Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

gali tokią pabandyti
user posted image
čia žemiau yra išverstas aprašymas
http://forum.hobbypo...hp?pic_id=10893
tų įsiuvų galima ir nedaryti, tiesiog megzti tiesiai šonuose platinant ir siaurinant pagal figūrą
Atsakyti
katuks, man sita atrodo liuks su taip skersais soniukais thumbup.gif , tokia liekninanti ir gundanti, tik siulu faktura rinkciausiai kitokia blush2.gif , noretusi kazko svelnesnio. As uz tuos kitaip megztus sonus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2008 12 09, 11:16)
katuks, man sita atrodo liuks su taip skersais soniukais thumbup.gif , tokia liekninanti ir gundanti, tik siulu faktura rinkciausiai kitokia blush2.gif , noretusi kazko svelnesnio. As uz tuos kitaip megztus sonus mirksiukas.gif

nu man tai irgi taip labai gražu,
bet spėju, kad Ponia.Popo tokia pradedančioji ax.gif tai gali būti sudėtingiau tiesiog,
nors kai aprašymas yra nuo iki, tai tiesiog kartoji ir tiek smile.gif tik kas mezga tai žino, kad dažnai tenka koreguoti aprašymus pagal siūlus, figūrą ir t.t.
Atsakyti
sveikutės
daug kartų lankiausi pas jus ieškodama idėjų 4u.gif.nesu gera mezgėja,bet pagavau azartą ir primezgiau megztinių-visai paprastučių
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2008 10 28, 14:46)
laba diena, dabar ramiai miegot negalesiu, nes va ko prisiziurejau, man ypac grazus pirmas ir antras  bigsmile.gif
user posted image
user posted image

sio megztuko gal kas galetu schemute atsiusti? blush2.gif (sandrabobuch@gmail.com) aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caulyte: 09 gruodžio 2008 - 16:34
QUOTE(caulyte @ 2008 12 09, 17:28)
sio megztuko gal kas galetu schemute atsiusti?  blush2.gif  (sandrabobuch@gmail.com) aciukas

Aš taip pat norėčiau schemutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpionė @ 2008 12 09, 17:25)
sveikutės
daug kartų lankiausi pas jus ieškodama idėjų 4u.gif.nesu gera mezgėja,bet pagavau azartą ir primezgiau megztinių-visai paprastučių

Nu nieko sau paprastučiai bigsmile.gif fainuoliai ir labai kruopščiai numegzti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2008 12 09, 17:28)
sio megztuko gal kas galetu schemute atsiusti?  blush2.gif  (sandrabobuch@gmail.com) aciukas

Uzeik cia
http://club.osinka.r...1775748#1775748
Atsakyti
QUOTE(skorpionė @ 2008 12 09, 16:25)
sveikutės

Man abu tamsiai rudi thumbup.gif
Atsakyti
Nieko sau nesu gera mezgėja tik toliau tokius grožius kurk.Man labai patiko rudieji megztukai,tiesiog fantastiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ponia.Popo,2008 12 08, 21:39]
sveikos. noreciau nusim,egzti megztuka, taciau niekur nerandu nieko, ko noreciau unsure.gif o noreciau pustu rankoveliu, liemenuoto liemens, ir kaspinuko po krutine blush2.gif bo gal kas ka turi panasaus?
Papildyta:
radau tokia palaidinuke smile.gif noreciau sitokios megzstos, bet ne evlnio neievaizduoju, kaip tai treiketu igyvendint unsure.gif

man tai atrodo kad cia rankoves iskarpa turetu buti tokia prailginta, kad dar galetum suraukti, ir pati rankoves ilgi reiktu megsti vos ne dvigubai ilgesni ir ta islinkima, kuris statysis reiktu ilginti, kad galetum daryti suraukimus
Atsakyti
QUOTE(Ane4ka @ 2008 12 09, 20:54)

nesu igudusi mezgeja, mezgu tik pagal schemas verysad.gif o sio megztuko prasiau ne as verysad.gif
Atsakyti