Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 20:16)
prikepiau spurgu, radau varskes saldytuve jau gal 3 dienos stovi blush2.gif , tai kad nesugestu teko kazka daryt  biggrin.gif

ai Otaip anokia cia garbe, kai saves nebemyli  blush2.gif dar va nert pradejau  rolleyes.gif  siulu ryskiai oranziniu nerandu 100 proc medvilniniu, vis niekas neitinka doh.gif

Nu man dirbti visai nesinori,o dėl mezgimo,tai laukia numegzta liemenė apdailos doh.gif ...jau ilgai rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 06, 13:57)
kalbėjau ir prisikalbėjau.Dukra privertė sausainių prikepti,nes jai labai patinka visokias formeles daryti rolleyes.gif .Išsikepėm šituos http://www.supermama...p;#entry6404420 labai skanūs.Kemšame dabar.Ir išvsi Sonatinos receptai liuks lengvi ir viskas super skanu,bet nesakau,kad sveika doh.gif .............

tikiu, kad skanus sausainiai ax.gif

as lietuvoj irgi nesveikai gyvenu. kol lietuvisko maisto atsivalgau, kelis kilus priaugu doh.gif vakar vos vos kelnes susegiau, tai siandien nuejus i sporto kluba uzsirasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 06 lapkričio 2008 - 20:40
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 17:19)
aciu mergaites uz gerus zodzius  4u.gif  as puikiai zinau kas man yra, niekada nealpdavau,cia pirmas kartas,
mano didziausia yda - darboholizmas  doh.gif ir nieko negaliu su savim padaryt silpnavale esu sitam reikale  doh.gif

as kai tik viena dziaugsma turiu, tai pamirstu, kad pas kitus daugiau vaiku buna doh.gif biggrin.gif taigi tikrai tu turbut pervargus ir galbut organizmas nusilpes..
patausok save - del savo mazo stebuklelio.. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
nu *GREISI* kai vakar ilindau i Sonatinos receptus doh.gif ,tai visa vakara rasiausi juos.O kai grizo MB,tai as ji bash.gif ,kad vis pamirsta popieriaus i spausdintuva man nupirkt ir kad man cia reikejo konspektuotis lotuliukas.gif
Ka tu be saldumynu bandei is jos receptu pasigaminti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 07 lapkričio 2008 - 12:25
labutis. ar duodat kuri nors savo maziukui gerti aptamil pepti misinuka. turiu dar visai nauja pakuote tai galiu padovanot 4u.gif atnesciau i musu susitikima. kazkaip gaila ismesti mirksiukas.gif
tiesa susitinkam megoj sekmadieni prie akvariumo 12.30 ?
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 18:19)
mano didziausia yda - darboholizmas  doh.gif ir nieko negaliu su savim padaryt silpnavale esu sitam reikale  doh.gif

Tai as kaip tik tada tau siulyciau istrukti is namu ir prasiblaskyti bigsmile.gif atvaryk i meeta mirksiukas.gif

Bet tu ir stipri moteris thumbup.gif .Jei as dabar buciau tavo vietoj,tai man reiketu aukles,namu tvarkytojos ir dar daug visko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,nes tikrai neatlaikyciau nei fizizkai,nei moraliskai schmoll.gif .Nors sako prie visko priprantama,bet kam save taip kankinti,tu dabar turetum save palepinti,vaikam reikia stiprios ir nepavargusios mamytes mirksiukas.gif ir vyrui ax.gif

Oi kaip tau reiketu dabar tokios dovanos kaip mums draugai padare vacation1.gif vacation4.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisvika @ 2008 11 07, 12:11)

tiesa susitinkam megoj sekmadieni prie akvariumo 12.30 ?

drinks_cheers.gif tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 18:16)
siulu ryskiai oranziniu nerandu 100 proc medvilniniu, vis niekas neitinka doh.gif

as kai laukiau savo princeses irgi is ryskiai oranziniu siulu sarafaniuka mezgiau mirksiukas.gif biggrin.gif

o dabar salika mezgu, tiksliau bandau megzti, nes kiek rastu bebandau, jie man neitinka .. tipo nevaikiski doh.gif

tam salikui irgi norejau ryskios spalvos medvilnes, tai bent jau ryskios ruzavos maciau, bet as susigalvojau, kad man reikia ekologiskos medvilnes doh.gif , tai ekologisku tokios neryskios spalvos unsure.gif .. teko pirkti tokia nelabai grazia avietine biggrin.gif
Atsakyti
oi, merginos, noriu paguodos verysad.gif
mums visai prastai, zyrtec nepadeda. Pasiskambinau siandien homeopatei, tai vos is koto neisvirtau. Tipo, jei jau ir Zyrtec nesustabdo plitimo tai tada nieko daugiau nezinau. Skambink savo seimos daktarei, tegul raso siuntima i alergologini stacionara. Taip ir pasake.... Tai man net s..... uzvire.Zinau, prifarsiruos man vaika hormonu ir tipo sveikas. Galit vaziuot namo.
Gerai paieskojus susiradau A.Vaivarienes tel nr. ir prisiprasiau, kad siandien priimtu. tai va, siandien vakare po darbo priims. Tikiuosiu nenusivilsiu.
Papildyta:
o, dieve, kol jums rasiau, mano vaikas is stalciaus issilupes Mentos pastiles lukstena. Gerai, kad neprisivalge... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 07, 13:28)
oi, merginos, noriu paguodos  verysad.gif
mums visai prastai, zyrtec nepadeda. Pasiskambinau siandien homeopatei, tai vos is koto neisvirtau. Tipo, jei jau ir Zyrtec nesustabdo plitimo tai tada nieko daugiau nezinau. Skambink savo seimos daktarei, tegul raso siuntima i alergologini stacionara. Taip ir pasake.... Tai man net s..... uzvire.Zinau, prifarsiruos man vaika hormonu ir tipo sveikas. Galit vaziuot namo.
Gerai paieskojus susiradau A.Vaivarienes tel nr. ir prisiprasiau, kad siandien priimtu. tai va, siandien vakare po darbo priims. Tikiuosiu nenusivilsiu.
Papildyta:
o, dieve, kol jums rasiau, mano vaikas is stalciaus issilupes Mentos pastiles lukstena. Gerai, kad neprisivalge...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

isduok paslapti, kokia ta geroji homeopate? gal i a. z.?
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 07, 13:28)
oi, merginos, noriu paguodos  verysad.gif
Papildyta:
o, dieve, kol jums rasiau, mano vaikas is stalciaus issilupes Mentos pastiles lukstena. Gerai, kad neprisivalge...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

console.gif laikykis,vargsiukai.
Butinai parasyk vakare ka Vaivariene sake.Man labai idomu,ka apie tai alergologe pasakys mirksiukas.gif

Ir manau keisk homeopate,nes kita tai lieptu atvaziuoti ir ziuretu kas netinka
Bandyk i Kauna i Emeda pas Česnavičienę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 07 lapkričio 2008 - 13:45
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 07, 14:31)
console.gif laikykis,vargsiukai.
Butinai parasyk vakare ka Vaivariene sake.Man labai idomu,ka apie tai alergologe pasakys mirksiukas.gif

Ir manau keisk homeopate,nes kita tai lieptu atvaziuoti ir ziuretu kas netinka
Bandyk i Kauna i Emeda pas Česnavičienę

Bet Aiva Vaivariene dirba Naturalaus gydymo centre, Kaune. Tai as pas ja kaip pas homeopate vaziuoju. Ar as jau visai susibalamutijau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 07, 15:16)
Bet Aiva Vaivariene dirba Naturalaus gydymo centre, Kaune. Tai as pas ja kaip pas homeopate vaziuoju. Ar as jau visai susibalamutijau  g.gif

Jokiu AZ. Zinokit visos. R.Lukoseviciene. priima privaciai ir konsultuoja homeopatijos vaistineje, Rotuses a.,Kaune
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 07, 15:18)
Bet Aiva Vaivariene dirba Naturalaus gydymo centre, Kaune. Tai as pas ja kaip pas homeopate vaziuoju. Ar as jau visai susibalamutijau  g.gif
Papildyta:
Jokiu AZ. Zinokit visos. R.Lukoseviciene. priima privaciai ir konsultuoja homeopatijos vaistineje, Rotuses a.,Kaune

VAIVARIENĖ homeopatė,bet galėtų būti mažiau kategoriška,daug naudos davė,bet sunkoka su ja doh.gif ...
Atsakyti