Daddygirl, norejau taves paklausti, kadangi radai toki superini emolienta savo vaikui, koki vaikiska sampuna naudojate, gal irgi koki ypatinga?
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 13:19)
Tai as kaip tik tada tau siulyciau istrukti is namu ir prasiblaskyti atvaryk i meeta
tai va kad pabut be seimos ir namu ir galvoju atlekt
Otaip is kur galetum mane prigriebt? jei vaziuosi
Dėl sonatinos receptų,tai daug ką,paprastesnius tuos.Va kramsnoju dabar jos šokoladinį keksą su cukinijomis,niam niam būsiu meete išberta ...
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 07, 15:56)
Dėl sonatinos receptų,tai daug ką,paprastesnius tuos.Va kramsnoju dabar jos šokoladinį keksą su cukinijomis,niam niam būsiu meete išberta ...
Gal parduoti cukinijas ,nes kaip matau perteklius vis ka is ju gamini
Papildyta:
DAR DEL pabandau surasyti visas kiek bus,kiek pamenu,kad mazdaug zinot kiek ten musu
1.Daddygirl
2.*GREISI*
3.Otaip
4.lawanda
5.dautan
6.kriisvika
7.Laiskriste
8.zizliuke
Gal ka pamirsau ,tai prisirasykit
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 17:21)
Gal parduoti cukinijas ,nes kaip matau perteklius vis ka is ju gamini
Papildyta:
DAR DEL pabandau surasyti visas kiek bus,kiek pamenu,kad mazdaug zinot kiek ten musu
1.Daddygirl
2.*GREISI*
3.Otaip
4.lawanda
5.dautan
6.kriisvika
7.Laiskriste
8.zizliuke
Papildyta:
1.Daddygirl
2.*GREISI*
3.Otaip
4.lawanda
5.dautan
6.kriisvika
7.Laiskriste
8.zizliuke
o susitinkam apačioje,gal geriau viršuje?Jo perteklius
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 17:48)
Ir dar *GREISI*
Tavo naudojamos kruopos,kai sirgot buvo:avizines,miezines,perlines,ryziai...?kokios dar?
Tavo naudojamos kruopos,kai sirgot buvo:avizines,miezines,perlines,ryziai...?kokios dar?
ryžiai ir juodi ir laukiniai,daiginti kviečiai ,rugiai.Dar ta penkių grūdų košė.Tiesa bėrimo metu atsisakėme pieno,bet dabar vėl geriame ,bet tik iš bobutės,kuri šalia mūsų statomo namo gyvena.Nusipirkau vakar ekologiško,nes neturėjau,tai kažkodėl jaučiau tokį vaistų prieskonį ...Susitinkam SEKMADIENĮ taip???
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 07, 12:28)
oi, merginos, noriu paguodos
mums visai prastai, zyrtec nepadeda. Pasiskambinau siandien homeopatei, tai vos is koto neisvirtau. Tipo, jei jau ir Zyrtec nesustabdo plitimo tai tada nieko daugiau nezinau. Skambink savo seimos daktarei, tegul raso siuntima i alergologini stacionara. Taip ir pasake.... Tai man net s..... uzvire.Zinau, prifarsiruos man vaika hormonu ir tipo sveikas. Galit vaziuot namo.
Gerai paieskojus susiradau A.Vaivarienes tel nr. ir prisiprasiau, kad siandien priimtu. tai va, siandien vakare po darbo priims. Tikiuosiu nenusivilsiu.
Papildyta:
o, dieve, kol jums rasiau, mano vaikas is stalciaus issilupes Mentos pastiles lukstena. Gerai, kad neprisivalge...
mums visai prastai, zyrtec nepadeda. Pasiskambinau siandien homeopatei, tai vos is koto neisvirtau. Tipo, jei jau ir Zyrtec nesustabdo plitimo tai tada nieko daugiau nezinau. Skambink savo seimos daktarei, tegul raso siuntima i alergologini stacionara. Taip ir pasake.... Tai man net s..... uzvire.Zinau, prifarsiruos man vaika hormonu ir tipo sveikas. Galit vaziuot namo.
Gerai paieskojus susiradau A.Vaivarienes tel nr. ir prisiprasiau, kad siandien priimtu. tai va, siandien vakare po darbo priims. Tikiuosiu nenusivilsiu.
Papildyta:
o, dieve, kol jums rasiau, mano vaikas is stalciaus issilupes Mentos pastiles lukstena. Gerai, kad neprisivalge...
tikrai vargsiukai
ir tikrai homeopate niekam tikus
papasakokit, kaip seksis pas kita
QUOTE(vilnele @ 2008 11 07, 14:33)
Daddygirl, norejau taves paklausti, kadangi radai toki superini emolienta savo vaikui, koki vaikiska sampuna naudojate, gal irgi koki ypatinga?
ne, dar neieskojom
is pradziu (kol praktiskai neturejom plaukiuku), galva prausiau su tokiu kremu (kuris tinkamas ir kaip emolientas ir kaip prausiklis sausai jautriai odai).
o dabar jau kokie 3 menesiai galvyte plaunu su tuo paciu namie gamintu muilu (kaip ir kuneli). taip jau sutapo, kad butent nuo tada dingo ir berimai is galvytes nesakau, kad cia muilo nuopelnas, bet svarbu, kad jis tinka. neissausina galvos odos, o ir plaukai po plovimo svelnuciai.
aisku, prausiames super atsargiai - kad nepatektu muilas i akytes. tiesa sakant, visai nesunkiai isvengiam nelaimiu
Merginos, kas naudosit mano muiliukus, nepamirskit, prasau, kad jis grauzia akis . Plaunant rankytes labai svarbu iskart jas nuplauti vandeniu, nes nezinai kada vaikiukas patrins rankyte akis.
Ateiti, kai galvos odyte labiau riebaluosis, turbut kad pirksim sampuna. Esu macius nemazai skirtu specialiai vaikams su AD. Man visai patinka firmos Infaderm produktai (kiek ju teko bandyti) http://www.infaderm....aderm/index.csp.
O yra daugybe ir naturaliu ekologisku sampunu (tiesa, nezinau ar lt toks pasirinkimas) pvz kompaniju beaming baby , Elena's..
Neseniai radau super svelnia naturalia kempinyte maziukams. Man labai patiko, bandysim
Jei vanduo namie kietas, mano muiliukai sausai odai gali prastai putoti, tai kempinyte turetu pagelbeti.
(beje, kas isbandete muiliukus, ar uztenka putojimo? )
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 07, 15:18)
VAIVARIENĖ homeopatė,bet galėtų būti mažiau kategoriška,daug naudos davė,bet sunkoka su ja ...
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 07, 17:11)
ryžiai ir juodi ir laukiniai,daiginti kviečiai ,rugiai.Dar ta penkių grūdų košė.Tiesa bėrimo metu atsisakėme pieno,bet dabar vėl geriame ,bet tik iš bobutės,kuri šalia mūsų statomo namo gyvena.Nusipirkau vakar ekologiško,nes neturėjau,tai kažkodėl jaučiau tokį vaistų prieskonį ...Susitinkam SEKMADIENĮ taip???
O kurį pirkote? Mano sūneliui Dobilo nelabai, o Rokiškio Prof - tinka.
Dar tikriausiai tiktų esant bėrimui ir ruginiai dribsniai. Mums tiko
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 17:24)
SUSITINKAME SEKMADIENĮ MEGOJ 12.30 PRIE AKVARIUMO II-ame AUKŠTE
Dalyvavimas būtinas
Dalyvavimas būtinas
Būtinai dalyvausiu
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 07, 19:14)
(beje, kas isbandete muiliukus, ar uztenka putojimo? )
Vis dar džiovinam