[quote=Lusasita,2008 12 11, 17:40]
as be aprasymo is paveiksliuko mezgiau sita
Na LUSASITA, kad tu nereali mezgėja, tai visos jau čia turbūt žino
Paaiškink man , kaip tą "kvalboną" darei - ar priekis megztas iš dviejų dalių ir susiųtas per vidurį ar tik ta "kvarbatka" prisiųta? Ir kaip ją numegzti tokią pasigarbanojusią?
cia schemutei tai priekis ne is dvieju daliu.Kadangi tai vienas is pirmuju tokiu "mandresniu" pamezgaliojimu ir is paveiksliuko, tai mezgiau dvi priekio dalis. vienoj surinkau vidurines linijos akis r mezgiau pora eiluciu, tada kas trecia akis uzdejau, vel pamezgiau kelias eilutes, vel uzdejau kas trecia akis . Taip ir gavosi kvalbonas. O tada susiuvau
labutis
ačiū už gražius žodžius.. pasilyginus su kai kuriomis,tai mano tikrai paprasti,bet nuo tokių ir reikia pradėti..darsiūlų turiu kelis krepšius,gal ką mandresnio suregsiu sau dabar tipo paltuką mezgu pavasariui paprastą,bet dukra vėl megztinio nori,tai gal savo dėsiu į šoną ir pradėsiu..
ačiū už gražius žodžius.. pasilyginus su kai kuriomis,tai mano tikrai paprasti,bet nuo tokių ir reikia pradėti..darsiūlų turiu kelis krepšius,gal ką mandresnio suregsiu sau dabar tipo paltuką mezgu pavasariui paprastą,bet dukra vėl megztinio nori,tai gal savo dėsiu į šoną ir pradėsiu..
Puikus jusu darbeliai
Gal kas turit savo lobynuose, o gal siaip kur uzmatete sio megztuko rastelio schemute?
Gal kas turit savo lobynuose, o gal siaip kur uzmatete sio megztuko rastelio schemute?
Čia taigi tos vadinamos "lokio pėdos". Kiekvienoj mezgimo knygoj turi būti.
keep4u.ru kažkodėl neveikia. tai paskui įkelsiu, radau kompe tą raštuką
QUOTE(naiste777 @ 2008 12 14, 10:10)
Čia taigi tos vadinamos "lokio pėdos". Kiekvienoj mezgimo knygoj turi būti.
Oi koks aciu butu didelis nereiktu vargti tiek kol rasciau, kazkur maciau lyg ir, kai pavadinima pasakei
QUOTE(naiste777 @ 2008 12 14, 11:11)
va, prašom. tik man tas raštukas sudėtingas pasirodė, nes mezgamas iš abiejų pusių. pabandžiau, greitai nėjo, ir numečiau. atrodo tai labai gražiai, gal įgudus ir visai nieko eitų megzti.
Aciu deduosi i savo lobiu skrynia nes jau tiek noru prisikaupe, kad eile nutyso kaip reikiant ech, kad dar kelios rankos
QUOTE(naiste777 @ 2008 12 14, 12:11)
va, prašom. tik man tas raštukas sudėtingas pasirodė, nes mezgamas iš abiejų pusių. pabandžiau, greitai nėjo, ir numečiau. atrodo tai labai gražiai, gal įgudus ir visai nieko eitų megzti.
kol isivaziuoji, bet kai isivaziuoji tada nebe toks baisus as tai ne karta ji mezgiau ir is storu siulu ir is visiskai plonu visai patiko tik reikia ilgam laikui nenumest nes tada sunku susigaudyti kur pabaigta arba pasizymet tada pamenu teko ardyt kelias eiles kad vel isivaziuociau
QUOTE(Ristina @ 2008 12 14, 15:27)
Tikrai labai gražus . O gal schemutę galima?
QUOTE(Dusiukas @ 2008 12 14, 20:21)
Tikrai labai gražus . O gal schemutę galima?
Į nuorodą po nuotrauka žvilgtelėkite.