Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

[quote=chimera,2008 11 07, 08:46]
blink.gif blink.gif blink.gif eina sau, kiek groziu.... wub.gif wub.gif wub.gif negalesiu vel naktim miegot lotuliukas.gif

O kas man galvoj? Valgau - matau tik juos, dirbu - matau tik juos, miegu- matau tik juos, myliuos... o čia jau nesakysiu ką matau. Apakau pati nuo tokio grožio. bigsmile.gif
Nusipirkau tokių mandrų siūlų- RED HEART AURICA. Maximoj po 3 supakuoti. Yra įdėta ir skarelės pavyzdys. Gal turit kokį pavyzdį palaidinukės, kuri tiktų šiems siūliukams. Manau supratot ką čia privapsėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2008 11 06, 21:15)
Na štai ir mano darbelis

labai šaunūs abu mezginai thumbup.gif man pirmas ypač patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2008 11 07, 14:08)
mirksiukas.gif

butent! katro imsimes?

svaigstu ir neapsisprendžiu hihihi.gif manęs dar mocheriukas-dryžniukas laukia doh.gif
Atsakyti
user posted image
vajetau wub.gif
Atsakyti
mano paskutinis megztinukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 11 09, 16:37)

bigsmile.gif jaučiu, kad dryžniukas dar palauks hihihi.gif o kaip čia su rankovėm? g.gif reglanas darytas ar iš karto megzta? kas padės iššifruoti? ax.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]

O kaip manot, jei šis megztukas būtų juodas, gražiai žiūrėtusi g.gif ? Mergina mano labai seilę varvina, o pas mane kaip tik juodų siūlų užtektinai.
Atsakyti

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 11 09, 14:36)
QUOTE(Renatina @ 2008 11 07, 14:08)

butent! katro imsimes?
svaigstu ir neapsisprendžiu hihihi.gif manęs dar mocheriukas-dryžniukas  laukia doh.gif

...pazistamas jausmas doh.gif
griebk ji,kol kas kitas nepasipainiojo po akim....o tai tiek ta dryzniuka ir tematysi!... mirksiukas.gif

Atsakyti
Dar vienas megztukas sau smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
diudas, labai kruopštu ir gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 11 11, 09:24)
Dar vienas megztukas sau  smile.gif

user posted imageuser posted image

o rankoves kaip megztos neiziuriu? isvien ar taip prisiutos, kad nesimato? siaip tai labai grazu 4u.gif kaip pirktinis atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 11 11, 08:24)
Dar vienas megztukas sau  smile.gif

Labai, labai gražus megztukas wub.gif
Atsakyti