Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

LIOLKE grazus laiptukai ,ta prasme megztukas smile.gif,o kokiu principu tu juos mezgei?
Atsakyti
Lliolke, kaip tu tai padarei g.gif Nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
gal kuri imestumete kokiu saliku schemu? ;]labai reiketu.
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 12 20, 15:12)
Lliolke, kaip tu tai padarei g.gif Nuostabu wub.gif  wub.gif

laiptukus tai dariau taip: ten kur noriu daryti laiptuka toje vietoje kokias 10 akiu mezgu pirmyn, po to iki galo mezginio neismezgus tik tas 10 akiu apsuku mezgini, po to vel 10 akiu po to vel apsuku taip kokia 10 eiliu tada visas akis ismezgu, po to vel kokias 4 eile visas akis mezginio pamezgu po to vel laiptuka tokiu pat principu tik truputi arciau kokiom 5 akim arba toliau ziurint kaip norint kad eitu tie laiptukai
Atsakyti
Rodau savo paskutinį darbelį ax.gif ,( vienas iš siūlų dar močiutės wub.gif verptas, beveik 20 metų keli matkeliai minkštutės naminės vilnos laukė, kol aš sugalvosiu ko noriu ax.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2008 12 21, 12:37)
Rodau savo paskutinį darbelį ax.gif ,( vienas iš siūlų dar močiutės wub.gif  verptas, beveik 20 metų keli matkeliai minkštutės naminės vilnos laukė, kol aš sugalvosiu ko noriu  ax.gif  )

koks grozis wub.gif
Atsakyti
Liolke Vigilyte labai šaunūs mezginukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2008 12 21, 12:37)
Rodau savo paskutinį darbelį ax.gif ,( vienas iš siūlų dar močiutės wub.gif  verptas, beveik 20 metų keli matkeliai minkštutės naminės vilnos laukė, kol aš sugalvosiu ko noriu  ax.gif  )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ane4ka: 21 gruodžio 2008 - 12:31
QUOTE(Vigilyte @ 2008 12 21, 11:37)

Super thumbup.gif O kaip čia megzta? Nuo viršaus? Ratu, su valu? g.gif Nu labai gražiai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Vigilyte, kaip sakant PUNTASTIKA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Be schemų iš katalogų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Dar viena nuotraukytė iš arčiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2008 12 21, 11:37)