gali tokią pabandyti
čia žemiau yra išverstas aprašymas
http://forum.hobbypo...hp?pic_id=10893
tų įsiuvų galima ir nedaryti, tiesiog megzti tiesiai šonuose platinant ir siaurinant pagal figūrą
katuks, man sita atrodo liuks su taip skersais soniukais , tokia liekninanti ir gundanti, tik siulu faktura rinkciausiai kitokia , noretusi kazko svelnesnio. As uz tuos kitaip megztus sonus
QUOTE(zvirble @ 2008 12 09, 11:16)
katuks, man sita atrodo liuks su taip skersais soniukais , tokia liekninanti ir gundanti, tik siulu faktura rinkciausiai kitokia , noretusi kazko svelnesnio. As uz tuos kitaip megztus sonus
nu man tai irgi taip labai gražu,
bet spėju, kad Ponia.Popo tokia pradedančioji tai gali būti sudėtingiau tiesiog,
nors kai aprašymas yra nuo iki, tai tiesiog kartoji ir tiek tik kas mezga tai žino, kad dažnai tenka koreguoti aprašymus pagal siūlus, figūrą ir t.t.
sveikutės
daug kartų lankiausi pas jus ieškodama idėjų .nesu gera mezgėja,bet pagavau azartą ir primezgiau megztinių-visai paprastučių
daug kartų lankiausi pas jus ieškodama idėjų .nesu gera mezgėja,bet pagavau azartą ir primezgiau megztinių-visai paprastučių
QUOTE(chimera @ 2008 10 28, 14:46)
laba diena, dabar ramiai miegot negalesiu, nes va ko prisiziurejau, man ypac grazus pirmas ir antras
sio megztuko gal kas galetu schemute atsiusti? (sandrabobuch@gmail.com) aciukas
QUOTE(caulyte @ 2008 12 09, 17:28)
Aš taip pat norėčiau schemutės
QUOTE(skorpionė @ 2008 12 09, 17:25)
sveikutės
Nu nieko sau paprastučiai fainuoliai ir labai kruopščiai numegzti
QUOTE(caulyte @ 2008 12 09, 17:28)
Uzeik cia
http://club.osinka.r...1775748#1775748
QUOTE(skorpionė @ 2008 12 09, 16:25)
sveikutės
Man abu tamsiai rudi
Nieko sau nesu gera mezgėja tik toliau tokius grožius kurk.Man labai patiko rudieji megztukai,tiesiog fantastiški
[quote=Ponia.Popo,2008 12 08, 21:39]
sveikos. noreciau nusim,egzti megztuka, taciau niekur nerandu nieko, ko noreciau o noreciau pustu rankoveliu, liemenuoto liemens, ir kaspinuko po krutine bo gal kas ka turi panasaus?
Papildyta:
radau tokia palaidinuke noreciau sitokios megzstos, bet ne evlnio neievaizduoju, kaip tai treiketu igyvendint
man tai atrodo kad cia rankoves iskarpa turetu buti tokia prailginta, kad dar galetum suraukti, ir pati rankoves ilgi reiktu megsti vos ne dvigubai ilgesni ir ta islinkima, kuris statysis reiktu ilginti, kad galetum daryti suraukimus
sveikos. noreciau nusim,egzti megztuka, taciau niekur nerandu nieko, ko noreciau o noreciau pustu rankoveliu, liemenuoto liemens, ir kaspinuko po krutine bo gal kas ka turi panasaus?
Papildyta:
radau tokia palaidinuke noreciau sitokios megzstos, bet ne evlnio neievaizduoju, kaip tai treiketu igyvendint
man tai atrodo kad cia rankoves iskarpa turetu buti tokia prailginta, kad dar galetum suraukti, ir pati rankoves ilgi reiktu megsti vos ne dvigubai ilgesni ir ta islinkima, kuris statysis reiktu ilginti, kad galetum daryti suraukimus
QUOTE(Ane4ka @ 2008 12 09, 20:54)
nesu igudusi mezgeja, mezgu tik pagal schemas o sio megztuko prasiau ne as