Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

nu va tiesa paaiškėjo , bet man vistiek lapai ir obuolys atrodo netikras nors tu ką biggrin.gif bet tikiu kad čia ne tai kaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Man tai keista, kad fotoshopo "meistre" neizvelge kad vaikas ir buoliai, ir lapai tiesiog ant lovos biggrin.gif Ir taip drasiai iskart irodineja "tiesa".
Ir nuotraukyte greiciau mamytes pacios daryta atrodo, o ne profesionalaus fotografo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 22 spalio 2008 - 20:05
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 22, 20:54)
Ir megejai fotografuoti megsta juoda medziaga panaudoti kaip fona fotografuojant savo vaikus ax.gif  4u.gif

Na, kadangi savo vaiku kol kas neturiu, tai ir nezinau, kaip fotografuoti vaikus biggrin.gif

QUOTE(Lera @ 2008 10 22, 21:01)
bet man vistiek lapai ir obuolys atrodo netikras nors tu ką biggrin.gif 

Man irgi biggrin.gif
Atsakyti
nesvarbu jau svarbiausia kad tiesa paaiškėjo , man tai pasirodė būtent dėl to obuoliuko nes jei foto stipriai išdidinus kraštai susilieja lig butu klijuota , bet nieko neteigiu tik sakau iš ko pagalvojau , sėkmes konkurse wink.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 22, 21:02)
Man tai keista, kad fotoshopo "meistre" neizvelge kad vaikas ir buoliai, ir lapai tiesiog ant lovos biggrin.gif  Ir taip drasiai iskart irodineja "tiesa".
Ir nuotraukyte greiciau mamytes pacios daryta atrodo, o ne profesionalaus fotografo biggrin.gif

Ai, nu nereikia cia tos ironijos user posted image

O, kad foto is fotosesijos moderatore pasake user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 19:28)
Ai, man tas pats, aš zinau, kad čia photoshopas ir nesiruosiu visu as cia itikineti  cool.gif
O jus galvokit kad si foto tikra  4u.gif

neieškokit sliekų asfalte doh.gif
gal tas vaikučio įdubimas padarė savo, bet aš iš kart pagalvojau kad gal kokioj kėdėj, nu kaip būna vaikams kur su kojom remias, ar fotelyje..
Atsakyti
nu va - jau turiu viena foto, uz kuria be sazines grauzaties galeciau balsuoti rolleyes.gif

ir kompozicija, ir rakursas paieskotas, ir forma suoliuko graziai isryskeja, ir nuotaika - tokia ramuma. objektas toks iprastas, visu matytas, o pateiktas netiketai. gerai padirbeta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 22, 21:53)
nu va - jau turiu viena foto, uz kuria be sazines grauzaties galeciau balsuoti rolleyes.gif

ir kompozicija, ir rakursas paieskotas, ir forma suoliuko graziai isryskeja, ir nuotaika - tokia ramuma. objektas toks iprastas, visu matytas, o pateiktas netiketai. gerai padirbeta 4u.gif

tikrai "kabina" ši foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2008 10 22, 20:54)
tikrai  "kabina" ši foto wub.gif

pamaniau, kad jeigu dar butu koks mazas raudonas akcentelis (pvz., kamuoliukas tolumoj, ar kas nors raudono "pamirsta" ant suoliuko), tada butu isvis tobula siai temai
Atsakyti
Na, o aš iš karto prisiminiau, "kur aš jį mačiau", gal tik sutapimas, bet... P.S. garži fotkė thumbup.gif

user posted image

user posted image

ir dviratis, tik negulintis smile.gif
user posted image

Atsakyti
oj, merginos jus neturit ka veikti... didintis, tamsinti,\sviesinti foto, kad kazka izvelgti doh.gif

mane irgi uzkabino tas suoliukas thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=15619

šitoj foto pvz. na matosi kad ruduo,bet kur akcentuojama viena iš spalvų? unsure.gif
Atsakyti