Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(grange @ 2008 10 22, 22:56)
http://www.supermama...p...&phid=15619

šitoj foto pvz. na matosi kad ruduo,bet kur akcentuojama viena iš spalvų? unsure.gif

kairėje žalia, ir truputis geltonos smile.gif

kokybės gal nelabai, ale nu nori žmogus su tokia dalyvauti, ne visiem neprestižas nekokybiškas nuotraukas dėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man suolelis patinka bigsmile.gif Ar tai reiškia, kad jau matom pirmąjį konkurso favoritą?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 10 22, 23:16)
Ir man suolelis patinka bigsmile.gif Ar tai reiškia, kad jau matom pirmąjį konkurso favoritą?

turbūt, švari ir skaidri nuotrauka, nors man yra daugiau patinkančių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 10 22, 22:05)
kairėje žalia, ir truputis geltonos smile.gif

kokybės gal nelabai, ale nu nori žmogus su tokia dalyvauti, ne visiem neprestižas nekokybiškas nuotraukas dėti mirksiukas.gif

na tiesa,kai užsidegiau šviesą pasimatė daugiau blush2.gif

QUOTE(*Rita* @ 2008 10 22, 22:16)

o manęs nekabina, nes jau panaši foto buvo,tai ieškosiu ko nors įdomesnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 22, 23:20)
na tiesa,kai užsidegiau šviesą pasimatė daugiau  blush2.gif

o aš kai dieną žiūrėjau šitą nuotrauką, tai ji man išvis tokia tamsi, vos ne juoda pasirodė. Dar pagalvojau "kiba naktis g.gif " O dabar tos tamsiai žalios spalvos išlindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 10 22, 22:22)
o aš kai dieną žiūrėjau šitą nuotrauką, tai ji man išvis tokia tamsi, vos ne juoda pasirodė. Dar pagalvojau "kiba naktis g.gif " O dabar tos tamsiai žalios spalvos išlindo smile.gif

lotuliukas.gif nu va skirtingai monitoriai rodo...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 22, 23:24)
lotuliukas.gif  nu va skirtingai monitoriai rodo...

bet tikrai, kaip įdomiai su toms spalvom gaunasi. Štai tu sakei, kad uždegei šviesą ir pasimatė daugiau, o aš atvirkščiai - dabar tamsoj tūnau ir matau tai, ko dieną nesimatė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nelabai supratau, kas čia norėta pasakyti g.gif

user posted image

šita faina

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 10 22, 22:56)
http://www.supermama...p...&phid=15619

šitoj foto pvz. na matosi kad ruduo,bet kur akcentuojama viena iš spalvų? unsure.gif

o man visai nieko šita ax.gif , tokia išplaukusi wub.gif , man patinka , gal temą ir nepilnai išpildo ax.gif
Atsakyti
faina- konkursas smile.gif vos nepraziopsojau - tikejausi, kad nuo siol visada apie konkursa bus pranesame pirmajame puslapyje

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif[attachmentid=162850]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 23 spalio 2008 - 07:33
O teisingai supratau, kad kiekvienas dalyvis gali tik 1 nuotrauką atsiųst? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuostabumelis @ 2008 10 23, 10:32)
O teisingai supratau, kad kiekvienas dalyvis gali tik 1 nuotrauką atsiųst? g.gif

jop smile.gif
Atsakyti