Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(siaudukes @ 2008 11 09, 16:37)

SUPER...reikes megzt... thumbup.gif
Atsakyti
Rusaičių formumas ir jų žvilgsnis į pasaulines žvaigdžių megztus daiktelius. Gal jau buvo, gal kam tiks idėjoms?
http://club.osinka.r...-12506?&start=0
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 13, 19:12)
sijonukas ir svarkiukas sudaro kostiumeli

Nerealu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ne toks niurus megztukas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 16, 17:28)
ne toks niurus megztukas  mirksiukas.gif

Lusasita, kaip gražu wub.gif Man jau verkti noris žiūrint į tavo tempus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 16 lapkričio 2008 - 18:46
QUOTE(Sonatuole @ 2008 11 16, 18:45)
Lusasita, kaip gražu  wub.gif  Man jau verkti noris žiūrint į tavo tempus  verysad.gif

nu jau liudint tikrai nenoriu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Linushi @ 2008 11 15, 11:55)
SUPER...reikes megzt... thumbup.gif

gal kuri turit rankoviu rasta
Atsakyti
Lusasita, labai gražus megztukas. smile.gif Kaip ir visi darbeliai biggrin.gif Apykaklė įdomi, kaip čia megzta? Įtariu, kartu su priekiu, o nugaroj susiūta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 11 13, 20:12)
sijonukas ir svarkiukas sudaro kostiumeli

user posted image

QUOTE(Lusasita @ 2008 11 16, 18:28)
ne toks niurus megztukas  mirksiukas.gif
user posted image

Na ir tempai pas tave Lusasita blink.gif Šaunuolė labai gražu
Atsakyti
aciu mergytes, 4u.gif tempai normalus, tik dziusta mezginukai ilgokai, tai kol vienas dziusta, beveik ir antras i pabaigtuves smile.gif
Atsakyti
Mano darbelis, tik kadangi juodas - nelabai matosi raštelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Jusda, labai idomus modeliukas, kiek imanoma iziuret. kaip tik ruosiuos sau liemene megzt, gal galetum dar karteli kazkaip kitaip pabandyt nufotografuot, gal su blicu ir is arciau. gal tada geriau matysis priekis?.. Ten lyg su uzmetimu daryta, ar as klystu?
O cia mano paskutinis darbas jusu teismui - dukrai megztinis, bet buvau apsirengus ir as pati - tinka abiem rolleyes.gif jau susitariau, kad paskolins ir man, kai noresiu smile.gif
Pozavau ir as, bet siandien nukraunant nuotraukas paaiskejo, kad didele dalis nuotrauku tiesiog fotoaparate dingo (kas skaudziausia, tai penktadieni buvo dukros koncertas, dingos ir tos foto sad.gif). Nesuprantu kaip tai galejo atsitikt, bet ir nors keli kadrai yra smile.gif
user posted image
cia rastas is arciau, nes kai siulas margas, nuotraukoj nelabai matosi kas ten padaryta smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mate: 17 lapkričio 2008 - 10:19