Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(yerena @ 2008 11 18, 22:59)
unsure.gif  Prasau pagalbos- kaip nerti pagal sia schemute?  doh.gif

man atrodo cia reikia nerti su gelyciu darymo staklytem arba sakute
Atsakyti
[quote=Peperoni,2008 11 18, 19:10]Pasigyriau suknelese, tai ateinu ir cia...  ax.gif  blush2.gif
Mano pilkoji...  ax.gif

user posted image

suknelė tiesiog nuostabi thumbup.gif

Sveikutės.Na va pribaigiau pagaliau aš savo Eva L. liemene.Dabar jau rezultatas mane tenkina po 3 ardimu .Sagos gal čia nuo apšvietimo tokios juodos atrodo bet tikrovėje jos rudos.
Kaklas, kai numezgiau labai patiko o kai užsivilkau tai jis man toks skistokas, tai viršu gal dar vašeliu apnert kad geriau stovėtų Bandžiau ji megzti iš dvigubų siūlų irgi gražiai gaunasi ir manau gerai nešiotusi, bet neužteko siulo, o dėl mažo gabalėlio apikaklės nenorėjau jau pirkti,paskui labai daug būtų like

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavin: 19 lapkričio 2008 - 17:59
QUOTE(zavin @ 2008 11 19, 17:58)
Sveikutės.Na va pribaigiau pagaliau aš savo Eva L. liemene.Dabar jau rezultatas mane tenkina po 3 ardimu  .

Na pirmais rezultatais kartais tenka nusivilt. Svarbu, kad dabar patinka.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 11 18, 18:10)
Pasigyriau suknelese, tai ateinu ir cia...  ax.gif  blush2.gif
Mano pilkoji...  ax.gif

Labai graži suknutė. O jau spalva thumbup.gif
QUOTE(zavin @ 2008 11 19, 17:58)

Sveikutės.Na va pribaigiau pagaliau aš savo Eva L. liemene.Dabar jau rezultatas mane tenkina po 3 ardimu  .Sagos gal čia nuo apšvietimo tokios juodos atrodo  bet tikrovėje jos rudos.
Kaklas, kai numezgiau labai patiko o kai užsivilkau tai jis man toks skistokas, tai viršu gal dar vašeliu apnert kad geriau stovėtų  Bandžiau ji megzti iš dvigubų siūlų irgi gražiai gaunasi ir manau gerai nešiotusi, bet neužteko siulo, o dėl mažo gabalėlio apikaklės nenorėjau jau pirkti,paskui labai daug būtų like

Liemenė wub.gif
Atsakyti
labai nuostabi peperoni suknele wub.gif Liemene irgi labai grazi. jei matyciau ant modelio, tai sakyciau kad nuostabi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2008 11 18, 22:14)
user posted image
Mezgiau pagal šitą schemą penkiais virbalais, o nuo kokios 20 eilės - virbalais su valu  4u.gif  Čia yra keturkampio dobilo schema iš lietuviškos knygelės "servetėlės virbalais".  Nugara ir priekis vienodi. Iš pradžių numezgiau dvi servetėles biggrin.gif po to susiuvau palikdama angas apykaklei ir rankovėms. Apačia, rankovės ir apykaklė megzta surinkus akis virbalais su valu.
Rusaičių forume siūlo palikti nenuleistas akis rankovėms, apykaklei ir apačiai, bet aų baisiai tingėjau skaičiuot  doh.gif  nenuleistos akys gal ir gražiau atrodytų - turėtų nesimatyti jungimo  4u.gif  Be to osinkoj išleidinėja akis kaklo iškirptei - aš to nedariau, bet manu, kad to ir nereikėjo daryt  4u.gif
Sėkmės visoms bandančioms  4u.gif  Ir nesiūlyčiau rinktis juodos spalvos - kažkaip to viso grožio nesimato  ax.gif

labutis, labai nerealus darbelis... wub.gif tik va schemos niekaip nesuprantu... niekada nemezgiau servetėlės virbalais.. gal būtų galima šiek tiek paaiškinti tuos sutartinius ženkliukus...? ir ką daryt kur tušti langeliai pavaizduoti..? dėkui 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras visoms 4u.gif

Zavin Evos liemene thumbup.gif
Atsakyti
[quote=mucka,2008 11 17, 21:45]
reiktų tik tinkamesnę bliuskę įsigyt 4u.gif

Mucka, puikus darbelis! gal turi schemute, buciau l.dekinga smile.gif
Atsakyti
[quote=Renatina,2008 11 20, 12:01]
[quote=mucka,2008 11 17, 21:45]
reiktų tik tinkamesnę bliuskę įsigyt 4u.gif

Mucka, puikus darbelis! gal turi schemute, buciau l.dekinga smile.gif
[/quote]
taigi va, prieš dvi žinutes 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2008 11 21, 09:35)
labas rytas,

user posted image
user posted image

grazi liemene thumbup.gif .as ir tokia pries kelias dienas baigiau,tik kitokia apykakle truputeli,ziuriu daugeliui patiko sitas modeliukas tik kiekviena prie jo savo pakeitimu prideda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 11 20, 12:28)
taigi va, prieš dvi žinutes  4u.gif

aga, jpg tas kazkaip neiisi'jpg'ino.. smile.gif
dekui mirksiukas.gif
Atsakyti