Įkraunama...
Įkraunama...

Geltona, žalia, raudona

QUOTE(Karbynė @ 2008 10 22, 18:07)
O šitam tai jau nelinkit?  biggrin.gif

taigi isims nuotrauka, o kaip suprantu kitokios neturit, nes jau voriuka pritempet, na bet jei yra kitaip, tai kuo dideliausios sekmes, nes nuotraukos tikrai grazios mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
mielas katinukas wub.gif

user posted image
čia žiemkenčiai, bet kokie žali
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 22, 17:57)
Bet voro (t.y. mažyčio voriuko, kurį dauguma vabalu vadino  tongue.gif )nuotrauką išimt prašiau rimtai ir motyvas tas kurį ir rašiau (nes ten tikrai fotografuojant nors ir rudenį, tas ruduo nieko "negrojo" ). Kai viena buvo atmesta, dėjau kone bil ką  ką tik pritempt būtų galima, tai taip jin ir atsirado blush2.gif 

Aš tame tarpe irgi, kur vabalu pavadino... rolleyes.gif Foto tai buvo viena iš fainiausių. Voras turbūt irgi vabalas? biggrin.gif Nelabai matės, kas ten per vabalas, mat ir į amarą panašus, ir į vorą... smile.gif O ruduo ten iš obuolio ir spalvų gi matėsi... Bent man tai į temą buvo ta nuotrauka.
O dėl stereotipų ir ne, tai labai pritariu... Tik čia konkursas buvo labiau į spalvas akcentuotas, kad būtų bent viena iš trijų, o likusios juk gali būti bet kokios, kad tik panašu būtų į rudenį...
Atsakyti

O photoshopu darytos nuotraukos irgi konkurse dalyvauti gali? user posted image

Turiu galvoje šitą

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 22 spalio 2008 - 19:01
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 21:01)

Turiu galvoje šitą

user posted image

O kas čia photoshopu daryta? g.gif Man atrodo paprasta nuotrauka, daryta juodam fone mirksiukas.gif O konkurso aprašyme nebuvo nurodyta, kad tinka tik lauke darytos nuotraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*luka* @ 2008 10 22, 20:08)
O kas čia photoshopu daryta?  g.gif  Man atrodo paprasta nuotrauka, daryta juodam fone  mirksiukas.gif O konkurso aprašyme nebuvo nurodyta, kad tinka tik lauke darytos nuotraukos  ax.gif

Kadangi pati dirbu su sia programa, mano patyrusi akis mato, kad si foto "netikra"
Isiziurėk i obuoli, i klevo lapus, kaip jie netikroviškai guli ant vaiko unsure.gif
O ir pats vaikas "įklijuotas" i juodą foną unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bet jei patvirtino tai gal tiko? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 22, 20:15)
Na bet jei patvirtino tai gal tiko? mastau.gif

Tai vat as ir noriu išsiaiškinti ar galima? unsure.gif Buciau zinojus, buciau ir as photoshopinta foto siuntusi...
Nesazininga user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 22, 20:01)

Turiu galvoje šitą

user posted image

O as manau, kad cia tikra, matosi, kad juoda paklota ant lovos, paguldytas vaikas ir lapu primetyta... g.gif niekur photoshopo nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 10 22, 20:20)
O as manau, kad cia tikra, matosi, kad juoda paklota ant lovos, paguldytas vaikas ir lapu primetyta... g.gif niekur photoshopo nematau unsure.gif

O pati ar dirbi su šia programa, kad taip sakai? g.gif
Galiu ideti savo, photoshopu darytu foto, gal suprasi, kad ir ši tokia pati netikra
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 10 22, 19:20)

drinks_cheers.gif neizvelgiu ir as jokio photoshopo schmoll.gif
Atsakyti
beto jei tai butu paklota lova, kaip pacios sakot, tai ir butu tik lova, o ne juodas "blynas" užimantis visa fona
Atsakyti