na va-šiandien vėl taip netikėtai nuvažiavau ir pamačiau Toyotą stovinčią ant mūsų tralo ...spėkit kur ji tovi dabar ...ogi mano kieme ...tai va, vietoj vienos Toyotos, kieme stovi kita
belieka pažiūrėt kaip mudvi sugyvensim
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 08, 22:19)
na va-šiandien vėl taip netikėtai nuvažiavau ir pamačiau Toyotą stovinčią ant mūsų tralo ...spėkit kur ji tovi dabar ...ogi mano kieme ...tai va, vietoj vienos Toyotos, kieme stovi kita
nu fainas raviukas, liuks, sveikinu su tokios masinos isigijimu
QUOTE(chigonas41 @ 2008 11 12, 14:20)
as kaip tik turiu toyota rav4 pardavimui.. tik 1000km pravaziavus, naujutele )jei ka domina, rastelkit i cheezas11@hotmail.com pasireklamavau
iš čigono arklį pirkti? Nežinau, nežinau...
QUOTE(chigonas41 @ 2008 11 12, 13:20)
as kaip tik turiu toyota rav4 pardavimui.. tik 1000km pravaziavus, naujutele )jei ka domina, rastelkit i cheezas11@hotmail.com pasireklamavau
kodėl parduodi?
tiesiog per pazistamus parsiunciau.. 14 dienu naudota, siunciau pardavimui, tad tdl ir parduodu, nes moteriska masina 2008 metu, spalva-sampano.. nedauztas ir ne aukcione pirktas ... na uzteks..
o del arklio is cigono, tai galima masinyte patikrinti tokviloj ir paaiskes arklio bukle net keleiviu kilimeliai is tu celofanu neispakuoti ir siaip, per 1000km automobiliui nelabai kas gali nutikt
o del arklio is cigono, tai galima masinyte patikrinti tokviloj ir paaiskes arklio bukle net keleiviu kilimeliai is tu celofanu neispakuoti ir siaip, per 1000km automobiliui nelabai kas gali nutikt
QUOTE(chigonas41 @ 2008 11 12, 23:59)
tiesiog per pazistamus parsiunciau.. 14 dienu naudota, siunciau pardavimui, tad tdl ir parduodu, nes moteriska masina 2008 metu, spalva-sampano.. nedauztas ir ne aukcione pirktas ... na uzteks..
iš USA? koks variklis?
QUOTE(chigonas41 @ 2008 11 14, 13:09)
2,4 jo, is USA. siaip masinu nevarau, cia pirmoji ir, matyt, paskutine, nes labai geras variantas buvo, o ir uzdirbt ne itin galima ka... jei mokeciau ideti, ideciau foto
paprasta, kažkur yra tikslesni nurodymai-bet esmė tokia: foto patalpinat internetiniame albume, tada kopijuojate jos url adresiuką ir šiame forume per IMG copy-paste būdu duodame mums į ją paspoksoti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 08, 22:19)
Sveikinu
Manau sugyvensite puikiai mašina labai gera
Vairuoju RAVuką jau metus ir esu labai patenkinta
QUOTE(JaHarta @ 2008 11 16, 10:16)
Sveikinu
kol kas man ji patinka...jau registruota ir padarytas "apkatas"...belieka susitvarkyt pagrindinius taškus-tepalus pakeist, diržus, ratus...tada tikiuosi pravažiuoti bent metus ir aš