, yra fokusuota į mergytė , o ne į aplinka , o čia rudens temą nu vnž man netinka ji biggrin.gif nors pasikartosiu mergytė graži prieš ja nieko neturiu, tik foto man nepatinka nes čia grinai vaiko portretas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 23 spalio 2008 - 22:11
na stai, kita kalba biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 23 spalio 2008 - 22:11
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 10 23, 22:45)
na stai, kita kalba  biggrin.gif

nespėjau nuorodą paspaust ir jau ištriniai , greit gražink atgal blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 23, 22:11)
nespėjau nuorodą paspaust ir jau ištriniai ,  greit gražink atgal  blink.gif

biggrin.gif nekreipk demesio, cia as PAGALIAU ismokau nuorodas daryt, dideliam dideliam savo dziaugsmui ,jau priejau isvada, kad nesu visai beviltiska biggrin.gif siaip nuoroda buvo i ta shakele su voratinkliais
Atsakyti
man ta foto irgi ne rudeninė schmoll.gif , tik mergaite nuotraukoje labai grazi wub.gif
Atsakyti