nu va tiesa paaiškėjo , bet man vistiek lapai ir obuolys atrodo netikras nors tu ką bet tikiu kad čia ne tai kaip atrodo
Man tai keista, kad fotoshopo "meistre" neizvelge kad vaikas ir buoliai, ir lapai tiesiog ant lovos Ir taip drasiai iskart irodineja "tiesa".
Ir nuotraukyte greiciau mamytes pacios daryta atrodo, o ne profesionalaus fotografo
Ir nuotraukyte greiciau mamytes pacios daryta atrodo, o ne profesionalaus fotografo
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 22, 20:54)
Ir megejai fotografuoti megsta juoda medziaga panaudoti kaip fona fotografuojant savo vaikus
Na, kadangi savo vaiku kol kas neturiu, tai ir nezinau, kaip fotografuoti vaikus
QUOTE(Lera @ 2008 10 22, 21:01)
bet man vistiek lapai ir obuolys atrodo netikras nors tu ką
Man irgi
nesvarbu jau svarbiausia kad tiesa paaiškėjo , man tai pasirodė būtent dėl to obuoliuko nes jei foto stipriai išdidinus kraštai susilieja lig butu klijuota , bet nieko neteigiu tik sakau iš ko pagalvojau , sėkmes konkurse
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 22, 21:02)
Man tai keista, kad fotoshopo "meistre" neizvelge kad vaikas ir buoliai, ir lapai tiesiog ant lovos Ir taip drasiai iskart irodineja "tiesa".
Ai, nu nereikia cia tos ironijos
O, kad foto is fotosesijos moderatore pasake
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 19:28)
Ai, man tas pats, aš zinau, kad čia photoshopas ir nesiruosiu visu as cia itikineti
O jus galvokit kad si foto tikra
O jus galvokit kad si foto tikra
neieškokit sliekų asfalte
gal tas vaikučio įdubimas padarė savo, bet aš iš kart pagalvojau kad gal kokioj kėdėj, nu kaip būna vaikams kur su kojom remias, ar fotelyje..
QUOTE(Gaziulka @ 2008 10 22, 21:53)
nu va - jau turiu viena foto, uz kuria be sazines grauzaties galeciau balsuoti
ir kompozicija, ir rakursas paieskotas, ir forma suoliuko graziai isryskeja, ir nuotaika - tokia ramuma. objektas toks iprastas, visu matytas, o pateiktas netiketai. gerai padirbeta
ir kompozicija, ir rakursas paieskotas, ir forma suoliuko graziai isryskeja, ir nuotaika - tokia ramuma. objektas toks iprastas, visu matytas, o pateiktas netiketai. gerai padirbeta
tikrai "kabina" ši foto
QUOTE(MaršuA @ 2008 10 22, 20:54)
tikrai "kabina" ši foto
pamaniau, kad jeigu dar butu koks mazas raudonas akcentelis (pvz., kamuoliukas tolumoj, ar kas nors raudono "pamirsta" ant suoliuko), tada butu isvis tobula siai temai
oj, merginos jus neturit ka veikti... didintis, tamsinti,\sviesinti foto, kad kazka izvelgti
mane irgi uzkabino tas suoliukas
mane irgi uzkabino tas suoliukas
http://www.supermama...p...&phid=15619
šitoj foto pvz. na matosi kad ruduo,bet kur akcentuojama viena iš spalvų?
šitoj foto pvz. na matosi kad ruduo,bet kur akcentuojama viena iš spalvų?