kalbėjau ir prisikalbėjau.Dukra privertė sausainių prikepti,nes jai labai patinka visokias formeles daryti .Išsikepėm šituos http://www.supermama...p;#entry6404420 labai skanūs.Kemšame dabar.Ir išvsi Sonatinos receptai liuks lengvi ir viskas super skanu,bet nesakau,kad sveika .............
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 14:55)
Lawanda, ar jei busi meete, gal paimtum man dar is Daddygirl svietuko, jei ji tures laisvo? As tai su maziuku (6 men) nejudesiu, baisiai sudetinga, be to sirguliuoja, kosti. Gal kada bus Vilniuje meetukas
jei vaziuosiu paimsiu,nes ir manes ten gabalas laukia bet dar negaliu garantuot, siandien nualpau tai MB bijau ir sakyt, kad sekmadieni isvarau
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 15:31)
jei vaziuosiu paimsiu,nes ir manes ten gabalas laukia bet dar negaliu garantuot, siandien nualpau tai MB bijau ir sakyt, kad sekmadieni isvarau
tai gal tu geriau pasisaugok
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 16:31)
o ar pas gydytoją buvai?kas yra pervargusi?Nu tikrai negarai...Gaila būtų jeigu neatvyktum,bet aišku žiūrėk kaip geriau .
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 15:31)
Nu tikrai butinai pasirodyk gydytojui.Aisku,kad esi pervargus.
O ir per anuos nestumus alpdavai,ar cia pirmas kartas?
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 06, 14:57)
kalbėjau ir prisikalbėjau.Dukra privertė sausainių prikepti,nes jai labai patinka visokias formeles daryti .Išsikepėm šituos http://www.supermama...p;#entry6404420 labai skanūs.Kemšame dabar.Ir išvsi Sonatinos receptai liuks lengvi ir viskas super skanu,bet nesakau,kad sveika .............
Niu sausainiai atrodo niam niam,bet gi ten ieina kakava,tai nelabai gerai alergiukams.Jums gerai,kad galit tokius valgyt
Einu paskaitinesiu tu Sonatinos receptu
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 14:31)
saugok save
nezinau, zinoma, ar tau tas pats, bet man per nestuma labai daznai arti alpimo budavo - tiesiog jauciu, kad tuoj nualpsiu. pastebejau, kad tada reikia atsisesti ir gryno oro giliai kelis kartus ikvepti. as iki gimdymo dirbau ir i darba vaziuodavau metro, o dar vasara , tai visada bijodavau tu priepuoliu. o jie, deja, budavo visada, kai tik tekdavo vaziuojant stoveti..
kai jau visai blogai, sesdavau ant zemes , o tik sustojimas - as iskisu galva pro duris ir kvepuoju
gerai, kad londone liaudis labai jau mandagi - dazniausiai tik ilipus i metro kas nors savo vieta pasiulydavo..
tik i gala nestumo perskaiciau, kad cia normalus nestumo pozymis (aisku, nebutinai visoms pasitaikantis) ir kad reikia prisesti/atsigulti ir giliai kvepuoti (aprupinti plaucius deguonimi). as visa tai ir pati buvau issiaiskinus
dar alpdavau, jei guledavau ant nugaros - turejau gulet ant sono
jei nerimauji, geriau, zinoma, pasirodyk medikams
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 12:44)
Nu tikrai ilga istorija. Manau, kad dar paimciau 400 g per vilnietes, jei butu laisvas. Musu AD tipo lengvos formos, bet 400 g kibiriuka gal per 3 -4 sav. "suvalgom". Kvapas yra, budavo ir is Kvapu namu kai nusiperki, o kai pastovi namie - sumazeja. Kvapu namu lankstinuke http://www.kvapunamai.lt/shea/ rasoma, kad buna ir zalsvas - mes viena karta zalsva turejom. As kai pirma karta vaika istepiau, pasijauciau kaip afrikoj, po to nosis priprato, nebejauciu, ir net malonu visai. O rafinuoto svalpa balta, mes anksciau LT Naujojoje Barmuneje pirkome, bet aisku, visai ne tas, kas nerafinuotas. Zinokit, mano alergologe net susidomejo TS, is pradziu kiso visokius Essex, o kai as parodziau vaika, istepta TS, o sako, kokia grazi odele, kur jus perkat ta TS
ir musu palyginus turbut kad lengva forma, bet irgi daug sunaudojam (o gal sakau todel ir lengva, kad nuo pat pat pradziu su juo daug drekinam ).
zalsva spalva gal ir normalu skaiciau tik, kad negali jis buti zalias. bet cia gal kalbama apie tikrai zaliai zalia
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 12:44)
Zinokit, mano alergologe net susidomejo TS, is pradziu kiso visokius Essex, o kai as parodziau vaika, istepta TS, o sako, kokia grazi odele, kur jus perkat ta TS
nu, lt jis tikrai nera dar zinomas
Atsimenu, mano pati pirma zinute cia, AD temoje buvo mazdaug: '... noriu ir as pasidalint savo 'atradimu', mums labai tinka taukmedzio sviestas..'
Bet ne viena mamyte nesureagavo matyt, nesuprato apie ka toki cia as kalbu
kai nuejom pas doc. Kudzyte i Kauno klinikas, ji paciupinejusi kuneli nustebo: nu jau ir pridrekintas, kuo tepi ? kai pasakiau, kad taukmedziu, ji pratylejo.
zinoma, prirase daugybe cheminiu kremu ir vaistu (standartiskai kaip visiems), prisake juos tepti 'kibirais'..
o iseinant jos paklausiau: o galiu as tuo taukmedziu drekinti? ji tik kazkaip nenoriai suburbejo: 'tepk kuo tepi..'
aisku, net jei jos atsakymas butu buves kitoks, vargu ar as buciau TS pakeitusi tais jos rekomenduojamais kremais
lawanda saugok savi, ir žiūrėk, kaip jausies - aš tai per abu nėštumus alpau, ir jau , kaip ir Daddygirl jausdavau, kada "tai" prasideda - ir spėdavau bent jau prisėsti .
Gosiukė nevažiuos kartu .. ech .., niu, bet jie romantiškai su visa šeima pasilsėt susiorganizavo , tai tiek to - atleisim gal
negi nieks daugiau iš Vilniaus nevažiuos??????????????????
Papildyta:
kai nuejom pas doc. Kudzyte i Kauno klinikas, ji paciupinejusi kuneli nustebo: nu jau ir pridrekintas, kuo tepi ? kai pasakiau, kad taukmedziu, ji pratylejo.
zinoma, prirase daugybe cheminiu kremu ir vaistu (standartiskai kaip visiems), prisake juos tepti 'kibirais'..
o iseinant jos paklausiau: o galiu as tuo taukmedziu drekinti? ji tik kazkaip nenoriai suburbejo: 'tepk kuo tepi..'
Gosiukė nevažiuos kartu .. ech .., niu, bet jie romantiškai su visa šeima pasilsėt susiorganizavo , tai tiek to - atleisim gal
negi nieks daugiau iš Vilniaus nevažiuos??????????????????
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 06, 18:51)
aciu mergaites uz gerus zodzius as puikiai zinau kas man yra, niekada nealpdavau,cia pirmas kartas,
tiesiog esu issekusi, dirbau iki pat antrojo gimdymo, "atostogavau" tik du menesius ir dabar va jau 2 metai ryte i kontora, po pietu vaiko migdymas, buitis,maisto gaminimas, vakare demesys seimynai ir vaikams, sumigdzius visus vel darbas iki isnaktu, tai vat viso to rezultatas siandien ir nutiko, dar prisidejo kraujo pridavimas ir nevykes taisomo danties nuskausminimas, vat stomotologo kedej ir iskritau
mano didziausia yda - darboholizmas ir nieko negaliu su savim padaryt silpnavale esu sitam reikale
Papildyta:
Otaip as dar NE nepasakiau
tiesiog esu issekusi, dirbau iki pat antrojo gimdymo, "atostogavau" tik du menesius ir dabar va jau 2 metai ryte i kontora, po pietu vaiko migdymas, buitis,maisto gaminimas, vakare demesys seimynai ir vaikams, sumigdzius visus vel darbas iki isnaktu, tai vat viso to rezultatas siandien ir nutiko, dar prisidejo kraujo pridavimas ir nevykes taisomo danties nuskausminimas, vat stomotologo kedej ir iskritau
mano didziausia yda - darboholizmas ir nieko negaliu su savim padaryt silpnavale esu sitam reikale
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 06, 18:55)
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 19:19)
aciu mergaites uz gerus zodzius as puikiai zinau kas man yra, niekada nealpdavau,cia pirmas kartas,
Papildyta:
Papildyta:
jooooo.. ale - gerbiu tokius žmones labai - kaip galima taip viską suspėt ???? .... tai jau sveikatai tada negerai .. sugok savi nors dabar
nu, laaabai tikiuos kad ne viena važiuosiu - blyn, kelionė gi ilga
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 06, 17:48)
Nu tikrai butinai pasirodyk gydytojui.Aisku,kad esi pervargus.
Papildyta:
Niu sausainiai atrodo niam niam,bet gi ten ieina kakava,tai nelabai gerai alergiukams.Jums gerai,kad galit tokius valgyt
Papildyta:
galima ir be jos,bet dabar jau mes viską valgom su saiku.O dėl traukinių,tai aš irgi jais važinėdavau,ir atsimenu kaip oro trūkdavo,silpna pasidarydavo,bet visada galvodavau ,kad apsivemsiu irgi sėsdavau ant žemės jeigu ką ...
prikepiau spurgu, radau varskes saldytuve jau gal 3 dienos stovi , tai kad nesugestu teko kazka daryt
ai Otaip anokia cia garbe, kai saves nebemyli dar va nert pradejau siulu ryskiai oranziniu nerandu 100 proc medvilniniu, vis niekas neitinka
ai Otaip anokia cia garbe, kai saves nebemyli dar va nert pradejau siulu ryskiai oranziniu nerandu 100 proc medvilniniu, vis niekas neitinka