Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Lusasita @ 2008 11 28, 15:27)
siulai moherinukai, virbalai 4 nr o rasteliai  g.gif  daznai cia juos mezga i salius ar siaip. Kompe neturiu ju .

Aišku, ačiū, bandysiu ieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 11 28, 15:20)
Lusasita, jei nepaslaptis  ax.gif , kokie siūlai, virbalai, rašteliai šitų megztukų?
šitas
ir šitas

mergaites nerandu lusasitos puslapiuko gal galit kuri pagelbet 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2008 11 28, 14:51)
mergaites nerandu lusasitos puslapiuko gal galit kuri pagelbet  4u.gif  aciu

ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2008 11 28, 15:53)

aciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 11 28, 12:00)
beje norejau paklausti gal kas zinot kaip galima i megztuka uztrauktuka isiuti? ar uztenka su rankomis ar geriau su masina siuvimo?

kažkuri man į až buvo įmetusi osinkos nuorodą apie užtrauktukų įsiuvimą, bet... pratryniau pasirodo blush2.gif
pagal jų viena iš rekomendacijų aš paskutiniam megztiniui rinkau akis abipus busimo užtrauktuko kraštinės, mezgiau 2eilutes ratu ir vidun įsiuvau užtrauktuką - rezultate iš abiejų pusių matyti tik dantukai, bet... vargo tai doh.gif , nes siuvau rankomis, tai... užtruko daugiau nei paties megztinio numezgimas doh.gif
Atsakyti
Žaviuosi tavim, Lusasita, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 11 28, 16:46)

pagal jų viena iš rekomendacijų aš paskutiniam megztiniui rinkau akis abipus busimo užtrauktuko kraštinės, mezgiau 2eilutes ratu ir vidun įsiuvau užtrauktuką - rezultate iš abiejų pusių matyti tik dantukai, bet... vargo tai doh.gif , nes siuvau rankomis, tai... užtruko daugiau nei paties megztinio numezgimas doh.gif

Proceso nesupratau, bet parašysiu, kaip aš darau. ax.gif
Tame krašte, kur bus siuvamas užtrauktukas mezgu kraštinę ir 2 geras akis, paskui pagal raštą. Mezgant apykaklę ir užbaigus paskutinę eilę (Apykaklė turės būti dviguba, atlenkta ir prisiūta prie kaklo iškirpimo) palieku 5-6 akis ir mezgu užtrauktuko ilgio juostelę. Tada ją prisiūnu išvirkščioje pusėje, vienas juostelės šonas ant užtrauktuko pridaigstomas, o kitas- prie priekio detalės. Siūnu rankomis, tuo pačiu mezgimo siūlu. O apykaklės zonoj įkišama tarp sulenktos apykaklės pusių ir pridaigstoma, jei per ilgas užtrauktukas, galai įkišami į vidų.
Antra mezginio pusė būna visiškai tvarkinga, galima vaikščioti atsilapojus biggrin.gif Gal neaiškiai parašiau, bet labai paprasta ir greita, tik erzina, kol numezgu tą ilgą siaurą juostelę.
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2008 11 28, 00:41)
Įmetu paskutinį savo darbelį blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

bigsmile.gif na nerealus darbelis thumbup.gif ,norejau paklaus is kokiu siulu mezgei,ir kiek reikia tokia groziui nusimegzt g.gif siulu,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 11 29, 10:44)
bigsmile.gif na nerealus darbelis thumbup.gif ,norejau paklaus is kokiu siulu mezgei,ir kiek reikia tokia groziui nusimegzt g.gif  siulu,aciu mirksiukas.gif

ačiū blush2.gif ,mezginys pakankamai plonas, tai siūlų suėjo palyginus nedaug, gal 500-600 g, 3,5 nr virbalai, o siūlai tai 5 plonyčiai, net sudėties nepasakysiu, nes trijų rūšių, vienas tamsiai mėlynas "iš močiutės skrynios", tai gal kokia pusvilnė g.gif , o dveji pirkti naujai, bet sveriami,perkant pažiūrėjau kokia sudėtis, bet kol numezgiau tai tikrai pamiršau, o kadangi sveriami tai be etikečių,vienas iš siūliukų turi blizgesio, tai labai puošia, žodžiu, ne labai ir padėjau ko gero doh.gif
Atsakyti
Vigilyte nuostabus darbelis wub.gif

o čia dar vienas mano šalikėlis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 11 29, 12:47)
Vigilyte nuostabus darbelis  wub.gif

o čia dar vienas mano šalikėlis  ax.gif
user posted image

ačiū 4u.gif
labai dailus šalikėkis, man jie tokie gražūs, bet aš kai vieną nusimezgiau, tai daugiau nesirįžtu, ploni siūlai, stori virbalai doh.gif , grabaliojau grabaliojau,vienas pliusas, kad skaičiuoti nieko nereikia, varai "autopilotu"
va koks maniškis buvo ax.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, pagaliau ir as ateinu pasigirt blush2.gif siaip kazkada vartydama senesnes temas pastebejau kad ir Vaidulka toki pati nunerus doh.gif user posted image
Atsakyti