Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(Gosiuke @ 2008 11 10, 21:31)
Gavau siandien is savo minetos internet.parduotuves sviesta. Esu pakraupus svelniai tariant - gavau prakrapstyta (nuplesta folija po dangteliu ir iskabinta siek tiek)  blink.gif  Nors siaip ar taip nekoks jis ten. Zodziu, su nuotykiais... Panasu, kad ir uzsakytos veido kaukes truputi truksta. Kaip tycia, isemiau tutele is dezutes prie stalines lempos - ogi persimato, kad turinio tik du trecdaliai. Bet po sviesto ne kiek nenustebau. Matysim, kaip chebryte bandys aiskintis  g.gif Bet daugiau jokios kosmetikos internetu  schmoll.gif

...koks istorijos tesinys? smile.gif turbut atsiunte naujus?
tokiu nuotykiu tai man dar neteko patirt (tiesa, as perku uk). taciau yra seniai buve, kad atsiunte rafinuota TS, nors produkto aprasyme pabrezta, kad jis nerafinuotas. man jau tada buvo smugis smile.gif , nes iki tol buvau visai patenkinta pirkeja/vartotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 11, 17:22)
Man irgi labai sunkiai sekėsi, bet užsispyriau ir iki 9 mėn ištempiau šiaip ne taip rolleyes.gif Bet tą laiką tai neitin malonu prisiminti unsure.gif Nereikia gal  taip iš anksto nusiteikti mirksiukas.gif

oi, as tai buvau nusiteikus nemaitint ne dienos lotuliukas.gif man kazkaip si ideja neatrode patraukli blush2.gif
bet matyt pati gamta taip sutvarko viska - po gimdymo jau kitaip mano smegenys dirbo. o kai 2,5 men Gretute po skiepo isbere, nusprendziau nenutraukti maitinimo, ir iki 6 men nedavaiu nieko kito tik savo piena.
labai sunku buvo pacioj pradzioj, nes labai susirgau po gimdymo, bet del vaiko gi uzsispiri ir ...
Atsakyti
o man 'gerosios gydytojos' Kuzminskiene ir Astrauskaite grieztai liepe nutraukt, nors as dar menesi tempiau iki 9 men, o labai dar norejau maitinti, bet kai liepe kategoriskai nutraukt, ko del vaiko nepadarys, o planavau nors iki metu. Pirma dukra maitinau metus ir 7men, bet ne kiek nesigailiu. Bet ji nebuvo alergiska.

O dabar Kudzyte stebejosi, kad liepe anos nutraukti. Vienu zodziu tada mums labai blogai buvo ir buvau pasimetusi, dabar niekaip nenutraukciau, o maitinciau.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 11, 19:34)
o man 'gerosios gydytojos' Kuzminskiene ir Astrauskaite grieztai liepe nutraukt, nors as dar menesi tempiau iki 9 men, o labai dar norejau maitinti, bet kai liepe kategoriskai nutraukt, ko del vaiko nepadarys, o planavau nors iki metu. Pirma dukra maitinau metus ir 7men, bet ne kiek nesigailiu. Bet ji nebuvo alergiska.

O dabar Kudzyte stebejosi, kad liepe anos nutraukti. Vienu zodziu tada mums labai blogai buvo ir buvau pasimetusi, dabar niekaip nenutraukciau, o maitinciau.

Oij, as su tom Astrauskaitem ir kitom skyriaus darbuotojom pakonfliktavau box.gif Gulint ligoninej absoliuciai visos pradejo kvarsint galva, kaip as cia maitinu - vaikui 2 m., juk negrazu. Tai paprasiau irodyti, kad mano pienas kenkia biggrin.gif Bande, nepavyko... Tai buvo vienintelis ir paskutinis kartas bendradarbiavimo su alergologais.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 11, 18:38)
...koks istorijos tesinys?  smile.gif turbut atsiunte naujus?
tokiu nuotykiu tai man dar neteko patirt (tiesa, as perku uk). taciau yra seniai buve, kad atsiunte rafinuota TS, nors produkto aprasyme pabrezta, kad jis nerafinuotas. man jau tada buvo smugis  smile.gif , nes iki tol buvau visai patenkinta pirkeja/vartotoja  smile.gif

Atsiprase (atseit aiskinsis su tiekejais) ir suteike papildomu litu apsipirkti toje intern.parduotuveje - daugiau, nei kainavo sviestas. Taigi taip baisiai nebepykstu smile.gif
Atsakyti
Kelias dienas nesilankiau temeleje, o tai turejau ka pasiskaityti smile.gif tiek visko daug mamytes priplepejo. Dziaugiuosi, kad meetas toks vykes buvo, tikiuosi ir as kitakart prisijungsiu, labai jau butu malonu gyvai pabendrauti. As savo maziukei duodu aptamil pepti ir MP, is pradziu misinukas jai buvo neskanus, negere, bet po kurio laiko apsiprato ir dabar su malonumu geria.
Mamytes, as vat vis skaitau sia musu temele ir mastau apie tuos maitinimus. as pastebejau, kad ka bevalgyciau ir kuo bemaitinciau maziuke ivyksta tarsi savaiminiai pablogejimai ir pagerejimai, gal si liga istikruju nera taip jau tiesiogiai susijusi su maistu? Ar gal as paprasciausiai nesugebu atrinkti nuo ko vaika isberia g.gif Niu zinokite niekaip nematau tiesioginio sasajo su maistu...
Daddygirl aciukas uz sviestuka 4u.gif ir lawandai aciukas, kad paeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 11, 19:22)
Man irgi labai sunkiai sekėsi, bet užsispyriau ir iki 9 mėn ištempiau šiaip ne taip  Bet tą laiką tai neitin malonu prisiminti  Nereikia gal  taip iš anksto nusiteikti

Dautan nesu is anksto nusiteikus, labai stengsiuos maitint, bet mano vaikai abu atsisake kruties, nusitraukinejau kol jegu turejau, su antruoju vaiku labai nusilpus buvau, nieko nevalgiau, prisidejo mastitas, antibiotikai, issekimas, labai stengiausi nutraukinedama, bet pienukas dinginejo, neistengiau jo atstatyt verysad.gif
Tikiuosi dabar taip nebus....

QUOTE(Lince1 @ 2008 11 11, 20:34)
o man 'gerosios gydytojos' Kuzminskiene ir Astrauskaite grieztai liepe nutraukt,

na apie Astrauskaite is vis as esu pacios blogiausios nuomones

Olgina uzbekit kada sviestuko mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 11, 07:51)
o ką valgote?

Ar klausi apie mišinuką, ar aplamai ką iš maisto produktų valgom?

QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 11, 08:51)
mums slapiuojancias vietas gerai ir greitai uzdziovindavo DERMILON PASTE. Ji homeopatine, kaina apie 20 lt.

Ačiukas už info 4u.gif

QUOTE(Lince1 @ 2008 11 11, 11:11)
Man tai FUxinu, metileno meliu gerai uzdziuna, o adabar dar pabandziau Ictamo(kazkuri mergina cia rase) tai mums labai tiko, nors buvo vos, vos.Pirmiausis reikia nelaukti, nes as jau du kartus palaukaiu, ir abu kartus atsidurem ligoninej su auksiniu stafilokoku. Nuo slapiuojanciu labai greit infekcijos, o hormonai mums neuztraukia, nors ju jau gave oi,oi.......................

Na, mums Fucidin H užtraukė, kai buvo nusidraskęs iki kraujų ir šlapiavo. Šiandien pradėjau tepti Fucidinu H, nebeiškenčiau, nes nuo lakišiaus arbatos negerėja. O tas Ictamo tai čia tepalas, skystis ar kas? Kur perkamas?

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 11, 12:36)
Dėl šlapiuojančių vietų-negalima ant šlapiuojančio bėrimo tepti jokio kremo ar drėkiklio prieš tai būtinai reikia uždžiovinti Būtinai!

Tai va, apie tai negalvojau ir net nežinojau verysad.gif . Gyveni ir mokaisi. Gerai, kai yra su kuo pasitarti 4u.gif

Veidukas, tfu tfu tfu, po truputį tvarkosi. Bet kojytės šlapiuoja stipriai. Pradėjau tepti Fucidin H, tai dabar 5d tikrai reikės tepti g.gif . Bijau dėl infekcijos.
Atsakyti
apskritai ką valgote?o aš įsitikinusi,kad 70procentų maistas,o pasku visa kita.Aišku,kai maistas sutrikdo tarkim tulžies veiklą,tai kol jos neatstatai,tai gali keisti maistą kiek nori,nes organizmas pats nebesusidoroja.Dieta labiausiai padeda,bet vaikai pas mus maži............
Atsakyti
dar viena diskusija apie mišinius http://www.supermama...;#entry21250218
o čia šiaip radau:
kaip apdorojama kruopa chemiskai-man isaiskinkit , mat kai dirbau vaiku maisto srityje, mano konkreti sritis-kruopines koses, tai pasikausciusi ta tema stipriai esu. Tos koses, kurios tirpsta vandenyje-va jos sutinku, chemiskai apdorotos nes jokia kruopa vandeny netirpsta Kuo trumpiau kruopas(dribsnius) reikia uzplikius vandeniu laikyti, tuo daugiau ji apdorota chemiskai . O va vaiku maiste kosytes net uzplikyti nereikia, istirpo kaip snaige ir vualia .Ir atvirksciai, jei kruopa reikia virti ilgai, vadinasi-tai pats naturaliausias produktas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 12 lapkričio 2008 - 09:34
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 12, 09:40)
apskritai ką valgote?o aš įsitikinusi,kad 70procentų maistas,o pasku visa kita.Aišku,kai maistas sutrikdo tarkim tulžies veiklą,tai kol jos neatstatai,tai gali keisti maistą kiek nori,nes organizmas pats nebesusidoroja.Dieta labiausiai padeda,bet vaikai pas mus maži............

Na mes valgem gal penkis produktus , daugiau nieko ir mums taip ziauriai pablogejo. Tai as nusprendziau, kad mums maistas negroja. Yra atopinio dermatito 2 rusis alerginis ir ne, ta mums ko gero ne nuo .maisto. PAskaityukit visur raso, kad gali reaguoti i maista, o gali i nieka nereaguoti. Uzeina ir praeina, ir mums Kudzyte taip sake, kai gulejom, ir sako kol neisaugsit taip ir bus. Savaime pabloges ir reikes tvarkyti.
Atsakyti
labas smile.gif

QUOTE(Olgina @ 2008 11 11, 19:34)
Mamytes, as vat vis skaitau sia musu temele ir mastau apie tuos maitinimus. as pastebejau, kad ka bevalgyciau ir kuo bemaitinciau maziuke ivyksta tarsi savaiminiai pablogejimai ir pagerejimai, gal si liga istikruju nera taip jau tiesiogiai susijusi su maistu? Ar gal as paprasciausiai nesugebu atrinkti nuo ko vaika isberia g.gif Niu zinokite niekaip nematau tiesioginio sasajo su maistu...
Daddygirl aciukas uz sviestuka 4u.gif  ir lawandai aciukas, kad paeme 4u.gif

labai gerai tave suprantu. as gal puse metu sitoj temoj rasiau zinutes panasias i tavo pastaraja smile.gif vis klausdavau mamyciu, kaip joms pavyksta atsekti kazkokia tai priklausomybe nuo maisto, as sito niekaip negalejau suprasti, nes man, neziurint dideliu pastangu, tai nesiseke.
bet po 9 men, kai dukryte pradejo valgyti vis daugiau kieto maisto ir maziau MP, as pradejau kazka lyg ir pastebeti smile.gif as vistiek niekad nesu 100 proc isitikinus, kad berimas nuo vieno ar kito produkto, bet jau turiu itarimus, kad pvz morka, grikiai, vynuoges, ozkos pienas mums ne draugai.. g.gif
dar man atrodo vaikui augant jo organizmas gal darosi nebe toks jautrus, ima reaguoti i maziau produktu, todel gal tampa lengviau juos 'susekti'.. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
na labai labai seniai bebuvau. Bet ,,pasiilgau,, vel mintimis pasidalinti.
Man atrodo, kad pats organizmas vaiko kartais sureaguoja - atrodo lyg kokiu medziagu jame prisikauptu su laiku ir paskui jau kaip ,,pramusa,, tai nesustabdysi.
Mums nebuvo nei savaites, kad galetume sakyti - visai balta, lygi oda doh.gif
Na si savaite buvo nebloga, bet vis tiek oda kasydavo. Jau nebezinau - ar cia iprociu pas vaika taip patapo. Kaip mazinat odos niezejima? Gal zinot kokiu naminiu ar homeopatiniu priemoniu?
Atsakyti