Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(liolke @ 2008 11 18, 17:57)
mano tai siulai pirkti midaros parduotuvej vadinasi armada, tokia raudona etikete sudetis tai 50 proc vilnos ir tiek pat akrilo

Aišku, čia ne Kaune turbūt, gaila, labai gražūs siūliukai 4u.gif Aš šitą modeliuką seniai nusižiūrėjus, tai galiu pasakyti, originalas ne toks įspūdingas, kaip Liolkei gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 11 17, 20:32)
Mezgiau viena gera, viena bloga. Tik iš abiejų pusių gerąsias nukeldavau, o neišmegzdavau  4u.gif

O pačią atnarą, tą kur sagos susiūtos , ar akis rinkai ar prisiuvai numezgusi?
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2008 11 18, 20:36)
O pačią atnarą, tą kur sagos susiūtos , ar akis rinkai ar prisiuvai numezgusi?

Akis rinkau mirksiukas.gif
Prisiūta man negražiai schmoll.gif žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 11 18, 14:01)
Liolke, iš kokių siūlų megztas megztukas? 4u.gif
Mucka, gal galima čia schemą paviešint, noriu ir aš tokio  blush2.gif

user posted image
Mezgiau pagal šitą schemą penkiais virbalais, o nuo kokios 20 eilės - virbalais su valu 4u.gif Čia yra keturkampio dobilo schema iš lietuviškos knygelės "servetėlės virbalais". Nugara ir priekis vienodi. Iš pradžių numezgiau dvi servetėles biggrin.gif po to susiuvau palikdama angas apykaklei ir rankovėms. Apačia, rankovės ir apykaklė megzta surinkus akis virbalais su valu.
Rusaičių forume siūlo palikti nenuleistas akis rankovėms, apykaklei ir apačiai, bet aų baisiai tingėjau skaičiuot doh.gif nenuleistos akys gal ir gražiau atrodytų - turėtų nesimatyti jungimo 4u.gif Be to osinkoj išleidinėja akis kaklo iškirptei - aš to nedariau, bet manu, kad to ir nereikėjo daryt 4u.gif
Sėkmės visoms bandančioms 4u.gif Ir nesiūlyčiau rinktis juodos spalvos - kažkaip to viso grožio nesimato ax.gif
Atsakyti
Mucka, ačiū labai už tokį išsamų paaiškinimą drinks_cheers.gif
O man kaip tik juoda gražiau atrodo rolleyes.gif
Gan sudėtingas darbas, duosiu mamai megzt g.gif
Atsakyti
unsure.gif Prasau pagalbos- kaip nerti pagal sia schemute? doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 11 18, 22:14)
Aišku, čia ne Kaune turbūt, gaila, labai gražūs siūliukai  4u.gif Aš šitą modeliuką seniai nusižiūrėjus, tai galiu pasakyti, originalas ne toks įspūdingas, kaip Liolkei gavosi  thumbup.gif

na as asmeniskai tai Kupiskyje pirkau, o midaros parduotuves yra Panevezyje, Utenoje bei Vilniuje, Kaune negirdejau kad butu, na bet Kaune siulu pasirinkimas tikrai didesnis ir platesnis nei Kupiskyje nebutinai lygiai tokiu pat bet kazko panasaus tai tikrai juk sudetis pati paprasciausia
Atsakyti
Peperoni, kokia sauni suknyte ir man spalvyte labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 18, 21:01)
viskas labai paprasta, tik apykaklei akis nuleidineji ne pacias karstines akis, bet po pynes  mirksiukas.gif

ACIU lusasita drinks_cheers.gif tik baigiu panelei megstuka ir imsiuos sito 4u.gif
Atsakyti
yerena, manau, čia šakute nerta g.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 11 18, 18:50)
4u.gif labai daili ir grazi suknute thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Aruna @ 2008 11 19, 07:49)
Peperoni, kokia sauni suknyte ir man spalvyte labai patinka  thumbup.gif

Aciu mergaites 4u.gif blush2.gif del sitos spalvytes ilgai lydziausi... wub.gif ax.gif ir ilgai jos ieskojau.... o jau kai radau - tai tik liko issirinkti modeli... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 11 09, 16:37)

Gal kas zinot kokiu rastu rankoves megztos
Atsakyti