QUOTE(Amica @ 2008 11 11, 02:23)
O kas čia per mišinukas? Gal ir mums reikia keisti Aptamil HA į Aptamil Pepti
Maniškiui labai šlapiuoja kojyčių bėrimai
. Kol kas drėkinu su lakišiaus arbata ir tepu sviestu ir kremu. Bet jau kelios dienos, o šlapiavimai nemažėja. Bijau, kad nepriseitų tepti hormonais
. Ką patartumėt tepti ant šlapiuojančių vietų? Iš savo patirties kažką efektyvaus. Ant rankytės randasi naujų bėrimų, veidukas baisus, žandų bėrimai iki pat akyčių, ausų ir nosies, abeji antakiai, šiek tiek kaktos, viena ausytė ir abu paausiukai
Nežinau kuo jie skiriasi dar nepirkau
gal Aptamil pepti ne toks kartus,kaip HA.Mums čia reikia gerti kaip papildomą kalcio šaltinį,nes dabar valgom tik jogurtą,tai manau mažam vaikui per mažai kalcio
Dėl šlapiuojančių vietų-negalima ant šlapiuojančio bėrimo tepti jokio kremo ar drėkiklio prieš tai būtinai reikia uždžiovinti Būtinai!
O dėl AD tai aš susidariau tokią nuomonę,kad jei beria tai kažkas viduje blogai,sutrikus kokių organų veikla,o per odą išeina visi negerumai.Reikia važiuoti pas homeopatus ir išsitirti kas netaip(arba išaugti)
Jei oda nesausa,tai jokie drėkikliai nepadės tepk kiek nori.
Aišku,jei sausa tada reik drėkinti ir sutinku su *GREISI* kuo natūraliau.
Jei niežti ir vaikas kasosi čia jau kitas reikalas.Manau tada geriau jau patepti hormoniniu tepalu,nes deja dar nehormoninio nuimančio niežulį nėra
Nes kaip nusidrasko arba nusitrina iki šlapakiavimo tada jau didelė tikimybė kad gali patekti infekcija
(aišku geriau,kad to hormono nereiktų)
Čia tik mano nuomonė galit mane apmėtyt
Papildyta:QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 10, 16:08)
O dėl pienuko,tai sakė geriausias ir skaniausias alergiukam Aptamil pepti,Aptamil MCT na ir tipo išvis super,tai Tiuteli peptidi
Gal kas geriat kurį iš šitų pienukų?Įdomu kaip skonis?