Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 10, 16:23)
Ot cia tai naujiena,  blink.gif man tai niekas neminejo, kad reikia nevalgyti pries ir po. As tai kai homeopatinius lasiukus sulasinu kuri laika neduodu uzsigerti, nes vaistukai pasisavinami per seiles, bet jokiu valandu neziuriu.  g.gif
O mano maziui po truputi gereja. Tai nezinau ar jau cia galejo vaistukai trecia diena geriami pradeti veikti ar apkarpyta mityba. mirksiukas.gif

4u.gif . Svarbiausia, kad gerėja thumbup.gif . O mum sakė - valanda prieš ir valanda po (dar ir perklausiau), nors ant bonkutės rašo - 20 min. prieš valgį rolleyes.gif

Laiskriste1 , - thumbup.gif smagu, kad aiškumo gydytojai įnešė jūs situacijon.

Vat ir aš dėl sausų bėrimų ne taip jaudinuos rolleyes.gif , nors, kai jie pas mus per visą kūną dičkei plečiasi - tai irgi .. rolleyes.gif kaip tai noris aiškumo, ar jie neperaugs į tuos šlapiuojančius.. .Nors, kažkaip dabar galvoju, kad kaip "atėjo", taip ir "išeis" jie, jei tai tikrai nuo homeopatinių žirniukų pas mus.

Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 10, 16:42)

mes pusvalandį prieš valgį.

rolleyes.gif ane? Va tai būt palengvėjimas man - nes dabar bandau daryt taip - laikau valandą nevalgius,duodu žirniukų ir lekiu su ja laukan -nes ten "ne iki valgymo" biggrin.gif , tai gaunas tada tos dvi valandos rolleyes.gif
Atsakyti
labutis visoms. as zinokit ir visa vakara savo vyrui nedaviau ramybes snekedama, kad fainai jog susitikom visos thumbup.gif
ir sriuba vakar iskarto gryzus viriau is cukinijos pagal GREISI recepta. labai labai skani gavosi thumbup.gif
o aliejuka taip pat vakar ismaudzius naudojau. nugarytei ir pilvukui tai tikrai gerai, bet ant rankyciu, kur yra sausi ploteliai, parausta patepus. bet jai nei niezti, nei ka, tai sakiau tepsiu ir stebesiu. dar mazai laiko, kad ka nors sprest smile.gif
Laiskriste1 smagu, kad jau ir tau ramiau 4u.gif
Atsakyti
O dėl pienuko,tai sakė geriausias ir skaniausias alergiukam Aptamil pepti,Aptamil MCT na ir tipo išvis super,tai Tiuteli peptidi,bet sako jau jo kuris laikas nėra verysad.gif,bet čia vėl kaip kam.Sakau o jūs ką ragavot,tai ji sako aišku biggrin.gif kad žinočiau ką siūlyt.Tikrai šauni moteris ax.gif

O avižų pienas tai tipo neturi tiek daug kalcio g.gif ,nes man kažkaip aktualu kame daug kalcio yra,tai dabar kažkaip susibalamutinau unsure.gif

Dėl homeopatinių žirniukų,tai ir mums sakė pusvalandis po valgio ir nemažiau 15min iki valgio
Atsakyti
QUOTE(kriisvika @ 2008 11 10, 16:48)
labutis visoms. as zinokit ir visa vakara savo vyrui nedaviau ramybes snekedama, kad fainai jog susitikom visos thumbup.gif
ir sriuba vakar iskarto gryzus viriau is cukinijos pagal GREISI recepta. labai labai skani gavosi thumbup.gif
o aliejuka taip pat vakar ismaudzius naudojau. nugarytei ir pilvukui tai tikrai gerai, bet ant rankyciu, kur yra sausi ploteliai, parausta patepus. bet jai nei niezti, nei ka, tai sakiau tepsiu ir stebesiu. dar mazai laiko, kad ka nors sprest smile.gif
Laiskriste1 smagu, kad jau ir tau ramiau 4u.gif

Jeigu ką galima kitą rūšį bandyti.Nors šiaip pereinant prie natūralių priemonių gali būti pablogėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 10 lapkričio 2008 - 17:15

Ketvirta klase rodo tik kaiusinio baltymui, bet atrodo beria nuo morku, nuo banano, o valgom tik bulve, mesa, kopusta, cukinija,moliuga, obuoli, spanguoles, ryzius, rugine duona ,geriam Aptamil pepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 10 lapkričio 2008 - 17:22
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 09, 13:01)
o ar jus laikotes to principo, kad dermatukams galima tik zalia obuoli, o raudono ne. Pas mociute mano tiek daug raudonu obuoliu zieminiu uzderejo, o zalius reikia pas kaimynus prasyti.  g.gif

pirmasyk girdziu bigsmile.gif
o kuo paremtas toks principas??
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2008 11 10, 10:33)
Sveiki, mes ir kovojam su AD..gydomes homeopatiskai..noriu paklausti mamyciu, kokius homeopatinius vaistus vartojat, man gyd. sako, kad pagrindinis vaistas yra grafitis

apie geriamus nezinau.
bet esu skaiciau, kad grafitu (homeopatiniu kremu su grafitu) tinka teptis, kai yra slapiuojantis AD.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 11 10, 11:25)
ne negavau  verysad.gif  nusipirkau ryskiai geltona, ai neturiu kantrybes tasytis po parduotuves  blush2.gif  Neriu dekiuka pupai, kai baigsiu reiks kepuriuka, tapkiukus ir kokia suknelyte bandyt, bet kada kazin cia taip bus  lotuliukas.gif

ryskiai geltona irgi grazu thumbup.gif butinai gamink suknelyte drinks_cheers.gif mazoms pupoms jos labai nepraktiska, bet man super grazu wub.gif
kadangi turiu nuotraukyte, tai imesiu, gal ideja ir tau kokia kils mirksiukas.gif
mezgiau kol laukiau Gretos smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 10, 12:50)
bandėm su stambiom avižom - putojo  thumbup.gif  super (gal čia kempinės dėka, na, nežinau - bet liuks!).
Aha..  blush2.gif  ir ašen norėjau taviškę iš arčiau "pačiupinėt"  biggrin.gif .. na, bet kap sakai - smagu, kad daug merginų galėjo dalyvaut, tai ne visi norai išsipildė  biggrin.gifmirksiukas.gif  auksarankė gražuolė mama.

Panos, kurios duodat Floracare ar kitas bakterijas - kaip jum gaunas sugirdyt "pagal instrukcijas" , ir taip pat su homeopatiniais žirniukais - gi reik nevelgyt valandą iki , ir valandą po - maniškė tai vis ką nors griaužia  doh.gif ???

tai gerai thumbup.gif kempinyte tikrai nepakenktu su tokiu muiliuku drinks_cheers.gif
as irgi jau nusiziurejau labai svelnia, pirksim kai grisim i uk.

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 10, 12:50)
auksarankė gražuolė mama.

oi tu lotuliukas.gif tokiu grazumu sugalvoji pasakyti wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 10, 17:36)
pirmasyk girdziu  bigsmile.gif
o kuo paremtas toks principas??

Čia turbūt dėl to, kad intensyvios spalvos daržovės labiau alergizuoja (raudonos, oranžinės ir pan...)
O mes vėl sugrįžome į AD gretas verysad.gif Baigėme gerti savo homeopatinius vaistukus ir vėl viskas iš naujo...O gal dar kaip nors turėjo įtakos ir persirgta tridienė karštinė g.gif Kitą savaitę vėl reiks eiti pss homeopatą..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 10, 19:29)
apie geriamus nezinau.
bet esu skaiciau, kad grafitu (homeopatiniu kremu su grafitu) tinka teptis, kai yra slapiuojantis AD.

ax.gif mum irgi jį išrašė, bet neminėjo, kad dėl AD mažei jis- tiesiog rinko pagal mano ligų visokių simptomus , o bėrimų aš (tfu tfu tfu) - niekad neturėjus, nei paauglystėj biggrin.gif .

bigsmile.gif wub.gif groožis
oi tu  lotuliukas.gif tokiu grazumu sugalvoji pasakyti 

cool.gif tiktai teisybę sakau, jei ką cool.gif

Kas link žalių ir raudonų obuolių. Mum viena dermatologė irgi kalbėjo,kad AD sergantiems tinka VISOS ( rolleyes.gif ) žalios daržovės, ir netinka raudoni vaisiai rolleyes.gif rolleyes.gif .. kiek žmonių, tiek nuomonių - beveik doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 10 lapkričio 2008 - 18:43
QUOTE(kriisvika @ 2008 11 10, 14:48)

mums nuo praktiskai visu bandytu alieju taip - beriamos vietos susidirgina, parausta. bent taip budavo, dabar jau ilgai alieju nenaudojom.
o mano pagamintas aliejuku misinys jau tinka, nezinau, gal pasikeite odos reakcija i aliejus. suprasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuke @ 2008 11 10, 17:38)
Čia turbūt dėl to, kad intensyvios spalvos daržovės labiau alergizuoja (raudonos, oranžinės ir pan...)
O mes vėl sugrįžome į AD gretas verysad.gif Baigėme gerti savo homeopatinius vaistukus ir vėl viskas iš naujo...O gal dar kaip nors turėjo įtakos ir persirgta tridienė karštinė g.gif Kitą savaitę vėl reiks eiti pss homeopatą..

nu idomu g.gif
bet pvz moliugai sakyciau irgi intensyvios spalvos g.gif o jie juk nera tarp tu pavojinguju produktu, ar klystu?
o vynuoges ir agukai zali mirksiukas.gif smile.gif
obuoliuko tai juk tik zieve ryskios spalvos.. g.gif

cia siaip mano nevertingi retoriski pamastymai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 10 lapkričio 2008 - 19:04
ryskiai geltona irgi grazu  thumbup.gif butinai gamink suknelyte  drinks_cheers.gif mazoms pupoms jos labai nepraktiska, bet man super grazu  wub.gif
kadangi turiu nuotraukyte, tai imesiu, gal ideja ir tau kokia kils  mirksiukas.gif
mezgiau kol laukiau Gretos  smile.gif

oi aciu aciu, jetus kaip grazu bigsmile.gif as is vis alpstu nuo nertu-megztu drabuzeliu, zinau, kad nelabai maziukei reiks tu sukneliu, ale man grazu kai mergytesmazytes su suknytem wub.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 11 10, 19:42)
Kas link žalių ir raudonų obuolių. Mum viena dermatologė irgi kalbėjo,kad AD sergantiems tinka žalios daržovės, ir netinka raudoni vaisiai 

tas tiesa, raudoni, oranziniai reikia palikt pabaigai kai meginamas maistas, pradet nuo zaliu, baltu, veliau geltonos, oranzines ir gale raudoni....
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2008 11 10, 19:49]
mums nuo praktiskai visu bandytu alieju taip - beriamos vietos susidirgina, parausta. bent taip budavo, dabar jau ilgai alieju nenaudojom.
o mano pagamintas aliejuku misinys jau tinka, nezinau, gal pasikeite odos reakcija i aliejus. suprasi doh.gif

O tai kaip kedru aliejus, cia visos labai gyre g.gif
Atsakyti