Na mes jau is Grusausko. Tai aciu dievui mums ne jokia infekcija
Tiesiog tokia AD forma. Ir oda neisplonejus toj vietoj ,o isstorejus nuo nuolatiniu nusidraskymu.Israse mums BETNOVATE tepala.Aprasymas jo ne koks,bet kazkaip pagydyt reik.Tepsim 7 dienas 2 kartus dienoj.Antradieni vel vaziuojam pasirodyti ir pasakys kaip toliau gydomes.Tai jau ramiau man.
Pas alergologe L.Vaideliene galima registruotis tik pirmadieni nuo 9 ii 13 val,tai teks laukti pirmadienio . Kazkaip labai jau as noriu ir pas ja nuvezti maziu.
Be to kita savaite vel i homeopatijos centra vaziuosim.Jau 3 karta kas 2 men mums ten reikia vaziuoti,tai zesim ka ten pasakys ir parodys kompas
O del pedkelniu,tai po namus mes ju nenesiojam,tik i lauka,kai einam dedu.
*GREISI* o taviskis taip uzgrudintas,kad net i lauka nededi?
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 21, 22:33)
Čili, kaip norėčiau pas tokią alergologę pakliūt. Kažin ar ne iš Kauno realu?
Kokius antihistaminus girdot?
Kokius antihistaminus girdot?
realu,nes aš pati nebe kaunietė, tel paskambinau ir kadangi buvo ekstra atvejis priėmė be eilių, tik siuntimuką turėjom... Pasaka ten žmogus...
gėrėm zyrtec po 1/3tabl 2k. dienoj, bet čia dičkė gėrė, o dabar su maže nežinau ką daryt...
QUOTE(Čili @ 2008 10 22, 13:14)
realu,nes aš pati nebe kaunietė, tel paskambinau ir kadangi buvo ekstra atvejis priėmė be eilių, tik siuntimuką turėjom... Pasaka ten žmogus...
gėrėm zyrtec po 1/3tabl 2k. dienoj, bet čia dičkė gėrė, o dabar su maže nežinau ką daryt...
O kokio amziaus buvo jusu mergaite,kai pirma karta apsilanket pas Vaideliene?
Ar jums nieztedavo isberimus ir ka nuo nieztejimo ji skyre?
Ir dar toks klausimas kokias arbatas gerdavot,kai buvo AD?
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 21, 23:28)
mes i zele 'nesureagavom', atrodo daviau su saiku, zinoma..
Kaip gerai. Gal mes kada pabandysim...
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 22, 09:00)
Bet,kai būdavo išberta,pastebėjau,kad geriau kelnės bet ne pėdkelnės.Nes perdaug arti kūno.
Vos tik pėdkelnes pakeičiu kelnėm, tuoj jas pasikelia ir kasosi kojas. O jūsų saulytės taip nedaro?
Ir kaip jūs pratinot prie puodo, nes kaip sakiau, tik numauk kelnes, tuoj kasosi... Su pirštinėm sodinot ar kaip?
Čili, jeigu galite, numeskite telefoniuką ir adresą tos alergologės į AŽ. Ačiū.
*GREISI* ka tavo vaikai geria? Kokias arbatas,sultis?
Otaip ka jus geriat?
Mano mazius labai daug geria,o nakty net 3-4 buteliukus,bet tuos mazus isgeria.
Tai mes geriam Hipp sultis su bananais.Kaip rasiau jis labai isrankus,tai dar ir ne bet ka geria.Kai sveicia buteli i kampa jei nepatinka.
Kazkoks gurmanas auga
Otaip ka jus geriat?
Tai mes geriam Hipp sultis su bananais.Kaip rasiau jis labai isrankus,tai dar ir ne bet ka geria.Kai sveicia buteli i kampa jei nepatinka.
Kazkoks gurmanas auga
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 22, 12:23)
Na mes jau is Grusausko. Tai aciu dievui mums ne jokia infekcija
Tiesiog tokia AD forma. Ir oda neisplonejus toj vietoj ,o isstorejus nuo nuolatiniu nusidraskymu.Israse mums BETNOVATE tepala.Aprasymas jo ne koks,bet kazkaip pagydyt reik.Tepsim 7 dienas 2 kartus dienoj.Antradieni vel vaziuojam pasirodyti ir pasakys kaip toliau gydomes.Tai jau ramiau man.
Pas alergologe L.Vaideliene galima registruotis tik pirmadieni nuo 9 ii 13 val,tai teks laukti pirmadienio . Kazkaip labai jau as noriu ir pas ja nuvezti maziu.
Be to kita savaite vel i homeopatijos centra vaziuosim.Jau 3 karta kas 2 men mums ten reikia vaziuoti,tai zesim ka ten pasakys ir parodys kompas
O del pedkelniu,tai po namus mes ju nenesiojam,tik i lauka,kai einam dedu.
*GREISI* o taviskis taip uzgrudintas,kad net i lauka nededi?
nu kas dar nešalta,bet yra ir storesnių kelnių.Va gerklė gali peršalti,bet kojos ne,nes juda daug.Va tai ir atsitiko,vakar pusę dienos prabuvome lauke,tai parsivedžiau sušilusius,taigi mažiui gerklė.
O dėl kompo ,tai nežinau kaip čia su vaistais, jeigu vartojat rodys
Nors su pėdkelnėmis jau dabar vaikštom.Kaip minėjau jau lygtais baigėsi mūsų bėdos.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 22, 14:12)
*GREISI* ka tavo vaikai geria? Kokias arbatas,sultis?
Otaip ka jus geriat?
Kazkoks gurmanas auga
Otaip ka jus geriat?
Kazkoks gurmanas auga
neduočiau aš tikrai tų sulčių naktį.Ir apskritai jų neduočiau,ta prasme hipo.Tas pats kas kompotas,geriau jau obuolių išspausit.Taigi su tikromis,tai dar ir organizmą prasivalyti gali.O saviškius,kai baigiau maitinti,tai niekada daugiau nuo metų nedaviau gerti.Aišku lengva nebuvo,paverkė,bet užtat ,kai priprato,tai išmiega visą naktį.
Turime sulčiaspaudę ,tai dabar obuolių,morkų.Kriaušių jau baigėsi.Tiesa dar su moliūgu maišau.Reikėjo laiko priprasti prie tikro skonio,vaikams.
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 22, 14:13)
nu kas dar nešalta,bet yra ir storesnių kelnių.Va gerklė gali peršalti,bet kojos ne,nes juda daug.Va tai ir atsitiko,vakar pusę dienos prabuvome lauke,tai parsivedžiau sušilusius,taigi mažiui gerklė.
Nors su pėdkelnėmis jau dabar vaikštom.Kaip minėjau jau lygtais baigėsi mūsų bėdos.
Tai pati homeopate sake,jei labai niezti tai nekankinti vaiko ir tepti tepaliuku.
O del geriamu,tai tik kelias dienas gerem. Tai jau dabar negersim,nes gydom tepalu.Mes folio metodu tikrinames,nes Naturamundoj dar per mazas.As pati esu ten buvus ir zinau kas kaip.
O del geriamu,tai tik kelias dienas gerem. Tai jau dabar negersim,nes gydom tepalu.Mes folio metodu tikrinames,nes Naturamundoj dar per mazas.As pati esu ten buvus ir zinau kas kaip.
[/quote]
O kaip tyria tuo Folio metodu ir kur?
[/quote]
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 22, 14:20)
Tai pati homeopate sake,jei labai niezti tai nekankinti vaiko ir tepti tepaliuku.
Pas Vaivarienę irgi folio tyrėmės.Bet Vaivarienė niekada nepalaimina chemijos,nu nebent infekcija,tai tada jo...Ir aišku pas ją lankytis,kai nevalgai kaip ji liepia irgi nėra prasmės.
[quote=*GREISI*,2008 10 22, 14:17]neduočiau aš tikrai tų sulčių naktį.Ir apskritai jų neduočiau,ta prasme hipo.Tas pats kas kompotas,geriau jau obuolių išspausit.Taigi su tikromis,tai dar ir organizmą prasivalyti gali.O saviškius,kai baigiau maitinti,tai niekada daugiau nuo metų nedaviau gerti.Aišku lengva nebuvo,paverkė,bet užtat ,kai priprato,tai išmiega visą naktį.
Turime sulčiaspaudę ,tai dabar obuolių,morkų.Kriaušių jau baigėsi.Tiesa dar su moliūgu maišau.Reikėjo laiko priprasti prie tikro skonio,vaikams.
[/quote]
Mano prabunda nakti ir rekia ikisi buteliuka ir gerai. Seniau duodavai Hipp arbata .Kai homeopatijos centre pasake,kad problema riebus maistas,tai ir pradejau sultis duot.Bet man jau atrodo,kad cia neriebus maistas kaltas,nes tikrai nieko riebaus nevalgo,koses ant vandens be jokio aliejaus.
Papildyta:
[quote=Lince1,2008 10 22, 14:23]
[/quote]
[/quote]
Kaune Savanoriu pr. EMEDA
Uzdeda ant rankos kazka prijungta prie kompo ir su tokiu metaliku duria i rankos taskus ir taip tikrina,tikrai neskauda.Mano 10 men. jau issedejo
[/quote]
Mano prabunda nakti ir rekia ikisi buteliuka ir gerai. Seniau duodavai Hipp arbata .Kai homeopatijos centre pasake,kad problema riebus maistas,tai ir pradejau sultis duot.Bet man jau atrodo,kad cia neriebus maistas kaltas,nes tikrai nieko riebaus nevalgo,koses ant vandens be jokio aliejaus.
Papildyta:
[quote=Lince1,2008 10 22, 14:23]
[/quote]
[/quote]
Kaune Savanoriu pr. EMEDA
Uzdeda ant rankos kazka prijungta prie kompo ir su tokiu metaliku duria i rankos taskus ir taip tikrina,tikrai neskauda.Mano 10 men. jau issedejo