Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

Daddygirl, norejau taves paklausti, kadangi radai toki superini emolienta savo vaikui, koki vaikiska sampuna naudojate, gal irgi koki ypatinga?
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 13:19)
Tai as kaip tik tada tau siulyciau istrukti is namu ir prasiblaskyti bigsmile.gif atvaryk i meeta mirksiukas.gif

tai va kad pabut be seimos ir namu ir galvoju atlekt biggrin.gif

Otaip is kur galetum mane prigriebt? jei vaziuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 07 lapkričio 2008 - 15:55
Dėl sonatinos receptų,tai daug ką,paprastesnius tuos.Va kramsnoju dabar jos šokoladinį keksą su cukinijomis,niam niam būsiu meete išberta rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 07, 15:56)
Dėl sonatinos receptų,tai daug ką,paprastesnius tuos.Va kramsnoju dabar jos šokoladinį keksą su cukinijomis,niam niam būsiu meete išberta rolleyes.gif ...

Gal parduoti cukinijas bigsmile.gif ,nes kaip matau perteklius vis ka is ju gamini lotuliukas.gif

Papildyta:
DAR DEL gathering.gif pabandau surasyti visas kiek bus,kiek pamenu,kad mazdaug zinot kiek ten musu smile.gif

1.Daddygirl
2.*GREISI*
3.Otaip
4.lawanda
5.dautan
6.kriisvika
7.Laiskriste
8.zizliuke

Gal ka pamirsau g.gif ,tai prisirasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 17:21)
Gal parduoti cukinijas bigsmile.gif ,nes kaip matau perteklius vis ka is ju gamini lotuliukas.gif

Papildyta:
DAR DEL  gathering.gif pabandau surasyti visas kiek bus,kiek pamenu,kad mazdaug zinot kiek ten musu smile.gif

1.Daddygirl
2.*GREISI*
3.Otaip
4.lawanda
5.dautan
6.kriisvika
7.Laiskriste
8.zizliuke

Gal ka pamirsau g.gif ,tai prisirasykit mirksiukas.gif

o susitinkam apačioje,gal geriau viršuje?Jo perteklius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 07, 16:26)
o susitinkam apačioje,gal geriau viršuje?Jo perteklius doh.gif

Gerai galim ir virsuje ten maziau zmoniu buna biggrin.gif

Tai atvezk man kelias cukinijas sekmadieni as nupirksiu mirksiukas.gif gi namines bigsmile.gif
Atsakyti
Ir dar ax.gif *GREISI*
Tavo naudojamos kruopos,kai sirgot buvo:avizines,miezines,perlines,ryziai...?kokios dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 17:48)
Ir dar  ax.gif *GREISI*
Tavo naudojamos kruopos,kai sirgot buvo:avizines,miezines,perlines,ryziai...?kokios dar? g.gif

ryžiai ir juodi ir laukiniai,daiginti kviečiai ,rugiai.Dar ta penkių grūdų košė.Tiesa bėrimo metu atsisakėme pieno,bet dabar vėl geriame doh.gif ,bet tik iš bobutės,kuri šalia mūsų statomo namo gyvena.Nusipirkau vakar ekologiško,nes neturėjau,tai kažkodėl jaučiau tokį vaistų prieskonį g.gif ...Susitinkam SEKMADIENĮ taip???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 07 lapkričio 2008 - 17:11
DĖMESIO

1.Daddygirl
2.*GREISI*
3.Otaip
4.lawanda
5.dautan
6.kriisvika
7.Laiskriste
8.zizliuke

SUSITINKAME SEKMADIENĮ MEGOJ 12.30 PRIE AKVARIUMO II-ame AUKŠTE

topsecret.gif ten prie boulingo yra suoliukai,tai nestuke.gif galėsi pasėdėt kol lauksi kitų mirksiukas.gif

Dalyvavimas būtinas victory.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 07 lapkričio 2008 - 17:25
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 07, 12:28)
oi, merginos, noriu paguodos  verysad.gif
mums visai prastai, zyrtec nepadeda. Pasiskambinau siandien homeopatei, tai vos is koto neisvirtau. Tipo, jei jau ir Zyrtec nesustabdo plitimo tai tada nieko daugiau nezinau. Skambink savo seimos daktarei, tegul raso siuntima i alergologini stacionara. Taip ir pasake.... Tai man net s..... uzvire.Zinau, prifarsiruos man vaika hormonu ir tipo sveikas. Galit vaziuot namo.
Gerai paieskojus susiradau A.Vaivarienes tel nr. ir prisiprasiau, kad siandien priimtu. tai va, siandien vakare po darbo priims. Tikiuosiu nenusivilsiu.
Papildyta:
o, dieve, kol jums rasiau, mano vaikas is stalciaus issilupes Mentos pastiles lukstena. Gerai, kad neprisivalge...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tikrai vargsiukai verysad.gif
ir tikrai homeopate niekam tikus unsure.gif

papasakokit, kaip seksis pas kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 07, 14:33)
Daddygirl, norejau taves paklausti, kadangi radai toki superini emolienta savo vaikui, koki vaikiska  sampuna naudojate, gal irgi koki ypatinga?

ne, dar neieskojom smile.gif
is pradziu (kol praktiskai neturejom plaukiuku), galva prausiau su tokiu kremu (kuris tinkamas ir kaip emolientas ir kaip prausiklis sausai jautriai odai).
o dabar jau kokie 3 menesiai galvyte plaunu su tuo paciu namie gamintu muilu (kaip ir kuneli). taip jau sutapo, kad butent nuo tada dingo ir berimai is galvytes smile.gif nesakau, kad cia muilo nuopelnas, bet svarbu, kad jis tinka. neissausina galvos odos, o ir plaukai po plovimo svelnuciai.
aisku, prausiames super atsargiai - kad nepatektu muilas i akytes. tiesa sakant, visai nesunkiai isvengiam nelaimiu smile.gif

Merginos, kas naudosit mano muiliukus, nepamirskit, prasau, kad jis grauzia akis . Plaunant rankytes labai svarbu iskart jas nuplauti vandeniu, nes nezinai kada vaikiukas patrins rankyte akis.

Ateiti, kai galvos odyte labiau riebaluosis, turbut kad pirksim sampuna. Esu macius nemazai skirtu specialiai vaikams su AD. Man visai patinka firmos Infaderm produktai (kiek ju teko bandyti) http://www.infaderm....aderm/index.csp.
O yra daugybe ir naturaliu ekologisku sampunu (tiesa, nezinau ar lt toks pasirinkimas) pvz kompaniju beaming baby , Elena's..

Neseniai radau super svelnia naturalia kempinyte maziukams. Man labai patiko, bandysim ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jei vanduo namie kietas, mano muiliukai sausai odai gali prastai putoti, tai kempinyte turetu pagelbeti.

(beje, kas isbandete muiliukus, ar uztenka putojimo? 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 lapkričio 2008 - 19:31
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 07, 15:18)
VAIVARIENĖ homeopatė,bet galėtų būti mažiau kategoriška,daug naudos davė,bet sunkoka su ja doh.gif ...

drinks_cheers.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 07, 17:11)
ryžiai ir juodi ir laukiniai,daiginti kviečiai ,rugiai.Dar ta penkių grūdų košė.Tiesa bėrimo metu atsisakėme pieno,bet dabar vėl geriame doh.gif ,bet tik iš bobutės,kuri šalia mūsų statomo namo gyvena.Nusipirkau vakar ekologiško,nes neturėjau,tai kažkodėl jaučiau tokį vaistų prieskonį g.gif ...Susitinkam SEKMADIENĮ taip???

O kurį pirkote? Mano sūneliui Dobilo nelabai, o Rokiškio Prof - tinka.
Dar tikriausiai tiktų esant bėrimui ir ruginiai dribsniai. Mums tiko thumbup.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 17:24)
SUSITINKAME SEKMADIENĮ MEGOJ  12.30 PRIE AKVARIUMO II-ame AUKŠTE
Dalyvavimas būtinas victory.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Būtinai dalyvausiu cool.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 07, 19:14)
(beje, kas isbandete muiliukus, ar uztenka putojimo?  4u.gif )

Vis dar džiovinam doh.gif
Atsakyti