Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

kalbėjau ir prisikalbėjau.Dukra privertė sausainių prikepti,nes jai labai patinka visokias formeles daryti rolleyes.gif .Išsikepėm šituos http://www.supermama...p;#entry6404420 labai skanūs.Kemšame dabar.Ir išvsi Sonatinos receptai liuks lengvi ir viskas super skanu,bet nesakau,kad sveika doh.gif .............
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 14:55)
Lawanda, ar jei busi meete, gal paimtum man dar is Daddygirl svietuko, jei ji tures laisvo?  As tai su maziuku (6 men) nejudesiu, baisiai sudetinga, be to sirguliuoja, kosti. Gal kada bus Vilniuje meetukas g.gif

jei vaziuosiu paimsiu,nes ir manes ten gabalas laukia ax.gif bet dar negaliu garantuot, siandien nualpau verysad.gif tai MB bijau ir sakyt, kad sekmadieni isvarau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 15:31)
jei vaziuosiu paimsiu,nes ir manes ten gabalas laukia  ax.gif  bet dar negaliu garantuot, siandien nualpau  verysad.gif  tai MB bijau ir sakyt, kad sekmadieni isvarau  unsure.gif

tai gal tu geriau pasisaugok g.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 16:31)
jei vaziuosiu paimsiu,nes ir manes ten gabalas laukia  ax.gif  bet dar negaliu garantuot, siandien nualpau  verysad.gif  tai MB bijau ir sakyt, kad sekmadieni isvarau  unsure.gif

o ar pas gydytoją buvai?kas yra pervargusi?Nu tikrai negarai...Gaila būtų jeigu neatvyktum,bet aišku žiūrėk kaip geriau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 15:31)

Nu tikrai butinai pasirodyk gydytojui.Aisku,kad esi pervargus.
O ir per anuos nestumus alpdavai,ar cia pirmas kartas?
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 06, 14:57)
kalbėjau ir prisikalbėjau.Dukra privertė sausainių prikepti,nes jai labai patinka visokias formeles daryti rolleyes.gif .Išsikepėm šituos http://www.supermama...p;#entry6404420 labai skanūs.Kemšame dabar.Ir išvsi Sonatinos receptai liuks lengvi ir viskas super skanu,bet nesakau,kad sveika doh.gif .............

Niu sausainiai atrodo niam niam,bet gi ten ieina kakava,tai nelabai gerai alergiukams.Jums gerai,kad galit tokius valgyt ax.gif
Einu paskaitinesiu tu Sonatinos receptu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 14:31)

saugok save wub.gif
nezinau, zinoma, ar tau tas pats, bet man per nestuma labai daznai arti alpimo budavo - tiesiog jauciu, kad tuoj nualpsiu. pastebejau, kad tada reikia atsisesti ir gryno oro giliai kelis kartus ikvepti. as iki gimdymo dirbau ir i darba vaziuodavau metro, o dar vasara doh.gif , tai visada bijodavau tu priepuoliu. o jie, deja, budavo visada, kai tik tekdavo vaziuojant stoveti..
kai jau visai blogai, sesdavau ant zemes doh.gif , o tik sustojimas - as iskisu galva pro duris ir kvepuoju lotuliukas.gif
gerai, kad londone liaudis labai jau mandagi - dazniausiai tik ilipus i metro kas nors savo vieta pasiulydavo.. ax.gif

tik i gala nestumo perskaiciau, kad cia normalus nestumo pozymis doh.gif (aisku, nebutinai visoms pasitaikantis) ir kad reikia prisesti/atsigulti ir giliai kvepuoti (aprupinti plaucius deguonimi). as visa tai ir pati buvau issiaiskinus mirksiukas.gif biggrin.gif

dar alpdavau, jei guledavau ant nugaros - turejau gulet ant sono unsure.gif

jei nerimauji, geriau, zinoma, pasirodyk medikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 12:44)
Nu tikrai ilga istorija. Manau, kad dar paimciau 400 g per vilnietes, jei butu laisvas. Musu AD tipo lengvos formos, bet 400 g kibiriuka gal per 3 -4 sav. "suvalgom". Kvapas yra, budavo ir is Kvapu namu kai nusiperki, o kai pastovi namie  - sumazeja.  Kvapu namu lankstinuke http://www.kvapunamai.lt/shea/  rasoma, kad buna ir zalsvas - mes viena karta zalsva turejom. As kai pirma karta vaika istepiau, pasijauciau kaip afrikoj, po to nosis priprato, nebejauciu, ir net malonu visai. O rafinuoto svalpa balta, mes anksciau LT Naujojoje  Barmuneje pirkome, bet aisku, visai ne tas, kas nerafinuotas. Zinokit, mano alergologe net susidomejo TS, is pradziu kiso visokius Essex, o kai as parodziau vaika, istepta TS, o sako, kokia grazi odele, kur jus perkat ta TS lotuliukas.gif

ir musu palyginus turbut kad lengva forma, bet irgi daug sunaudojam doh.gif (o gal sakau todel ir lengva, kad nuo pat pat pradziu su juo daug drekinam g.gif ).

zalsva spalva gal ir normalu g.gif skaiciau tik, kad negali jis buti zalias. bet cia gal kalbama apie tikrai zaliai zalia biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 12:44)
Zinokit, mano alergologe net susidomejo TS, is pradziu kiso visokius Essex, o kai as parodziau vaika, istepta TS, o sako, kokia grazi odele, kur jus perkat ta TS lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
nu, lt jis tikrai nera dar zinomas smile.gif
Atsimenu, mano pati pirma zinute cia, AD temoje buvo mazdaug: '... noriu ir as pasidalint savo 'atradimu', mums labai tinka taukmedzio sviestas..'
Bet ne viena mamyte nesureagavo biggrin.gif matyt, nesuprato apie ka toki cia as kalbu doh.gif

kai nuejom pas doc. Kudzyte i Kauno klinikas, ji paciupinejusi kuneli nustebo: nu jau ir pridrekintas, kuo tepi blink.gif ? kai pasakiau, kad taukmedziu, ji pratylejo.
zinoma, prirase daugybe cheminiu kremu ir vaistu (standartiskai kaip visiems), prisake juos tepti 'kibirais'..
o iseinant jos paklausiau: o galiu as tuo taukmedziu drekinti? ji tik kazkaip nenoriai suburbejo: 'tepk kuo tepi..'

aisku, net jei jos atsakymas butu buves kitoks, vargu ar as buciau TS pakeitusi tais jos rekomenduojamais kremais ax.gif
Atsakyti
lawanda 4u.gif saugok savi, ir žiūrėk, kaip jausies - aš tai per abu nėštumus alpau, ir jau , kaip ir Daddygirl jausdavau, kada "tai" prasideda cool.gif - ir spėdavau bent jau prisėsti .
Gosiukė nevažiuos kartu .. ech verysad.gif .., niu, bet jie romantiškai su visa šeima pasilsėt susiorganizavo wub.gif , tai tiek to - atleisim gal biggrin.gif biggrin.gif

negi nieks daugiau iš Vilniaus nevažiuos??????????????????

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 06, 18:51)

kai nuejom pas doc. Kudzyte i Kauno klinikas, ji paciupinejusi kuneli nustebo: nu jau ir pridrekintas, kuo tepi  blink.gif ? kai pasakiau, kad taukmedziu, ji pratylejo.
zinoma, prirase daugybe cheminiu kremu ir vaistu (standartiskai kaip visiems), prisake juos tepti 'kibirais'..
o iseinant jos paklausiau: o galiu as tuo taukmedziu drekinti? ji tik kazkaip nenoriai suburbejo: 'tepk kuo tepi..'

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz gerus zodzius 4u.gif as puikiai zinau kas man yra, niekada nealpdavau,cia pirmas kartas,
tiesiog esu issekusi, dirbau iki pat antrojo gimdymo, "atostogavau" tik du menesius blush2.gif ir dabar va jau 2 metai ryte i kontora, po pietu vaiko migdymas, buitis,maisto gaminimas, vakare demesys seimynai ir vaikams, sumigdzius visus vel darbas iki isnaktu, tai vat viso to rezultatas siandien ir nutiko, dar prisidejo kraujo pridavimas ir nevykes taisomo danties nuskausminimas, vat stomotologo kedej ir iskritau blush2.gif
mano didziausia yda - darboholizmas doh.gif ir nieko negaliu su savim padaryt silpnavale esu sitam reikale doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 06, 18:55)

negi nieks daugiau iš Vilniaus nevažiuos??????????????????

Otaip as dar NE nepasakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 06 lapkričio 2008 - 18:13
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 19:19)
aciu mergaites uz gerus zodzius  4u.gif  as puikiai zinau kas man yra, niekada nealpdavau,cia pirmas kartas,
tiesiog esu issekusi, dirbau iki pat antrojo gimdymo, "atostogavau" tik du menesius  blush2.gif  ir dabar va jau 2 metai ryte i kontora, po pietu vaiko migdymas, buitis,maisto gaminimas, vakare demesys seimynai ir vaikams, sumigdzius visus vel darbas iki isnaktu, tai vat viso to rezultatas siandien ir nutiko, dar prisidejo kraujo pridavimas ir nevykes taisomo danties nuskausminimas, vat stomotologo kedej ir iskritau  blush2.gif
mano didziausia yda - darboholizmas  doh.gif ir nieko negaliu su savim padaryt silpnavale esu sitam reikale  doh.gif
Papildyta:
Otaip as dar NE nepasakiau  mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif jooooo.. ale - gerbiu tokius žmones labai - kaip galima taip viską suspėt rolleyes.gif ???? .... tai jau sveikatai tada negerai .. 4u.gif 4u.gif sugok savi nors dabar biggrin.gif doh.gif
cool.gif nu, laaabai tikiuos kad ne viena važiuosiu - blyn, kelionė gi ilga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 06, 17:48)
Nu tikrai butinai pasirodyk gydytojui.Aisku,kad esi pervargus.
O ir per anuos nestumus alpdavai,ar cia pirmas kartas?
Papildyta:

Niu sausainiai atrodo niam niam,bet gi ten ieina kakava,tai nelabai gerai alergiukams.Jums gerai,kad galit tokius valgyt ax.gif
Einu paskaitinesiu tu Sonatinos receptu mirksiukas.gif

galima ir be jos,bet dabar jau mes viską valgom su saiku.O dėl traukinių,tai aš irgi jais važinėdavau,ir atsimenu kaip oro trūkdavo,silpna pasidarydavo,bet visada galvodavau ,kad apsivemsiu irgi sėsdavau ant žemės jeigu ką doh.gif ...
Atsakyti
prikepiau spurgu, radau varskes saldytuve jau gal 3 dienos stovi blush2.gif , tai kad nesugestu teko kazka daryt biggrin.gif

ai Otaip anokia cia garbe, kai saves nebemyli blush2.gif dar va nert pradejau rolleyes.gif siulu ryskiai oranziniu nerandu 100 proc medvilniniu, vis niekas neitinka doh.gif
Atsakyti