nu merginos jus ir pavarot turbut naktim nemiegat
na tikrai saunus visu darbeliai. va cia visom uz jusu darbelius
beje merginos gal galit pasakyt kaip ykelt nuotrauka kazkodel per group.lt nebeda
QUOTE(RSebes @ 2008 11 21, 17:17)
nu merginos jus ir pavarot turbut naktim nemiegat
beje merginos gal galit pasakyt kaip ykelt nuotrauka kazkodel per group.lt nebeda
Mane viena mamyte pamoke, kaip is http://keep4u.ru/ ikelti....
Atsidarai keep4u.ru, per browse pasirenki nuotrauką iš kompo, irspaudi ''zagruzit''.Kai užkrauna, kampe atsiranda nuotraukytė,kurią tu nori įkelti.Tada darai copy antrą arba trečią eilutę ir ją paste įkeli į savo žinutę.
Pagaliau as ji iveikiau
Lusasita originalus, labai gražus
Lusasita, super , labai gražus ir įdomus megztuko modelis
Gal ne i tema, bet gal turite schemute?
Aciu Jums
megztas pagal sita
megztas pagal sita
Lusasita, eilinį kartą
Lusasita net spalvą atitaikei
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 22, 00:20)
Aciu Jums
NUOSTABUS TAVO DARBELIS
Lusasita, eilinį kartą pritrenkei . Aš irgi į šitą žiūrėjau žiūrėjau, bet taip ir nesugalvojau, kaip tuos mazgus išlankstyti. Atidėjau "ant paskui"
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 10 22, 17:11)
sveika,
ar butu galima sio svarkelio schemute gauti?
Papildyta:
QUOTE(katuks @ 2008 11 21, 10:30)
oi merginos, kuriat tokius grožius
polo, megztukas labai toks užkrečiantis energija a kodėl ne suknelė?
o vat man kažkaip nesigauna sau tvarkingai nusimegzti. dukroms viskas, ką sumanau, išeina kaip nulieta, ir gražu ir tinka, o sau tai kažkas koją kiša.
noriu patarimo. mezgiausi sau megztuką visų jau išbandyto fasono. tai negana kad siūlų neapsiskaičiavau, pritrūkau iki užbaigtumo, papildyti deja deja niekaip, tai dar ir nežinau ar tinkamas jis man.
va toks:
apačia negražiai atrodo. čia turėjo būti tokia juosta kaip ant rankovių, arba bent jau kaip kraštelio. apnėriau, vistiek kreiva, ir kažko trūksta kampeliai raitos...
o va kaip atrodo ant manes (sorry už nuotrauką, neturiu asmeninio fotografo)
nu ar man su saviškiais gelbėjimosi ratais nešioti tokius megztukus? trumpokas sakyčiau...
siūlai geri, stori, gal žiemą ir per karštą būtų , bet iš rudens ar pavasarį tai pats tas.
bet patarkit ką pataisyti, kad atrodytų gražiai
polo, megztukas labai toks užkrečiantis energija a kodėl ne suknelė?
o vat man kažkaip nesigauna sau tvarkingai nusimegzti. dukroms viskas, ką sumanau, išeina kaip nulieta, ir gražu ir tinka, o sau tai kažkas koją kiša.
noriu patarimo. mezgiausi sau megztuką visų jau išbandyto fasono. tai negana kad siūlų neapsiskaičiavau, pritrūkau iki užbaigtumo, papildyti deja deja niekaip, tai dar ir nežinau ar tinkamas jis man.
va toks:
apačia negražiai atrodo. čia turėjo būti tokia juosta kaip ant rankovių, arba bent jau kaip kraštelio. apnėriau, vistiek kreiva, ir kažko trūksta kampeliai raitos...
o va kaip atrodo ant manes (sorry už nuotrauką, neturiu asmeninio fotografo)
nu ar man su saviškiais gelbėjimosi ratais nešioti tokius megztukus? trumpokas sakyčiau...
siūlai geri, stori, gal žiemą ir per karštą būtų , bet iš rudens ar pavasarį tai pats tas.
bet patarkit ką pataisyti, kad atrodytų gražiai
grazus megztukas
gal schema butu galima
Papildyta:
QUOTE(mucka @ 2008 11 17, 19:45)
gal galima butu sia schema?