Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

labutis visoms 4u.gif
as ir butinai dalyvausiu, galiu ir be dukrytes, kaip dauguma. kas liecia bajorkiemy tai zinokit jis nedirba. dar dabar klausiau vyro jis siandien vaziavo prio saly. jau zinau kad nuo rugsejo pabaigos jis uzdarytas. kazkas sake kad lyg veike, bet ir vel uzdare. aisku gal iki lapkricio 9 d atidarys, bet jei ne tai reikia numatyti kokia kita vieta. ydomu kiek atvaziuos vilnieciu, ir kur joms yra patogiau privaziuot.
tiesa noriu kazkaip labai padiskutuoti, viena neatsimenu kuri, rase, kad oda pripranta prie chemijos. tai snekejau tuo klausimu su musu labai gera vaistininke, ji pati turi zvyneline,ir tikrai nemazai numano apie alergijas. tai man ji sake, kad oda, naudojant daug drekikliu, nepriklausomai ar naturaliu, ar ne, aisku nesnekant apie hormoninius, islempa ir tingi pati dirbti. ji man patare,kad kai nera labai labai sausa oda leisti jai pailseti. nes pastoviai drekinant ji paskui tingi pati "dirbti". ir tai nepriklauso kokiu tu produktu drekinsi. aisku ji sake kad naturaliom priemonem, jei tinka, yra drekinti geriau.
Atsakyti

1.Laiskriste1(be vaiku)
2.Daddygirl(jokio skirtumo,kaip dauguma)
3.*GREISI*(be vaiku)
4. Otaip (su kuria nors savo panų)
5. Lawanda (be vaiku) ir jei pilvas leis smile.gif

but geriau tikrai ne paciam mieste, o kur "prie kelio vilnius-kaunas" ax.gif
Atsakyti
as dar pagalvojau, kad gal galim megoj visos susitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

šiandien mano mažajai (pusmetinė) diagnozavo atopinį - išbertas kakliukas, už ausytės ir pakinkliuose... Maitinu MP ir nebežinau ką daryt unsure.gif Ar dar yra tokių tarp jūsų? Domintų dieta sau pačiai ir kremukai,tepaliukai vaikui...
Atsakyti
QUOTE(kriisvika @ 2008 10 20, 19:34)

mirksiukas.gif visai šalia namų ,tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 10 20, 19:42)
sveikos,

šiandien mano mažajai (pusmetinė) diagnozavo atopinį - išbertas kakliukas, už ausytės ir pakinkliuose... Maitinu MP ir nebežinau ką daryt unsure.gif Ar dar yra tokių tarp jūsų? Domintų dieta sau pačiai ir kremukai,tepaliukai vaikui...

ar skaitei pradzioj temukes pirmam puslapiuke sukaupta merginu info? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 10 20, 17:42)
sveikos,

sveika,
pabandyk paskaitineti ankstesnes temas
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 10 20, 19:15)
ar skaitei pradzioj temukes pirmam puslapiuke sukaupta merginu info?  mirksiukas.gif

...ir, zinoma, 1 psl drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 21:54)
sveika,
pabandyk paskaitineti ankstesnes temas
Papildyta:
...ir, zinoma, 1 psl  drinks_cheers.gif

nes aš kai užsivesiu,tai vėl viskas iš pradžių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 20, 22:39)
nes  aš kai užsivesiu,tai vėl viskas iš pradžių lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*GREISI* uzsivesk man labai idomu skaityti tavo postus. Tu gi man neiminta misle lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Kazka cia rasei,kad gal cia mums taves nereikia-turbut temperaturos turejai biggrin.gif reikia ir dar kaip!!!

Visos jus skirtingos ir man labai idomios thumbup.gif
Tuom tema ir idomi,kad mes skirtingos,ane mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisvika @ 2008 10 20, 19:34)

As ir galvoju,kad Mega tik lieka nenusukant i sali nuo autostrados

Bet vaiku kambarys,tai ten jau labai triuksmingas. Ir kaip rasiau 2val 110lt.,nes dickiui kaip tik uzsakiau.

Otaip -o kaip tavo mergina,ar didele nenuorama?Ar jai butinai reik vaiku kambario?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 20 spalio 2008 - 21:51
smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 12:04)
Keista, kad sviestas galetu buti kaltas  g.gif Nu, bet jums geriau turetu matytis..

Pas mus irgi berimai svyruoja, savaime uzeina air nuslugsta, nors tepimo prasme nieko nekeiciam  g.gif Sikart tai nauju maistu paragavom, o daznai tai nieko naujo atrodo nebunam dare, o vis tiek tie 'svyravimai' vyksta  doh.gif

Och, kad žinočiau kas kaltas - maistas, sviestas, ruduo, skalbimo milteliai ar dar koks biesas unsure.gif . Kol kas sviestu netepu, tik 2-3k dienoje Essexu. Žiūrėsim kaip bus po savaitės. Gal aš per daug to sviesto tepdavau? g.gif . Gal per storai? g.gif . Gal oda negalėdavo per tą sluoksnį kvėpuoti? g.gif . Taip keista - kai tepiau sviestu, tai vienoje vietoje ant blauzdos vis šlapiavo. Dabar, kai ėmiau tepti essexu, tos šlapiuojančios vietos lyg ir užsitraukė g.gif

Tai vat Grušauskas mums taip ir aiškino, kad AD svyruoja potvyniais ir atoslūgiais nepriklausomai nuo jokių dietų ir pan. dalykų. Bet vistiek gi ieškom kaltininkų, kai liga paūmėja doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 10 20, 17:29)
Amica, regis dėl miltelių klausei  ax.gif  - aš perku iš www.sanga.lt , ale jau ne visad įperku, dabar apsipirkau www.sveikiproduktai.lt -  doh.gif  doh.gif  doh.gif  .. B sąskaitos nerodžiau.. taip daug visko gero radau.. prieskonių prigriebiau ( thumbup.gif  kvepia daug geriau nei pardėj pirkti  bigsmile.gif ), plovimo priemonių, rožių vandens sau (mane jis veža... veidą valausi ir kvapas.. toks senovinis - kaip iš močiutės skrynios, kur patalynėj džiovintas gėles laikė  wub.gif ..  blush2.gif biškį ne į temą..) , bandysiuos Mooncup'ą jų  cool.gif  - žodž, patiko labai atsinaujinimas produkcijos jų  thumbup.gif

Ačiū už info 4u.gif

Jūs čia taip smagiai tą meetuką organizuojate rolleyes.gif . Net seilė tįsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 20, 22:50)
*GREISI* uzsivesk man labai idomu skaityti tavo postus. Tu gi man neiminta misle lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Kazka cia rasei,kad gal cia mums taves nereikia-turbut temperaturos turejai biggrin.gif reikia ir dar kaip!!!

Visos jus skirtingos ir man labai idomios thumbup.gif
Tuom tema ir idomi,kad mes skirtingos,ane mirksiukas.gif
Papildyta:

As ir galvoju,kad Mega tik lieka nenusukant i sali nuo autostrados

Bet vaiku kambarys,tai ten jau labai triuksmingas. Ir kaip rasiau 2val 110lt.,nes dickiui kaip tik uzsakiau.

Otaip -o kaip tavo mergina,ar didele nenuorama?Ar jai butinai reik vaiku kambario?

tai va ...pradedu... lotuliukas.gif O kas iš vyresnių geriate žalią arabatą?Randu daug info,kad kas turi problemų su oda turi jos daug gerti,nes tipo labai padeda.Mažesnė tikimybė turėti ten visokių infekcijų.Kas turi vočių turi gerti ,net sipresnę.
Dėl visų tų alergijų egzemų daugiausia manau lemia maistas.Vienas su daugiau ,kita su mažiau chemijos.Jaučiu ir mums yra dabar labai gerai ir dėl to ,ka dnieko po kol kas beveik neperkame parduotuvėje daržovių vaisių.Žiūrėsiu kas toliau bus.Nors kaip minėjau mano mažius niekada niekam nebuvo alergiškas.Bet va užvakar suvalgė šokoladą,tai atsikėlė su trimis spuogais ant žando.Tai lakišiaus arbata sugydžiau.Bet labai mėgsta tuos šašiukus ryte nuplėšti.
Dėl megos,tai šeštadienį buvome.Valanda ar aštuoni litai.Bėgi ir žaidi,kai neužsisakai iš anksto.Nors man tie visi žaidimų kambariai labai labai nepatinka.Kažkoks išprotėjimas,o kai gimtadieniai visai vaikų nevienija schmoll.gif .
O jeigu pradėčiau pasakoti apie savo daržus ir planus daryti sodą,visai netradiciniais būdais,tai tada išvis galvotumėte,kad pakvaišau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 21 spalio 2008 - 08:16
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 21, 08:14)
O jeigu pradėčiau pasakoti apie savo daržus ir planus daryti sodą,visai netradiciniais būdais,tai tada išvis galvotumėte,kad pakvaišau.

Būtų labai įdomu, nes dabar jau tikrai suintrigavote 4u.gif

Dėl susitikimo - lapkričio 9 d. tinka, vieta nesvarbi.

1.Laiskriste1(be vaiku)
2.Daddygirl(jokio skirtumo,kaip dauguma)
3.*GREISI*(be vaiku)
4. Otaip (su kuria nors savo panų)
5. Lawanda (be vaiku) ir jei pilvas leis smile.gif
6. dautan (viena)
Atsakyti