Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(naiste777 @ 2008 11 04, 19:41)
Būtent ta apykaklė, mano manymu, megzta surinkus akis

drįstu ginčytis su jumis schmoll.gif įsižiūrėkit gerai, matosi rašto kryptis ir kraštas...kad yra megzta atskirai mirksiukas.gif o po to prisiūta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 04 lapkričio 2008 - 19:44
Ačiū už patarimus 4u.gif ,bandysiu megsti ir prisiūti,nes pagal raštą,taip ir turėtų būti,tik nežinau ,kaip bus kai prisiūsiu......
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 11 04, 20:43)
drįstu ginčytis su jumis schmoll.gif įsižiūrėkit gerai, matosi rašto kryptis ir kraštas...kad yra megzta atskirai mirksiukas.gif o po to prisiūta bigsmile.gif

Nesiginčysiu, aš tik į formą pažiūrėjau ir tiek. O kaip ten raštas eina, net neatkreipiau dėmesio
Atsakyti
na ir groziu cia jus turit bigsmile.gif rodausi savo nusimegzta ir otto zurnaliuko nusiziureta modeliuka mirksiukas.gif smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 11 04, 20:44)
na ir groziu cia jus turit bigsmile.gif rodausi savo nusimegzta ir otto zurnaliuko nusiziureta modeliuka mirksiukas.gif  smile.gif
user posted image
user posted image

kokia spalva sodri thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
turiu jusu dideli prasymuka user posted image gal galit paaiskinti kaip megzti nuo ronkaviu iki virsaus? tai yra ar reikia siaurinti ar ne ir jei taip tai kada?
va pavizdukai
user posted image
ir
user posted image

atsiprasau jei ne i tema blush2.gif bet labai reikiauser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 04 lapkričio 2008 - 20:52
QUOTE(kacumota @ 2008 11 04, 19:03)
Noriu parodyt savo bandyma sesei  nestuke.gif .Kol kas dar neturejo galimybes ivertint,nespejau nusiust
user posted image user posted image user posted image

bandymas thumbup.gif
Atsakyti
Mezgejeles, gal turit sito svarkelio schemute kas ??? Arba bent kaip tas virsutinis rastas mezgamas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tadotoka @ 2008 11 04, 23:36)
Mezgejeles, gal turit sito svarkelio schemute kas  ??? Arba bent kaip tas virsutinis rastas mezgamas  doh.gif

user posted image

ar tik nebus ten tos ištemptos akys (t.y. viršutinis raštas) g.gif tos schemos aš neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 11 04, 22:44)
na ir groziu cia jus turit bigsmile.gif rodausi savo nusimegzta ir otto zurnaliuko nusiziureta modeliuka mirksiukas.gif  smile.gif
user posted image
user posted image

4u.gif labai dailus megztinukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau prasiau pacioje forumo pradzioje
Gal kas turite sio modeliuko scemute? Maciau ji praejusioje temoje.
Please.... blush2.gif
user posted image
Svarbiausia butu brezinys
Dekuj
[/quote]
Atsakyti
Man rodos čia paprastos pynutės tarp blogų eilių ax.gif
Atsakyti