Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Viliuteee @ 2008 12 04, 18:18)
sveikutės 4u.gif
ir aš su savo megztuku ateinu į Jūsų būrį

Nu labai, labai wub.gif
Atsakyti
mergiukai, aš noriu nusimegzt tokį trumpą kiauraraščiu ant golfos ale megztuką-kažkur mačiau toks apačioj gali būt surišamas šone-gal kas turit po ranka-nuoširdžiai bus ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jusda,labai grazus darbelis 4u.gif thumbup.gif Man patiko siulai biggrin.gif Is pradziu kai pamaciau pirmas ispudis buvo ,kad panasu i tigro kailiuka bigsmile.gif Mielas ir svelnus rubelis 4u.gif

Viliuteee,tu nepakartojama 4u.gif Labai labai grazu ir kruopstu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va, ir aš giriuosi paskutiniu kūrinuku:

user posted image

Daugiau / didesnių paveiksliukų norintiems ieškoti čia
Atsakyti
Viliuteees megztuka jau gyriau kitur thumbup.gif
Amanita ir Tavo labai labai thumbup.gif - rastas toks grazus ir taip graziai suderintas..
Cia pati taip idomiai sugalvojai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 12 05, 22:16)
Amanita ir Tavo labai labai  thumbup.gif - rastas toks grazus ir taip graziai suderintas..
Cia pati taip idomiai sugalvojai ?  smile.gif

Idėjos didžioji dalis iš kažkokio japoniško / korėjietiško žurnalo (supaisysi ten tas hieroglifų kalbas, kuri yra kuri smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2008 12 06, 00:12)

user posted image

na veikimo tikrai buvo kaip suprantu, siaip grazu ir aplamai mezgant kazka is kinisku ar japonisku rastu visada yra ka veikti bet be vargo nera ir grozio
Atsakyti
Amanita,labai grazus megztukas thumbup.gif Darbelio cia tikrai buvo ,saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites , gal galetum pasidalint mintim kaip jus megztumet va tokio tipo megztuka?
user posted image

As galvoju megzt nuo apacios, tik nesu tikra ar suiminejant tik is sonu kas kazkiek eiliu gausis grazus platejimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2008 12 05, 21:12)

user posted image

thumbup.gif wub.gif nu neapsakomai daud darbellio ydeta clap_1.gif clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2008 12 05, 22:12)

Įdomus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramutele @ 2008 12 06, 11:56)
Mergaites , gal galetum pasidalint mintim kaip jus megztumet va tokio tipo megztuka?
user posted image

As galvoju megzt nuo apacios, tik nesu tikra ar suiminejant tik is sonu kas kazkiek eiliu gausis grazus platejimas  g.gif

Graži, labai tokia nieko sau, ir galima dėvėti, kaip suknelę, ir kaip tuniką ant kelnių. Man atrodo, kad čia reikia mažinti akių skaičių tarp pynių, tai siaurės į viršų. Galima ir po pora akių mažiau ir pynių viršuje daryti, bet galima nuo krūtinės megzti žemyn ir platinti.
Panašiai mezgė rusaitės
http://club.osinka.r...c-47396?start=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 06 gruodžio 2008 - 15:58