Na ir šaunūs Jūsų darbeliai. Visoms
na merginos uz tokias pagyras tai dar labiau norisi megzti
QUOTE(Alacka33 @ 2008 12 02, 12:07)
Laba diena grožių kūrėjos ,visoms po
Na o aš numezgiau pagal šią draugei tik trumpesne,kaip tuniką
tik nebespėjau nufotkinti jau pabaigtos,tai nors toks vaizdelis,nes važiavom į tą pusę,tai draugė jau labai norėjo ir plaus jau pati,be to liko labai patenkinta
tik nebespėjau nufotkinti jau pabaigtos,tai nors toks vaizdelis,nes važiavom į tą pusę,tai draugė jau labai norėjo ir plaus jau pati,be to liko labai patenkinta
nu jau labai as pati galvoju suknele sau megztis, tai tikrai man patiko... zinosiu kur galima pasikonsultuot...
QUOTE(Alacka33 @ 2008 12 02, 14:07)
Laba diena grožių kūrėjos ,visoms po
nu bet suknele kokia faina labai tokios ir as noreciau tik jauciu reiktu galva pasukti del virsutines dalies mezgimo
QUOTE(RSebes @ 2008 12 02, 13:38)
nu jau labai as pati galvoju suknele sau megztis, tai tikrai man patiko... zinosiu kur galima pasikonsultuot...
QUOTE(sagdo @ 2008 12 02, 15:33)
nu bet suknele kokia faina labai tokios ir as noreciau tik jauciu reiktu galva pasukti del virsutines dalies mezgimo
Ačiū,malonu kad patiko,o konsultacijų prašom visada,kuom galėsiu tuom padėsiu.Mano 16-etei ir jos draugėm tai irgi labai patiko,reiks tikriausiai dar tokių daryti.
naujausias mano kurinelis jusu teismui
Zuviukas:) mezginukas Labai gražiai atrodo rankovės
Zuviukas nu megztukelis man ir labai rankovytes patiko cia su sakute nerta ar ne?
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 12 03, 10:05)
Labai faina
O kokie čia siūlai ( sudėtis)? Labai jau gerai atrodo
Dar vienas šalikėlis