Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Salomėją, kuri sėdėjo :))

Nuostabu wub.gif
Atsakyti
ačiū kas skaitėt 4u.gif ...o galvoje jau antrosios istorijos pradžia dėliojasi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 10 17, 19:19)
Dėkoju RK kolektyvui už profesionalų darbą, už žmogiškumą. Beje - kaip pasakė viena sanitarė mums su vyru – dar grįšim mes i RK po kelių metų...– pasirodo per tą jaudulį ir greitį, kai išvežė į operacinę, mano šlepetės taip ir liko gulėti po lova gimdykloj biggrin.gif ... Gal tada ir parašysiu – kaip vis dėlto pagimdžiau pati – labai to tikiuosi...

labai gražui istorija ir sveikinimai gryštant mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grai istorija 4u.gif lauksim kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 10 17, 18:19)
*Taip ir gimė mūsų mažoji Salomėja. Mūsų 3330 g, 55 cm mergytė – ilga ir kūda riestanosė (diplomatė – sėdinčius vaikus taip vadina gimdymo namuose, nes kaip sako šitie vaikai nusitaikę į svarbias "kėdes" , todėl ir neapsiverčia pilvely biggrin.gif ...)
** Gal tada ir parašysiu – kaip vis dėlto pagimdžiau pati – labai to tikiuosi...

* na as irgi vadinasi diplomato mama biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
** o jus kaip matau jau sveikinti ir laukti naujos istorijos reikia thumbup.gif

Labai grazi istorija, tik gaila, kad mamyte taip del CZ pergyveno 4u.gif Sekmes jusu diplomatei ir lengvo antrojo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2011 01 30, 12:28)
ačiū kas skaitėt 4u.gif ...o galvoje jau antrosios istorijos pradžia dėliojasi biggrin.gif  wub.gif

Labai gražiai aprašėt... 4u.gif Mano dukrelės vardas irgi Salomėja ir irgi gyvenam Žirmūnuose...Tai draugė pagalvojo, kad čia mano rašyta istorija doh.gif Būtų šaunu jeigu Salomėjos susitiktų mokykloj... thumbup.gif Sėkmės gimdant antrąja atžalėlę... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2011 02 01, 12:57)
* na as irgi vadinasi diplomato mama  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
** o jus kaip matau jau sveikinti ir laukti naujos istorijos reikia  thumbup.gif

Labai grazi istorija, tik gaila, kad mamyte taip del CZ pergyveno  4u.gif Sekmes jusu diplomatei ir lengvo antrojo gimdymo  4u.gif

*va va mirksiukas.gif biggrin.gif - o kiek pasirodo žmogus nežinai kartais rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif

** bus smile.gif

QUOTE(Vicia @ 2011 02 01, 14:49)
Labai gražiai aprašėt... 4u.gif Mano dukrelės vardas irgi Salomėja ir irgi gyvenam Žirmūnuose...Tai draugė pagalvojo, kad čia mano rašyta istorija doh.gif Būtų šaunu jeigu Salomėjos susitiktų mokykloj... thumbup.gif Sėkmės gimdant antrąja atžalėlę... blush2.gif

lotuliukas.gif ot sutapimai thumbup.gif ačiū už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
:verkiu oj kokia istorija, pagalvojau tuo metu kai apie cezari prasidejo , kad apie save skaitau. Man irgi nemate, kol kaklelis pilnai neatsidare doh.gif
Atsakyti
Graži istorija 4u.gif Sėkmės grįžtant tų šlepečių pasiimt biggrin.gif Kad šįkart viskas būtų taip, kaip jūs norit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 03 vasario 2011 - 22:12
QUOTE(Oresta3 @ 2011 02 03, 17:59)
cray.gif oj kokia istorija, pagalvojau tuo metu kai apie cezari prasidejo , kad apie save skaitau. Man irgi nemate, kol kaklelis pilnai neatsidare doh.gif

ojei schmoll.gif unsure.gif - man tai taip gaila mamyčių kurios atsikankina/atlaiko visą sąrėmių "džiaugsmą" doh.gif ir vis tiek tenka daryti cp schmoll.gif .... o tai kaip niekas nepatikrino anksčiau - matyt aš laimės kūdikis kad patikrino vos 2 cm prasivėrus doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 04 vasario 2011 - 13:29
Mano sedincia dukryte pamate likus dviems menesiams,dar vis laukem,bet taip ir liko sedeti doh.gif ,ruose cezariui,bet gavau pasiulyma vaikeli apgrezti blink.gif ,sutikau.Jaunas daktarelis uzdejo rankas ant pilvuko,pagal laikrodzio rodykle apsuko mano mergaite blink.gif ,pagimdziau pati thumbup.gif ,labai buvo skausmingas gimdymas,kaip veliau sakiau vyrui-butu cia pirmas vaikutis,tai butu paskutinis wub.gif ,gerai kad tai trecias bigsmile.gif ,ir tikrai paskutinis,ne del skausmo lotuliukas.gif Sekmytes Salomejai diplomatei. 4u.gif
Atsakyti