Rodausi ir jums. Ką tik pabaigta skraistė
sveikos, prasau jusu pagalbos. kazkada forume esu macius toki megztuka: turkio spalvos, priekis ir nugara nerti is atskiru gelyciu, rankoves nertos paprastu stulpeliu, pats megztukas yra sumetamas ir sujuosiamas dirzu. jis buvo kazkokiam italiskam zurnale. gal kuri nors netycia savo rezervuose schemas turetu? ieskau per visas temas ir nerandu buciau dekinga
Mezgėjos, kaip siūlytumėt priekį šitokio megzti Tik mezgu trumpesnį, jei tokio ilgio, tai megzčiau iš dviejų dalių. O dabar nusimezgiau nugarą ir galvoju, kaip čia priekį padaryt
zinule raščiuką jei galima plyz
QUOTE(Alacka33 @ 2008 10 25, 19:00)
Prašom, labai lengvas, kažkada iš osinkos nusikopinau.Mezgasi iš abiejų pusių, tik pavaizduota geroji, tai lyginėse eilėse reikia pagal raštą megzti,tik nepamiršti uždėti ir sumegzti. Bet ką čia aiškinu, juk ne pirmą kartą mezgi
Labai dailu ir spalvytė
Labai fainas
gal kur uzmatet sito modeliuko schemutes, aprasymus . Buciau dekinga, jei uzvestumet ant kelio.
Va ką turiu.Man atrodo,kad buvo dar vienas puslapiukas,bet pas save nerandu Čia kažkurioj temoj jau aptarinėjo tą mezginuką,gal kas išsisaugojo
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 10 25, 20:10)
pasirodysiu ir aš su savo šiltu megztuku
Uoj, koks simpatulka