Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 20:23)
O pati ar dirbi su šia programa, kad taip sakai?  g.gif
Galiu ideti savo, photoshopu darytu foto, gal suprasi, kad ir ši tokia pati netikra

user posted image
paziurekit didelej nuotraukoj, tikrai matosi, kad lapai ant lovos, o lova uzklota kazkuo juodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 10 22, 20:25)

paziurekit didelej nuotraukoj, tikrai matosi, kad lapai ant lovos, o lova uzklota kazkuo juodu smile.gif

As didele ir ziurėjau biggrin.gif
Ai, man tas pats, aš zinau, kad čia photoshopas ir nesiruosiu visu as cia itikineti cool.gif
O jus galvokit kad si foto tikra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 20:28)
As didele ir ziurėjau  biggrin.gif
Ai, man tas pats, aš zinau, kad čia photoshopas ir nesiruosiu visu as cia itikineti  cool.gif
O jus galvokit kad si foto tikra  4u.gif

Tuoj ateis Ruste ir viska issiaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 20:23)
O pati ar dirbi su šia programa, kad taip sakai?  g.gif

naudojuos kelinti metai, bet mano akis "padirbtumo" kad tai būtų galima taip užtikrintai sakyt nemato. O prisiliest kiek pakoreguojant spalvas, kontrastą taisyklės leidžia. Iš prisilietimo ko nebuvo originaliam kadre tematau apibrėžtą liniją, bet kad pats vaizdas "suklijuotas" kažkodėl labai stipriai abejoju.
Atsakyti
šita nuotrauka pirma buvo sudėtos keturios į vieną ir aš ją atmečiau, įdėjo šitą. žiūrėjau ir man atrodo, kad čia vaikas per fotosesiją tiesiog.
autorės galerijoje mačiau augiau tos pačios fotosesijos nuotraukų..na panašios viso, nežinau, aš neįžiūriu vaiko "įklijavimo"

tuoj mes autorės užklausim.
Atsakyti
Photoshopo meistrės, tuo pačiuphotoshopu pašviesinkit nuotrauką ir padidinkit kontrastą. Fone ne juodas blynas, o irgi tos pačios juodos medžiagos raukšlės. Tas kažkas juodas užklotas ant sofos su atlošu rolleyes.gif Ta sofa minkšta, todėl vaikas įdubęs. O lengvesni lapai ir obuolys aukščiau, todėl atrodo "įklijuoti". Bent jau aš taip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 10 22, 20:36)
Photoshopo meistrės, tuo pačiuphotoshopu pašviesinkit nuotrauką ir padidinkit kontrastą. Fone ne juodas blynas, o irgi tos pačios juodos medžiagos raukšlės. Tas kažkas juodas užklotas ant sofos su atlošu  rolleyes.gif Ta sofa minkšta, todėl vaikas įdubęs. O lengvesni lapai ir obuolys aukščiau, todėl atrodo "įklijuoti". Bent jau aš taip suprantu  g.gif

As taip pat suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 20:25)
beto jei tai butu paklota lova, kaip pacios sakot, tai ir butu tik lova, o ne juodas  "blynas" užimantis visa fona

Na, fotografija tikrai nėra tas pats, kas PS. Šviesa daug reiškia. Ir jeigu yra "iššviestas" pirmas planas, antrame plane fonas susilieja į juodumą. Nematau čia jokio karpymo ir klijavimo. Dar pasakykit, kad vaikas iš atskirų dalių sukurtas.

Apskritai, man nesuprantamas toks "aptarinėjimas". Jeigu turite kokių įtarimų, kreipkitės į moderatorę, o ne viešai kaltinkit gal visai niekuo dėtą nuotraukos autorių.
Atsakyti
Nematau ir as nieko itartino toje foto, nebent juodas fonas jau vadinama PS biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, atsiprasau už sukelta aliarma user posted image
Pasirodo, si foto yra profesionalaus fotografo is fotosesijos user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 22 spalio 2008 - 19:49
mergaitės, bet tokie aptarimai yra ir gerai, nes tikrai būtų geriau atskleisti netikras nuotraukas, gi ne visi skaito taisykles, įdeda ir mano, kad tinka...o ir aš ne skeneris, ne viską matau, todėl jūsų pastebėjimai yra labai naudingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 11:48)
Gerai, atsiprasau už sukelta aliarma user posted image
Pasirodo, si foto yra profesionalaus fotografo is fotosesijos user posted image

Ir megejai fotografuoti megsta juoda medziaga panaudoti kaip fona fotografuojant savo vaikus ax.gif 4u.gif
Atsakyti