Čia kai daug prisižiūri į dryžuotas sukneles
oi merginos, kuriat tokius grožius
polo, megztukas labai toks užkrečiantis energija a kodėl ne suknelė?
o vat man kažkaip nesigauna sau tvarkingai nusimegzti. dukroms viskas, ką sumanau, išeina kaip nulieta, ir gražu ir tinka, o sau tai kažkas koją kiša.
noriu patarimo. mezgiausi sau megztuką visų jau išbandyto fasono. tai negana kad siūlų neapsiskaičiavau, pritrūkau iki užbaigtumo, papildyti deja deja niekaip, tai dar ir nežinau ar tinkamas jis man.
va toks:
apačia negražiai atrodo. čia turėjo būti tokia juosta kaip ant rankovių, arba bent jau kaip kraštelio. apnėriau, vistiek kreiva, ir kažko trūksta kampeliai raitos...
o va kaip atrodo ant manes (sorry už nuotrauką, neturiu asmeninio fotografo)
nu ar man su saviškiais gelbėjimosi ratais nešioti tokius megztukus? trumpokas sakyčiau...
siūlai geri, stori, gal žiemą ir per karštą būtų , bet iš rudens ar pavasarį tai pats tas.
bet patarkit ką pataisyti, kad atrodytų gražiai
polo, megztukas labai toks užkrečiantis energija a kodėl ne suknelė?
o vat man kažkaip nesigauna sau tvarkingai nusimegzti. dukroms viskas, ką sumanau, išeina kaip nulieta, ir gražu ir tinka, o sau tai kažkas koją kiša.
noriu patarimo. mezgiausi sau megztuką visų jau išbandyto fasono. tai negana kad siūlų neapsiskaičiavau, pritrūkau iki užbaigtumo, papildyti deja deja niekaip, tai dar ir nežinau ar tinkamas jis man.
va toks:
apačia negražiai atrodo. čia turėjo būti tokia juosta kaip ant rankovių, arba bent jau kaip kraštelio. apnėriau, vistiek kreiva, ir kažko trūksta kampeliai raitos...
o va kaip atrodo ant manes (sorry už nuotrauką, neturiu asmeninio fotografo)
nu ar man su saviškiais gelbėjimosi ratais nešioti tokius megztukus? trumpokas sakyčiau...
siūlai geri, stori, gal žiemą ir per karštą būtų , bet iš rudens ar pavasarį tai pats tas.
Katuks, labai grazus megztukas ir puikiai tau tinka, saunuole
Polo dryzuotasis taip pat simpatiskas
Polo dryzuotasis taip pat simpatiskas
O man tai gražiai čia viskas
katuks, na labai grazus megztukas ir labai graziai ziurisi ant taves
na gerai jau, net susinepatoginau nuo tų pagyrų
nešiot tai nešiosiu matyt, bet kraštas apatinis tai man nepatinka vistiek, gal geriau tuo vėžliu apnerti, o ne paprastais stulpeliais
nešiot tai nešiosiu matyt, bet kraštas apatinis tai man nepatinka vistiek, gal geriau tuo vėžliu apnerti, o ne paprastais stulpeliais
QUOTE(katuks @ 2008 11 21, 12:30)
Gražus, tik man ilgio trūksta kadangi aš nemėgstu trumpų (tiksliau man netinka), tai sakau tik dėl ilgio o darbelis fantastiškas
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 21, 14:24)
Gražus, tik man ilgio trūksta kadangi aš nemėgstu trumpų (tiksliau man netinka), tai sakau tik dėl ilgio o darbelis fantastiškas
tai vat vat, ilgiui man ir pritrūko siūlų tai ir nežinau, ką daryti, nes siūlų šitų pusėje Lietuvėlės ieškojau, nėra jau. turiu tik margų rausvai bordinių matkelį, betgi sugadins jie visą vaizdą....
QUOTE(katuks @ 2008 11 21, 13:04)
na gerai jau, net susinepatoginau nuo tų pagyrų
Katuks, mintis kilo - rankoves,matau,primegstom pynem - tai wa jas galima aukoti - gautusi 3/4 "madingos" rankoves ir liktu siuliuko padaryti pynei megztuko apaciai per visa ilgi (siauresnei,nei dabartine rankoviu pyne, bet vis tik galima sumodeliuoti puosnia ir siek tiek pailginancia!) arba burbuliukais,kurie panaudoti krasto atnarelei
QUOTE(Renatina @ 2008 11 21, 15:02)
Katuks, mintis kilo - rankoves,matau,primegstom pynem - tai wa jas galima aukoti - gautusi 3/4 "madingos" rankoves ir liktu siuliuko padaryti pynei megztuko apaciai per visa ilgi (siauresnei,nei dabartine rankoviu pyne, bet vis tik galima sumodeliuoti puosnia ir siek tiek pailginancia!) arba burbuliukais,kurie panaudoti krasto atnarelei
nu jo, čia mintis. aišku, ir rankovėms reikia kažkokio užbaigtumo, bet gal užtektų ir joms ir apačiai kokiu siauresniu krašteliu tie burbuliukai gana daug siūlo "valgo"...
ačiū, reiks pagalvoti. nors gaila, tas kraštelis toks puošnus...
katuks na man tai labai gerai tas megztukas atrodo