Rodziausi liemenese, imetu foto ir cia, nes rastas panaudotas is moterisko megztinio. Ji mezgiau dukrai, patiko, lengvai mezgesi, tai sugalvojau dar truputi paplagijuot
QUOTE(Mate @ 2008 11 26, 10:53)
Rodziausi liemenese, imetu foto ir cia, nes rastas panaudotas is moterisko megztinio. Ji mezgiau dukrai, patiko, lengvai mezgesi, tai sugalvojau dar truputi paplagijuot
Laba gražu
[quote=paukstele,2008 11 26, 12:35]
OI kaip gražu viskas
Vami, sudomino vašeliu nerta tavo balta bliuskutė, plačiom rankovėm. Jei turi kokios medžiagėlės apie šį nėrinuką įmesk. Atrodo nesudėtinga, bet aš tik mėgėja, tai bijau ko nepražioplinti
[/quote
modeli buvau nusiziurejusi cia, vienoje senoje temoje, o rasta tai pritaikiau savo, nes ana buvo megzta virbalais
OI kaip gražu viskas
Vami, sudomino vašeliu nerta tavo balta bliuskutė, plačiom rankovėm. Jei turi kokios medžiagėlės apie šį nėrinuką įmesk. Atrodo nesudėtinga, bet aš tik mėgėja, tai bijau ko nepražioplinti
[/quote
modeli buvau nusiziurejusi cia, vienoje senoje temoje, o rasta tai pritaikiau savo, nes ana buvo megzta virbalais
Sonatuole, aciu!
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 26, 16:55)
Nu nerealus grozis!!! Pyniu dailumas ir grazumas. Cia reikia tureti superiniu sugebejimu pynes suderinti su sujungimais...
Lusasita, fantastika Gal galima kokią schemą? Ir kokie čia siūlai, virbalai?
rastelis vidurinysis lapeliu
mezgiau zilkiniais virabalais iki pazastu aplink. tada rankoves iki pazastu ir jas ikisau i tarpus tarp shoniniu vijokliu. Puse soniniu vijokliu patapo reglano takeliu. ir toliau mezgiau rglana suiminedama kai nebeliko rankoviniu ir krutininiu akiu, pasidare kaklas
Siulai italiska pusvilne 50 gr 200m. Virbalai 3.5 nr
mezgiau zilkiniais virabalais iki pazastu aplink. tada rankoves iki pazastu ir jas ikisau i tarpus tarp shoniniu vijokliu. Puse soniniu vijokliu patapo reglano takeliu. ir toliau mezgiau rglana suiminedama kai nebeliko rankoviniu ir krutininiu akiu, pasidare kaklas
Siulai italiska pusvilne 50 gr 200m. Virbalai 3.5 nr
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 26, 15:55)
kaip visad o jau IR TEMPAI - aš dar tik foto įsirašau, o čia jau vėl naujas rezgiukas
manau, tau reiktų atskirą savo temelę atsidaryti ir mums būtų paprasčiau susekti visas tavo rankų darbo grožybes
VAMI,iš kur gavai mėlynajai suknutei tokį apatinuką
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 26, 17:55)
sakes,nesuprantu kada tu speji na jau tempai pas tave nerealus ir grozis mezginuku tavo