Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Salomėją, kuri sėdėjo :))

QUOTE(RenataHaq @ 2008 10 19, 21:12)
sakau nuo visos sirdeles! : nors teko mazai bendrauti ,bet Opale nuostabi moteris!!! Nuostabi iki asaru graudinanti istorija..  wub.gif  nuostabi mamyte, nuostabi ir mazoji Salomeja  wub.gif  stiprybes, meiles,sveikatos Jusu seimai!!  wub.gif  4u.gif

vis noriu parasyt bet pamirstu doh.gif smile.gif - ...nius aciu blush2.gif po tokiu pasisakymu tai ir i nosi gali pradeti lyti biggrin.gif biggrin.gif Vyras perskaite tai visa vakara pasiputes vaiksciojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia miela istorija wub.gif Salomėjai linkiu augti gražiai ir sveikai 4u.gif Na, o aš ir pati esu gimus "atvirkščiai" biggrin.gif Tik mama mane gimdė pati.
Atsakyti
Labai man patinka gimdymo istorijas skaityti nestuke.gif ax.gif
Si istorija labai jausminga, be galo grazi 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sauni istorija thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif labai grazi istorija..apsiblioviau,sedziu ir galvoju,kas cia man daros,vakar apsiverkiau filma ziuredama,snd po istorijos..ech...
Atsakyti
labai jausmingai ir vaizdiai aprasyta wub.gif good.gif
Atsakyti
labai grazi istorija dziuaugiuosi del jusu kad viskas gerai baigesi smile.gif sveikateles jums ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
nu kaip grazu 4u.gif net susigraudinau..

wub.gif
Atsakyti
Opale, super 4u.gif Net susigraudinau, sveikateles ir daug dziaugsmo jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte!
Labai jausmingai parasei, kad net asaros isriedejo.

Aukite diduciai ir stiprekite. 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif ...gera pasitikrint ar rasymo sugebejimai dar gyvi ax.gif biggrin.gif .... gi po mokyklos laiku kaip ir netenka kazko grazaus rasyti wub.gif ...nebent dienorasty tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Seniai bebuvau siame skyrelyje, gimdymo istorijos, bet kazkaip siandien vel uzklydau ir labai gera paliko....aciu uz grazias emocijas, laimes ir sveikatos jusu seimai ir mazajai Salomejai.
Atsakyti