Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(lotute @ 2008 12 16, 18:46)
o kaip tas ripsas mezgasi? bigsmile.gif

Ripsas tai kai iš geros ir išvirkščios pusės mezgasi tik geromis akimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 15, 16:04)

QUOTE(jusda @ 2008 12 15, 18:53)

Labai gražūs thumbup.gif
QUOTE(Viliuteee @ 2008 12 16, 16:42)

Oi, man tai čia aukštasis pilotažas, nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 12 16, 19:20)
labai šaunus kostiumas  thumbup.gif ant kokio dydžio jis yra  ax.gif man įdomu ar man toks tiktų  blush2.gif o po apačia ką pasivilkt, ar nieko nebereik?

dydis tai čia nemažas,krūtinė-110,klubai panašiai ax.gif
po apačia bus juoda pasuknelė,o vėliau sakė pasisiūs baltą
Papildyta:
[quote=Viliuteee,2008 12 16, 16:42][/quote]
Oi, man tai čia aukštasis pilotažas, nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
[/quote]

ačiū nuoširdi,bet čia tikrai nėra taip sudėtinga,kaip atrodo,nesenai La Perla taip pat galvojo,o kokius grožius dabar pati daro
Atsakyti
QUOTE(Studentė @ 2008 12 16, 15:16)

user posted image

gal kuri mezgėja galėtų "iš akies" primesti, kiek maždaug siūlų užtektų tokiam megztukui ir kokio numerio virbalais jis megztas?? prašau...  ax.gif

nejaugi nė viena mezgėjėlė neturi minčių... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Pritaikoma mintis, neri tinkliuka, ant jo kabini ka tik nori, gali zvynelius, plunksneles ir taip toliau ir panasiai. Tik reikia megti tokius dalykus... g.gif bet visai graziai atrodo smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarėlis: 17 gruodžio 2008 - 01:58
QUOTE(Studentė @ 2008 12 17, 00:58)
nejaugi nė viena mezgėjėlė neturi minčių...  verysad.gif  unsure.gif

siuliukai cia ploni, o virbalai stori manau tikrai ne plonesni nei 5,5 mirksiukas.gif as megsciau kokiu 6 ar 7 nr. virbaliukais, o siulu kiek reikia labai priklauso nuo ju metrazo, mezginio ilgio, o ir dydzio daug dalyku g.gif , ant kiekvienu siulu buna parasyti ne tik gr., bet ir kiek yra metru mirksiukas.gif ,,is akies" manyciau apie 200-300gr
tai tiek jei pagelbejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2008 12 17, 11:52)
siuliukai cia ploni, o virbalai stori manau tikrai ne plonesni nei 5,5 mirksiukas.gif as megsciau kokiu 6 ar 7 nr. virbaliukais, o siulu kiek reikia labai priklauso nuo ju metrazo, mezginio ilgio, o ir dydzio daug dalyku  g.gif , ant kiekvienu siulu buna parasyti ne tik gr., bet ir kiek yra metru mirksiukas.gif  ,,is akies" manyciau apie 200-300gr
tai tiek jei pagelbejau ax.gif

ačiū labai 4u.gif pagelbėjai, nes vis svarsčiau, ar pradėti megzti iš siūlų, kurių turiu tik 50-100 gr doh.gif dabar bent jau aišku, kad neverta gadinti siūlų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2008 12 16, 20:34)
Ripsas tai kai iš geros ir išvirkščios pusės mezgasi tik geromis akimis  4u.gif

o as visada galvojau, kad ripsas tai is gerosios puses viena gera, kita isvirkscia, o kitoj pusej vietoj geros isvirkscia, o vietoj isvirkscios geroji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 18, 19:52)
o as visada galvojau, kad ripsas tai is gerosios puses viena gera, kita isvirkscia, o kitoj pusej vietoj geros isvirkscia, o vietoj isvirkscios geroji  blush2.gif

Šitas vadinasi "perlinis" raštas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 12 11, 16:40)
as be aprasymo is paveiksliuko mezgiau

Ir aš audžiu mintį kažką panašaus nusimegzti, bet nelabai suprantu. O kaip tą kvalbatką megzt? ax.gif Atskirai, vis pridedant akių, o paskui prisiūti ar susirinkt akis?
Atsakyti
QUOTE(barbuse @ 2008 12 18, 20:04)
Šitas vadinasi "perlinis" raštas  smile.gif

blush2.gif o man to perlinio vaizdas toks ripsiškas doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziurineju cia viska ir jau reikia save temptiuser posted image megzti. Kankinu cia viena daikteli ir galo nematau, nes originalas tai storesniu siulu, o as toki sumasciau is plonyciu pasidaryt. Tai vat ir tenka vis paardyti user posted image.
Bet as ji pabaigsiu user posted image, vis tiek pabaigsiu
Atsakyti