Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

user posted image

Sveika Lusasita,norėčiau tave sutrukdyti,jau tu numezgusi esi ši megztuka ir galėsi turbūt man padėti blush2.gif Su rusu kalba man truputi sunku blush2.gif ,tai norėčiau paklausti kaip megzti kakla.Ta prasme man neaiškus vienas ženklas kaip ji išmegzti,labai tau busiu dėkinga ir ačiu.Aš ji apibraukiau raudonai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavin: 21 lapkričio 2008 - 10:45
Čia kai daug prisižiūri į dryžuotas sukneles smile.gif
user posted image
Atsakyti
oi merginos, kuriat tokius grožius wub.gif
polo, megztukas labai toks užkrečiantis energija a kodėl ne suknelė?

o vat man kažkaip nesigauna sau tvarkingai nusimegzti. verysad.gif dukroms viskas, ką sumanau, išeina kaip nulieta, ir gražu ir tinka, o sau tai kažkas koją kiša.
noriu patarimo. mezgiausi sau megztuką visų jau išbandyto fasono. tai negana kad siūlų neapsiskaičiavau, pritrūkau iki užbaigtumo, papildyti deja deja niekaip, tai dar ir nežinau ar tinkamas jis man.
va toks:
user posted image
apačia negražiai atrodo. čia turėjo būti tokia juosta kaip ant rankovių, arba bent jau kaip kraštelio. apnėriau, vistiek kreiva, ir kažko trūksta g.gif kampeliai raitos...
o va kaip atrodo ant manes (sorry už nuotrauką, neturiu asmeninio fotografo)
user posted image
nu ar man su saviškiais gelbėjimosi ratais nešioti tokius megztukus? trumpokas sakyčiau...

siūlai geri, stori, gal žiemą ir per karštą būtų biggrin.gif , bet iš rudens ar pavasarį tai pats tas.
bet patarkit ką pataisyti, kad atrodytų gražiai unsure.gif
Atsakyti
Katuks, labai grazus megztukas ir puikiai tau tinka, saunuole wub.gif

Polo
dryzuotasis taip pat simpatiskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man tai gražiai čia viskas g.gif
Atsakyti
katuks, na labai grazus megztukas ir labai graziai ziurisi ant taves thumbup.gif
Atsakyti
na gerai jau, net susinepatoginau nuo tų pagyrų blush2.gif
nešiot tai nešiosiu matyt, bet kraštas apatinis tai man nepatinka vistiek, gal geriau tuo vėžliu apnerti, o ne paprastais stulpeliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 11 21, 12:30)
siūlai geri, stori, gal žiemą ir per karštą būtų biggrin.gif , bet iš rudens ar pavasarį tai pats tas.
bet patarkit ką pataisyti, kad atrodytų gražiai unsure.gif

Gražus, tik man ilgio trūksta blush2.gif kadangi aš nemėgstu trumpų (tiksliau man netinka), tai sakau tik dėl ilgio ax.gif o darbelis fantastiškas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 21, 14:24)
Gražus, tik man ilgio trūksta blush2.gif kadangi aš nemėgstu trumpų (tiksliau man netinka), tai sakau tik dėl ilgio  ax.gif  o darbelis fantastiškas  thumbup.gif  wub.gif

tai vat vat, ilgiui man ir pritrūko siūlų verysad.gif tai ir nežinau, ką daryti, nes siūlų šitų pusėje Lietuvėlės ieškojau, nėra jau. turiu tik margų rausvai bordinių matkelį, betgi sugadins jie visą vaizdą....
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 11 21, 13:04)
na gerai jau, net susinepatoginau nuo tų pagyrų  blush2.gif
nešiot tai nešiosiu matyt, bet kraštas apatinis tai man nepatinka vistiek, gal geriau tuo vėžliu apnerti, o ne paprastais stulpeliais g.gif

Katuks, mintis kilo - rankoves,matau,primegstom pynem - tai wa jas galima aukoti - gautusi 3/4 "madingos" rankoves ir liktu siuliuko padaryti pynei megztuko apaciai per visa ilgi (siauresnei,nei dabartine rankoviu pyne, bet vis tik galima sumodeliuoti puosnia ir siek tiek pailginancia!) arba burbuliukais,kurie panaudoti krasto atnarelei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 21 lapkričio 2008 - 13:03
QUOTE(Renatina @ 2008 11 21, 15:02)
Katuks, mintis kilo - rankoves,matau,primegstom pynem - tai wa jas galima aukoti - gautusi 3/4 "madingos" rankoves ir liktu siuliuko padaryti pynei megztuko apaciai per visa ilgi (siauresnei,nei dabartine rankoviu pyne, bet vis tik galima sumodeliuoti puosnia ir siek tiek pailginancia!) arba burbuliukais,kurie panaudoti krasto atnarelei mirksiukas.gif

nu jo, čia mintis. aišku, ir rankovėms reikia kažkokio užbaigtumo, bet gal užtektų ir joms ir apačiai kokiu siauresniu krašteliu g.gif tie burbuliukai gana daug siūlo "valgo"...
ačiū, reiks pagalvoti. nors gaila, tas kraštelis toks puošnus...
Atsakyti
katuks na man tai labai gerai tas megztukas atrodo thumbup.gif
Atsakyti