Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Lusasita @ 2008 10 28, 16:12)
Na stai kas man gavosi  ax.gif

labai labai gražu wub.gif kokie čia siūliukai ir koks rankovių raštelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 28, 16:12)
Na stai kas man gavosi  ax.gif

Koks grozis!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lusasita labai gražu ir dailu 4u.gif
Atsakyti
Lusasita ,darbelis super thumbup.gif thumbup.gif Bet tavo mezgimo greitis nerealus , saunuole 4u.gif

O cia mano "longorija" is arciau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu jums uz pagyrimus, aciu Ingapoc uz tai kad nurode krypti kur ieskoti. Ka radau, idejau i viska is moheros http://www.supermama...?...7820&st=576 , nors sitas puuukis is angoros ( triusinis) 100 gr - 650 m uzteko vieno kamuoliuko ir dar siek tiek liko thumbup.gif
Toms, kurioms mohera kanda, sis variantas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif minkstuciai minkstuciai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif noreciau paklausti Ašarėlės del svarkiuko ideto pirmam psl, labai grazus ir labai dailiai numegztas,ypac rankoves labai tvarkingai numegztos:wub: ... savaime kilo klausimas ar mezgi rankomis? jeigu nesunku, gal galetum placiau papasakot kaip mezgei, ka darei kad apykakle taip stovetu? aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Sito noriuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif (realesnis sio modelio variantas, jau -nioliktas eileje po visu kitu darbeliu mirksiukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Mate, ISPUDINGA thumbup.gif sekmes gaminant si meno kurini wub.gif
Atsakyti
Aciu! Bet tai dar bus taip negreit.... unsure.gif bet ta mintis man kirba ir gyvent neleidzia biggrin.gif
Kazi is kur butu galima kokiu kailiniu juosteliu gaut?
Atsakyti
niekaip nerandu sito grozio shemuciu, gal kas turit ar uzmatet uzveskit ant kelio blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 29, 17:54)
niekaip nerandu sito grozio shemuciu, gal kas turit ar uzmatet uzveskit ant kelio  blush2.gif

user posted image

Gal osinkoj rusaitės mezgė? g.gif
Atsakyti
Lusasita,oho koks grožis.Labai gražiai atrodo.Tikra šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti