Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 19, 14:31)
Nu maniškei beveik penki ,jūsų dar didesnė,tai natūramundoje išsėdėtų ramiai.Tikrai siūlyčiau ten apsilankyti.Iš kur esate?Nu ir Vaivarienė natūralios medicinos centre.Ji tikrai daug žino,nes kai mano vyras vaikščiojo pas profesorius,klinikose kaip ten vadinamos pirmo lygio,nu žodžiu aukščiausios konsultacijos ,tyrimai,knygų vartymai,o ji visas tas jų diognozes per pusvalandį išvardino  blink.gif .Natūramundoje gauni greitesnį gydymą,o va Vaivarienė daug ką pačiam liepia daryti,prisirinkti,net kokiu geriausiu metu pagal pilnatį.Manau bandykite tą kompą natūramundoje.

Mes Vilniuje gyvenam, gaila, kad natūra munda Kaune, bet jai pavyktų prisiregistruoti, tai nesunku ir nuvažiuoti. O Vaivarienė irgi Kaune?
O tavo vyrui natūra mundoje padėjo? o kiek laiko jau ramiai gali gyventi?

Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 10 19, 16:17)
O kas čia per pūlinukai? Kaip atrodo? Maniškiui buvo iškilę trys tokie lyg pūlinukai - virš akytės, ant keliuko ir žemiau keliuko. Bet praėjo savaime.

kiek supratau suaugusiems būna tokios kaip votys verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkelis: 19 spalio 2008 - 15:40
QUOTE(Pūkelis @ 2008 10 19, 16:37)
Mes Vilniuje gyvenam, gaila, kad natūra munda Kaune, bet jai pavyktų prisiregistruoti, tai nesunku ir nuvažiuoti. O Vaivarienė irgi Kaune?
O tavo vyrui natūra mundoje padėjo? o kiek laiko jau ramiai gali gyventi?

Papildyta:

kiek supratau suaugusiems būna tokios kaip votys  verysad.gif

registruokitės į natūramunda,nes ten tenka palaukti Vaivarienė irgi Kaune,tik kitur.Dabar gal po kol kas bandykite šitą http://www.imuniteta...ja.php?vid=43,o vaistinėse ,kur parduodami vaistai yra kompleksiniai kažkokį.Prireikė kažkiek,bet nepamenu.Įtariu jums kažko trūksta dėl lūpų kampučių,aišku gali būti prasidėjus infekcija.Bet kokiu atveju pasirodykit ,kad ir tradiciniam gydytojui,kol sulauksit homeopato pagalbos.Nors jeigu labai blogai gal priimtų be eilės.
mergaitės visiškai nebuvo išbėrę po natūrosmundos.Kiek laiko praėjo nežinau,keli gal mėnesiai.Gal mažiau g.gif .
o tą homeopatinį gerkite maksimalią leistiną dozę.Ta prasme vaikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 19 spalio 2008 - 16:39
QUOTE(Amica @ 2008 10 19, 14:17)
Beje, po šios nakties bėrimų vietos gražesnės, žandai baltesni, nedega karščiu. Nėra ryškaus pagerėjimo, bet toks mažytis pagerėjimas matosi. Nakčiai tepiau Essexu.

tai gal jau ir geres? mirksiukas.gif

pas mus irgi pagerejimas. ryte atsibudo jau ne raudonais, o tik ruzavais isberimais, diena nebesikase, o prilietus zandai nebekaista, kaip buvo uzvakar ir vakar. as linkus kaltint vynuoges.. ax.gif (reik gi ant kazko kalte suverst gun_bandana.gif hihihi.gif ) tikiuosi bus mums iprastas scenarijus - dabar geres iki kito naujo isberimo...
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 00:21)
tai gal jau ir geres?  mirksiukas.gif

pas mus irgi pagerejimas.

Kol kas sunku pasakyti ar gerės. Jei čia sviestas netiko, o visa kita tinka, tai turėtų gerėti. Bet kol kas pasakyti, kad tikrai kaltas sviestas, negaliu. Daddygirl, aš pas tave esu dar užsakius 200gr sviesto. Ar galima būtų susilaikyti? Nes jei čia mums sviestas netinka, tai kaip ir nereikėtų tada mums jo daugiau, nes dar nemažai turim iš pirmo pirkimo. Kol kas aš jį sau teplioju ant rankų ir kojų.

Džiugu girdėti 4u.gif . Kad taip visos galėtų pasigirti pagerėjimais rolleyes.gif

Geros dienos, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kaip sveikateles?
ka veikiat? ax.gif
mes kai atsikele prisijungiam, cia jau veiksmas vyksta.. smile.gif o siryt ramu.. ax.gif

Amica, gerai mirksiukas.gif
Keista, kad sviestas galetu buti kaltas g.gif Nu, bet jums geriau turetu matytis..

Pas mus irgi berimai svyruoja, savaime uzeina air nuslugsta, nors tepimo prasme nieko nekeiciam g.gif Sikart tai nauju maistu paragavom, o daznai tai nieko naujo atrodo nebunam dare, o vis tiek tie 'svyravimai' vyksta doh.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai mano mazius ir is vakoro buvo prisivalges vynuogiu,o paryciais suviduriavo,apsivememe,o kadangi apsiveme krutine,tai ir apsidraske paskui.Nes siluma ir dregme alergijos priesai.O as jau galvojau,kad jam nuo manes koks virusas doh.gif .Bet visi galai manau sueina i vynuoges.O svarbiausia,kad jam ju nieks nedave jis pats ziuriu vaiksto pasiemes keke ir valgo issisiepes smile.gif
O as kazkaip dar tik siandien visai atsigavus jauciuosi bigsmile.gif
Perskaiciau visus postus mirksiukas.gif

dar pastebejau,kad kai mano mazius pabuna su pedkelnem jam isberia kojas.Pedkelnes nesioja Skinijos,tai gal cia skalbimo milteliai kalti,naudoju NEUTRAL kazi ka man vietoj ju bandyt,ar yra Maximoj dar ko gero patarkit g.gif ????

*GREISI* kazkaip neorganizuoji meeto lotuliukas.gif as susirgau ir organizavimas kazkur dingo lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Cia paskaiciau,kad gal aviuka koki auginsi,oi tai kitais metais saslyka is jo kepsim,ane mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai gal darom gathering.gif Bajorkiemy,nereiks vilnietems po Kauna klaidzioti,a? Ka manot?

Ir pavyzdziuj Lapkricio 9diena

Ir pradedam sarasiuka ir kai jau tiksliai zinosim kur ir kada tada dar visom i AZ parasysim :mirksiukas:Pazesim tuo paciu kiek musu bus mirksiukas.gif

Meete dalyvaus:

1.Laiskriste1(be vaiko) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 20 spalio 2008 - 13:23
tai gerai, kad pasveikai thumbup.gif mirksiukas.gif daugiau nesirk, a tai tylu cia be taves hihihi.gif
o kaip maziuko berimai, negeriau?
tos vynuoges tai, matyt, kad mums ne drauges g.gif

as nezinau, kur bajorkiemis, bet susizinosiu, tai registruojuos

1.Laiskriste1(be vaiko)
2. Daddygirl (del vaiko nezinau dar, kaip dauguma...)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 14:36)
tai gerai, kad pasveikai  thumbup.gif  mirksiukas.gif  daugiau nesirk, a tai tylu cia be taves hihihi.gif
tos vynuoges tai, matyt, kad mums ne drauges  g.gif

as nezinau, kur bajorkiemis, bet susizinosiu, tai registruojuos

1.Laiskriste1(be vaiko)
2. Daddygirl (del vaiko nezinau dar, kaip dauguma...)

3.Greisi (be vaikų)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 13:04)
Pas mus irgi berimai svyruoja, savaime uzeina air nuslugsta, nors tepimo prasme nieko nekeiciam  g.gif Sikart tai nauju maistu paragavom, o daznai tai nieko naujo atrodo nebunam dare, o vis tiek tie 'svyravimai' vyksta  doh.gif

Ir pas mumis kartais nieko naujo nėr, o pablogėjimas būna...

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 20, 14:22)
Tai mano mazius ir is vakoro buvo prisivalges vynuogiu
dar pastebejau,kad kai mano mazius pabuna su pedkelnem jam isberia kojas.Pedkelnes nesioja Skinijos,tai gal cia skalbimo milteliai kalti,naudoju NEUTRAL kazi ka man vietoj ju bandyt,ar yra Maximoj dar ko gero patarkit

Mes bandėm vynuogių sulčių - netiko. Paragavo ir razinų. O vat dėl jų tai nežinau... Galgi ir nieko?... Dar reikės pastebėt... Mums tai išvis būna mistika - pvz. batonas netinka, o paprasta bandelė tinka. Ir suprask kame čia reikalas g.gif
Dėl miltelių, tai jau rašė mamytės, kad ir nuo Neutral bert gali. Aš bandžiau kelias rūšis ir jokio skirtumo nepastebėjau. Dabar naudoju Jelp.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 20, 14:36)
tai gerai, kad pasveikai  thumbup.gif  mirksiukas.gif  daugiau nesirk, a tai tylu cia be taves hihihi.gif
tos vynuoges tai, matyt, kad mums ne drauges  g.gif

Kaip faina,kad kazkas pasiilgo pliurpalo hihihi.gif

Del berimu jau geriau,nudraskymus sikart uzdziovinau Metylvioletu.
Vakare maudysim lakisiuj ir vel pradesim drekinima krutines,nes nuo sestadienio niekuo nedrekinau.
Sviestu as jam tepu kojas,nes jas kartais paberia ir ju oda sausoka ir krutine daugiau niekur. O visa kuna tik po maudyniu istepu Basaliu

Tai kol kas sarasas toks:

1.Laiskriste1(be vaiku)
2.Daddygirl(jokio skirtumo,kaip dauguma)
3.*GREISI*(be vaiku)
Papildyta:

Beja Daddygirl kokia faina tavo mergyte thumbup.gif
O maniskis,tik 10-11kg sveria dziuveselis toks ax.gif apetitu visai nepasigirtume ir siaip labai jau isrankus maistui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 20, 14:44)
Dėl miltelių, tai jau rašė mamytės, kad ir nuo Neutral bert gali. Aš bandžiau kelias rūšis ir jokio skirtumo nepastebėjau. Dabar naudoju Jelp.

Na,tai ir man gal reik pabandyt Jelp g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 20 spalio 2008 - 14:34
mes irgi jelp naudojame.O mano mažius sveria 20kg,nors jam tik du su puse,sesei keturi su puse.Bet irgi didelė buvo,svori jau neauga nuo dviejų,tik stypsta.Nu ir aukštaūgiai jie pas mane.Mažius,tai kaip koks milžinas tarp bendraamžių.Kai vedame sesę į mokyklėlę,tai ko tipo jis neina,nes jiems atrodo ,kad jam keturi metai lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

1.Laiskriste1(be vaiku)
2.Daddygirl(jokio skirtumo,kaip dauguma)
3.*GREISI*(be vaiku)
4. Otaip (su kuria nors savo panų)

4u.gif būt labai faina, kad kur ne Kauno centre - blush2.gif nes ne baisiai Kauną pažįstu ir tikrai su vaiku važiuosiu - tai taip mum būt papraščiau.

rasa23 , 4u.gif su tais batonais ir mum tas pats doh.gif

Laiskriste, lotuliukas.gif niu tavo vaikinas - biggrin.gif savarankiškas vyriškis auga. Kas link pėdkelnių - aš manau, kad sintetika visgi dirgina rolleyes.gif .. gi skinijos, regis - 75 ar 80 )max.medvilnės sudėty ? .. na, bent jau mum tai taip ... o kai neįpilu ko nors vandens minkštinimui .. tai ir nuo tų pačių natūralių medžiagų pritrina doh.gif ph34r.gif - vanduo kietas mūs labai.
Amica, regis dėl miltelių klausei ax.gif - aš perku iš www.sanga.lt , ale jau ne visad įperku, dabar apsipirkau www.sveikiproduktai.lt - doh.gif doh.gif doh.gif .. B sąskaitos nerodžiau.. taip daug visko gero radau.. prieskonių prigriebiau ( thumbup.gif kvepia daug geriau nei pardėj pirkti bigsmile.gif ), plovimo priemonių, rožių vandens sau (mane jis veža... veidą valausi ir kvapas.. toks senovinis - kaip iš močiutės skrynios, kur patalynėj džiovintas gėles laikė wub.gif .. blush2.gif biškį ne į temą..) , bandysiuos Mooncup'ą jų cool.gif - žodž, patiko labai atsinaujinimas produkcijos jų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 20 spalio 2008 - 17:30