Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(lizarde @ 2008 11 28, 12:47)
wub.gif  labai noriu toki numegzti savo mazylei 4u.gif gal schemute galetum virsutinio margumyno? 4u.gif

RSebes man labai grazus wub.gif

deja schemos neturiu as mezgiau pagal nuotrauka atsiprinteriavusi man tai nesuku buvo nes rastas labai aiskus
user posted image

beje norejau paklausti gal kas zinot kaip galima i megztuka uztrauktuka isiuti? ar uztenka su rankomis ar geriau su masina siuvimo?
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 11 28, 13:00)
deja schemos neturiu as mezgiau pagal nuotrauka atsiprinteriavusi  man tai

Aciu 4u.gif bandysiu ir as pagal foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 11 28, 14:00)
beje norejau paklausti gal kas zinot kaip galima i megztuka uztrauktuka isiuti? ar uztenka su rankomis ar geriau su masina siuvimo?

as siuvu su masina. graziau atrodo. bet galima ir rankomis, kodel gi ne
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 11 28, 11:00)
deja schemos neturiu as mezgiau pagal nuotrauka atsiprinteriavusi  man tai nesuku buvo nes rastas labai aiskus
user posted image

na askai siuvimomasinos neturiu tai siuvau rankomis blush2.gif bet manau kad neblogai ir rankom prisiutas atrodo smile.gif biggrin.gif va kaip
user posted image
Atsakyti
*irma*, labai labai graži suknelė bigsmile.gif

Rsebes
, žavus megztukas clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 11 28, 13:22)
as siuvu su masina. graziau atrodo. bet galima ir rankomis, kodel gi ne

o jis paskui neatyra?juosteles nereikia is po apacia?

diudas aciukas aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(RSebes @ 2008 11 28, 14:23)
na askai siuvimomasinos neturiu tai siuvau rankomis blush2.gif  bet manau kad neblogai ir rankom prisiutas atrodo  smile.gif  biggrin.gif  va kaip
user posted image

aha dekui labai 4u.gif beje megztukas matosi grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 28 lapkričio 2008 - 13:25
ir atrodo uztrauktukas visai neblogai isiutas,man mama kazkada mezge megztuka tai ir rankom isiuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 11 26, 22:36)
VAMI,iš kur gavai mėlynajai suknutei tokį bigsmile.gif apatinuką ax.gif

pirkau devetu rubu parduotuvej tokia ilga trikotazine bliuska su kisenem. tai tas kisenes nuardziau ir liko puikiausia pasuknele smile.gif
Atsakyti
aciu uz grazius komentarus ax.gif blush2.gif blush2.gif
o as uztrauktuka kai siuvau tai ir is blogosios puses siuvau numegzta juostele, kad pasisleptu uztrauktukas smile.gif pirmiausia siuvau prie gerosios o paskui dasiuvau ir prie antrosios dalies...
Atsakyti
Visai neblogų modeliukų esama - http://picasaweb.google.ru/augusta2005

Mačiau, va čia prekiauja "apatinukais" http://public.fotki....tems/15017.html
http://www.supermama...howtopic=380275
Atsakyti
Lusasita, jei nepaslaptis ax.gif , kokie siūlai, virbalai, rašteliai šitų megztukų?
šitas
ir šitas
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 11 28, 14:20)
Lusasita, jei nepaslaptis  ax.gif , kokie siūlai, virbalai, rašteliai šitų megztukų?
šitas
ir šitas

siulai moherinukai, virbalai 4 nr o rasteliai g.gif daznai cia juos mezga i salius ar siaip. Kompe neturiu ju .
Atsakyti