Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

o ar jus laikotes to principo, kad dermatukams galima tik zalia obuoli, o raudono ne. Pas mociute mano tiek daug raudonu obuoliu zieminiu uzderejo, o zalius reikia pas kaimynus prasyti. g.gif
Atsakyti
Labai ačiū meetuke dalyvavusioms mamytėms ir dviem mergytėm wub.gif

QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 09, 14:01)
o ar jus laikotes to principo, kad dermatukams galima tik zalia obuoli, o raudono ne. Pas mociute mano tiek daug raudonu obuoliu zieminiu uzderejo, o zalius reikia pas kaimynus prasyti.  g.gif

Ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 09 lapkričio 2008 - 16:38
QUOTE(dautan @ 2008 11 09, 12:08)
Esu mačiusi tik ekologiškų ryžių spageti mirksiukas.gif

O tai jie iš kokių miltų?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 11 09, 20:05)

Manau, kad iš ryžių g.gif Jei aktualu - pažiūrėsiu parduotuvėje, kas ant pakuotės parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 11 09, 21:05)

As IKI parduotuveje pirkau ryziu spageti. 100 proc. ryziu miltai ir vanduo. Labai skanus.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 09, 20:07)
Manau, kad iš ryžių g.gif Jei aktualu - pažiūrėsiu parduotuvėje, kas ant pakuotės parašyta mirksiukas.gif

Jei nesunku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 09, 22:25)
As IKI parduotuveje pirkau ryziu spageti. 100 proc. ryziu miltai ir vanduo. Labai skanus.

Ekologiški?
Atsakyti
labai smagu buvo pasimatyti su atvykusiomis i meet'a mamytemis kaune 4u.gif
mes is kauno isvaziavom tik apie 9 vakaro, tai Gretai ilga diena buvo biggrin.gif

QUOTE(kietute @ 2008 11 08, 20:43)
sveikos,

aciu Daddygirl uz sviesmedi (valiooooooo) ir muiliuka thumbup.gif  4u.gif vakar pasiemiau is lawandos thumbup.gif 
muiliuka paal instrukcijas padejau dziuti dar. o  sviestmedi naudojam - ir labai tinka ir patinka. man jis pasirode panasus gan i kvapu namu, tik kietesnis ir truputi astresniu kvapu. isimylejusi as ta sviestmedi apskritai tai wub.gif

jei, Daddygirl , turi dar jo, jei dar skaitysi iki meeto sias zinutes, tai gal galima butu ir mums dar idet per vilnietes ax.gif ir, zinoma,jei vilnietems tilps i masiniuka visas krovinys biggrin.gif

kai toks fainas sviestmedis, dar labiau gaila kad Lietuvos pastas sugrybavo verysad.gif

oi skaitau siandien jusu pasnekesius ir taip idomu apie maisto derinimus ir pan. Vis dziaugiuosi, kad sita tema atradusi esu thumbup.gif  jau info mano galvoj nebetelpa..smile.gif

tiesa, Daddygirl, dar noriu uzklaust... paskutinikart kvapu namuose mane labai gunde tamanu aliejum.. na Vejo odytei tept sumaisius su sviestmedziu ar pan. ka Tu manai apie tamanu? zinau, kad tu apie naturalius aliejus labai daug zinai, todel labai vertinu Tavo nuomone apie juos wub.gif

aciu uz tokius grazius zodzius blush2.gif

as dar tikiuosi, kad tas gabaliukas sviesto 'pagrybaves' smile.gif gris i kauna.. mirksiukas.gif

labai gaila, bet apie tamanu patirties neturiu. zinoma, esu skaicius, koks tai puikus aliejus, tarp daugelio dalyku tinkantis ir egzemai.. bet kai pati nebandziau, tai negaliu komentuoti. mat panasiai raso apie dauguma alieju g.gif
forumuose apie maziuku AD/egzema apie ji neraso..
bet, zinoma, tai idomiai aprasomas aliejus, todel visai nesunku susigundyti pabandyti.. smile.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(dautan @ 2008 11 09, 17:37)
Labai ačiū meetuke dalyvavusioms mamytėms ir dviem mergytėm

drinks_cheers.gif sutinku - bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai patiko mytas wub.gif - pirma,kas krito į akis (ir "visai ne į temą" lotuliukas.gif ) - visos mamos laaaabai gražios bigsmile.gif . O pakalbėt... doh.gif .. norėtūs su kiekviena atskirai blush2.gif , kaip kad iš Lawandos daug info gavau kelionės metu biggrin.gif thumbup.gif .. gi tiek visos daug "prikaupę", pribandę visko turi ir gali papasakot, o kai yr nedaug laiko - doh.gif neinas visko sužinot/pasakyt.
Daddygirl - aciuks.gif ačiūūūūū dar kart - sviestukas ir muilai thumbup.gif .. blush2.gif nelaukiau pilno "išdžiuvimo" - jau vakar abi panas numuilinom ir ištepliojom naujuoju sviestu. O tavo mažulė - vis dar akyse stovi - gražuolė, ramuliukas toks wub.gif - ech, tik tie bėrimai gun_bandana.gif
Atsakyti
Labukas ,
Tikrai buvo šaunu susitikti smile.gif .Kas pirko aliejų su manimi Krisvika?Kaip ar tiko?Jo laiko ,tai labai mažai buvo...........................
Atsakyti
labas rytas,

vakar nebeilindau i SM, kazkaip atrodo ir nieko bais neveikiau,ale truputuka pavargau kelioneje, tai grizau, pasiniurkiau su vaikais ir ilindau i perline vonia parelaksuot, uzsidegiau zvakes wub.gif Po to dar norejau prie darbu kibti, ale MB moraliuka atskaite, kad jei jau laisve siandien turiu, tai isnaudot visapusiskai reikia, tai uzsiemiau nerimu biggrin.gif

Aciu mergaites uz susitikima 4u.gif labai faina, aisku tik to laiko kaip visad mazoka, nu bet nieko, kita karta isnaudosim thumbup.gif

Daddygirl, ten sviestukas nesvarbu koks kokiai mergaitei?

Olgina, kietute, vilnele (gal nesuklydau blush2.gif ) sviestukas pas mane mirksiukas.gif

Otaip sauniai papletkijom, kelione net visai neilga buvo mirksiukas.gif

vsio reik kibt i darbus, uch kaip sunku doh.gif
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 11 10, 06:19)
4u.gif

drinks_cheers.gif  sutinku -  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  labai patiko mytas  wub.gif  -

lotuliukas.gif as irgi lygiai ta pati pagalvojau - kokios grazios musu mamytes drinks_cheers.gif
ir man pripruko laiko, ir galimybes pabendrauti su kiekviena daugiau.. ax.gif
nu, bet cia turbut tik pliusas, kad tiek daug musu susirinko thumbup.gif
turbut pirmas meetas sitos temos mamyciu?? bigsmile.gif

nu, kaip muilai? ar putojo nors kiek tiek aviziniai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 10, 06:19)
Daddygirlaciuks.gif  ačiūūūūū dar kart - sviestukas ir muilai  thumbup.gif ..  blush2.gif  nelaukiau pilno "išdžiuvimo" - jau vakar abi panas numuilinom ir ištepliojom naujuoju sviestu. O tavo mažulė - vis dar akyse stovi - gražuolė, ramuliukas toks  wub.gif - ech, tik tie bėrimai  gun_bandana.gif

aciu wub.gif
del to taip staiga ir sugalvojau/ ryzausi veztis ja i kauna biggrin.gif - geriete ji pas mane smile.gif , po meet'o nuvykom pas mano drauge, tai ji vel atsigavo ir dar ilgai dalyvavo doh.gif
as vis pagalvodavau vakar apie tavo maziuke wub.gif , net galvot daug bijau, kad tik viskas taip ir liktu topsecret.gif gaila, kad taip ir neteko man vakar pasidziaugt tuo mazu leliuku blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 11 10, 08:20)
labas rytas,

vakar nebeilindau i SM, kazkaip atrodo ir nieko bais neveikiau,ale truputuka pavargau kelioneje, tai grizau, pasiniurkiau su vaikais ir ilindau i perline vonia parelaksuot, uzsidegiau zvakes  wub.gif  Po to dar norejau prie darbu kibti, ale MB moraliuka atskaite, kad jei jau laisve siandien turiu, tai isnaudot visapusiskai reikia, tai uzsiemiau nerimu  biggrin.gif

Aciu mergaites uz susitikima 4u.gif  labai faina, aisku tik to laiko kaip visad mazoka, nu bet nieko, kita karta isnaudosim  thumbup.gif

Daddygirl, ten sviestukas nesvarbu koks kokiai mergaitei?

Olgina, kietute, vilnele (gal nesuklydau  blush2.gif ) sviestukas pas mane  mirksiukas.gif

Otaip sauniai papletkijom, kelione net visai neilga buvo  mirksiukas.gif

vsio reik kibt i darbus, uch kaip sunku  doh.gif

viskas teisingai del sviesto drinks_cheers.gif jie visi sveria vienodai ir keliauja pas vilnele, Olgina ir kietute.

tai gavai oranzines medvilnes? smile.gif ka neri? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 10 lapkričio 2008 - 09:49
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 09, 23:25)

Siaip tai tailandietiski, bet sudetyje nera jokiu E. Nezinau kaip su ta ekologija. g.gif
Atsakyti