Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Dėkoju visoms už pagyrimus 4u.gif

QUOTE(MNR @ 2008 11 11, 10:48)
o rankoves kaip megztos neiziuriu? isvien ar taip prisiutos, kad nesimato?

reglano rankovės prisiūtos, nesimato gal dėl to, kad raštelis suderintas
Atsakyti
[quote=Nightbird,2008 11 10, 08:13]
user posted image
[/quote]

O kaip manot, jei šis megztukas būtų juodas, gražiai žiūrėtusi g.gif ? Mergina mano labai seilę varvina, o pas mane kaip tik juodų siūlų užtektinai.
[/quote]
Nu jei juodas tai vistiek tas "veidas" kitos spalvos butu? g.gif Manau visai nieko, o jei isvis tik juodas tai kazin g.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kuri turite po ranka sio rasto schemute?
http://picasaweb.goo...188522324872674
lens.gif

Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 11 09, 17:08)
mano paskutinis megztinukas

Dailutis thumbup.gif
Atsakyti
na jau visur prisigyriau tai dar čia užėjau blush2.gif Nertas sijonas iš maxi siūlų.Nuotraukoje gal nelabai matosi kai juodas pasijonis bet tikrovėje matosi raštas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zavin sijonukas laaaaaaaabai dailus wub.gif wub.gif
Atsakyti
tiesiog nuostabus wub.gif , ir labai tinka
Atsakyti
4u.gif Labas rytas visom auksakankes,turiu klausimeli ip prasyma,manes prase numezt lambados stiliaus sijonuka,pramoginiu sokiu treniruotems,bet neisivaizduoju is kokiu siulu butu gereu mezt,gal galietumet patart,is anksto visoms dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 11 13, 09:37)
4u.gif Labas rytas visom auksakankes,turiu klausimeli ip prasyma,manes prase numezt lambados stiliaus sijonuka,pramoginiu sokiu treniruotems,bet neisivaizduoju is kokiu siulu butu gereu mezt,gal galietumet patart,is anksto visoms dekoju mirksiukas.gif

as tai galvoju kad is medvilniniu siulu geriausiai, nes jie biski svorio duoda(paliginus su moheru) Ir serveteles principu galima nert ar megzt, kad butu daug sluoksniu. Panasia mezgiau, t.y. neriau. Labai gerai kai sukasi, tai vaikas dziaugiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 11 12, 17:15)
na jau visur prisigyriau tai dar čia užėjau blush2.gif Nertas sijonas iš maxi siūlų.Nuotraukoje gal nelabai matosi kai juodas pasijonis bet tikrovėje matosi raštas

thumbup.gif dailutėlis koks wub.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu SVOBA na reikes pavaiksciot po siulu parduotuves gal ten ka pasiulys
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 11 12, 16:15)

user posted image

user posted image

nu tiesiog super thumbup.gif 4u.gif wub.gif ir man kilo noras toky nusinert... blush2.gif
Atsakyti