Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 06, 11:32)
dautan, kaip laikotės? gal silpnėja bėrimai?

Ačiū, nuo antradienio gerėja. Veidukas jau beveik švarus, kojytės taisosi, tik negerai, kad atsirado plėmas ant krūtinytės, ko ansčiau nepasitaikė. Bet čia tikriausiai nuo tiesioginio kontakto su Resorbano ar Eucabalio tepalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 06, 12:38)
Lusiuk kaip jusu berimai,ar maziau?

Aciu, Laiskriste1, uz rupesti, bet jau nevilty esu. Nutraukem tuos zirniukus gerti, bet vistiek toliau beria, vaikas baisus. Kad slopintu alergija sirupeliu jokiu vaikisku gerti negalim, nes prisaldinti, uzdazyti, tai geriam po 1/4 zirtec, bet pagerejimo jokio. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 05, 11:35)
Ir ilgiau dar blenderevau.Nemanau, kad sveika dantenas naudoti maisto kramtymui, kai dantų tik trys mirksiukas.gif (tiek buvo metukų laiko)

nu tokiu atveju tai suprantama blush2.gif

QUOTE(Gosiuke @ 2008 11 05, 16:04)
Mamytes  help.gif
Gal galetumete brukstelti produktu ar kazkokiu nekenksmingu preparatu pavadinimus, greitai laisvinancius vidurius.
Dziovinti vaisiai, slyvos, burokeliai, sviezios sultys, vynuoges isbandyta. Dabar verdu aviz.dr. kose. Mazius (beveik 3m.) neprak..... po kelias dienas, kankinas, o ir man jau stogas ciuozia.

duočiau ryte tuščiu skranduku minkštą Kivi suvalgyti,pramuša tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 06, 10:40)
As tai perku Ringuvos muilo drozles. Pries skalbiant ipilu i puslitri ir uzpilu siltu vandeniu, kad isbringtu. Po to dar per merliuka persunkiu (na kaip cepelinam bulviu tarkius sunkiat  tongue.gif ) ir pilu i skalbimo masina, bet jau tiesiai ant drabuziu, ne i stalciuka. Tai tikrai neuzsikemsa  thumbup.gif . Nors terliojimosi tai biski yra.

nu super sugalvojai smile.gif aciu, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 06, 11:53)
4u.gif
Na va ir maziui sloga baisuline verysad.gif vakar visa diena bego nosis,tai homeopate liepe gerti Antigrypin Nr3. Dar pradejom naujus zirniukus,tai ir zandus biski pabere.Tai sake,jei bloges nutraukti 3 dienom ir vel pradeti.

*GREISI* o neutralus produktai,tai darzoves(ne bulves)? g.gif
As pavyzdziui,kai virdavau darzoves su mesyte,tai visada dedavau bulves ax.gif ,o pasirodo netinka rolleyes.gif

O tai pagal ta maisto derinima taip iseina,kad negalima valgyti mesos su kruopom g.gif ?

nu negalima,bet mes irgi nukrypstam,nors mergait4 m4gsta viską atskirai.Seniau liepdavau valgyti ir viskas,dabar suprantu,kad vaikas gal ir jaučia ,kad netinka pačiam.Net apkepų jai neįkiši.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 06, 10:38)
Parasiau i az,bet nieko neatrase,gal dar i mobilu parasyt g.gif

as buvau parasius data ir vieta ir kad lauktu patikslinimo smile.gif
tai turetu iki sekmadienio perskaityti..
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 06, 12:50)
nu negalima,bet mes irgi nukrypstam,nors mergait4 m4gsta viską atskirai.Seniau liepdavau valgyti ir viskas,dabar suprantu,kad vaikas gal ir jaučia ,kad netinka pačiam.Net apkepų jai neįkiši.

Visiškai sutinku su Tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 10:42)
4u.gif Daddygirl, dekui labai uz sviesta  - labai geras ir minkstas. Sakau, dar gali reiketi, ar bus dar galimybiu pas tave uzsisakyti? Tiesa, is kur tu ta TS gauni? Nes jis geresnis man pasirode, nei is Vilniaus Kvapu namu - ten lyg kazkokios kietos daleles jausdavosi tepant.
Muiliukai irgi nuostabus, tik dar nebandem, vakar tik pasiemem is Lawandos - dekui ir Lawandai uz rupesti. 4u.gif

i sveikata smile.gif
galeciau perduoti per vilnietes, kurios atvyks i meet'a. bet turbut dar nezinai, ar noresit..

Kvapu namu sviesto nesu macius/bandzius, tai nieko apie ji pasakyti negaliu. Tiesa sakant, sviesto spalva ir kvapas nera pastovus - priklauso nuo riesutu. Spalva gali buti nuo gelsvos iki geltonos. Sikart paemiau toki minkstesni, man atrodo, sake, kad labai sviezias - ka tik is afrikos.. tai gal del to.. g.gif
Tiesa, suzinojau, jei nera kvapo rarba jis super silpnas - tai sviestas senas mirksiukas.gif Zodziu, jei kvapas ir nepatinka, kentekit biggrin.gif Nes jei jo nera - tai sviestas arba rafinuotas arba nerafinuotas pasenes.
Ir dar suzinojau, kad galiojimas kokie 2 - 3 metai..
Zodziu, vieningos nuomones apie galiojima nera biggrin.gif
Kol yra naturalus taukmedzuo riesutu kvapas - tol tinkamas naudoti.

Is kur gaunu, tai visa istorija biggrin.gif Is pradziu bandziau sviesta is ivairiu vietu.. kol radau sita, man sitas labiausiai patiko. Viena karta uzejau i tokios afrikietes parduotuvele, pamaciau jos gamybos muilus (ji tokia super moteris, is afrikos naturaliu turtu gamina naturalias kosmetikos priemones ir visa kita), tai as kaip irgi muilus gaminanti, zinoma pradejau su ja kalbeti biggrin.gif Pasidarem baisingos drauges biggrin.gif Ji atsisiuncia is savo gimtines sviestus, aliejus, tai ir man parupindavo. Dabar jau beveik pas ja nebeuzeinu - persikeliau i kita rajona, kai kazka uzsisakau, ji man palieka salia manes esancioje afrikietiskoje parduotuveje.

O siuncias ji is afrikos tai ne individualiai, kiek suprantu, yra tokia nemaza kompanija kuri tuo uzsiima.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 06, 13:03)
i sveikata  smile.gif
galeciau perduoti per vilnietes, kurios atvyks i meet'a. bet turbut dar nezinai, ar noresit..

Kvapu namu sviesto nesu macius/bandzius, tai nieko apie ji pasakyti negaliu. Tiesa sakant, sviesto spalva ir kvapas nera pastovus - priklauso nuo riesutu. Spalva gali buti nuo gelsvos iki geltonos. Sikart paemiau toki minkstesni, man atrodo, sake, kad labai sviezias - ka tik is afrikos.. tai gal del to..  g.gif
Tiesa, suzinojau, jei nera kvapo rarba jis super silpnas - tai sviestas senas  mirksiukas.gif Zodziu, jei kvapas ir nepatinka, kentekit  biggrin.gif Nes jei jo nera - tai sviestas arba rafinuotas arba nerafinuotas pasenes.
Ir dar suzinojau, kad galiojimas kokie 2 - 3 metai..
Zodziu, vieningos nuomones apie galiojima nera  biggrin.gif
Kol yra naturalus taukmedzuo riesutu kvapas - tol tinkamas naudoti.

Is kur gaunu, tai visa istorija  biggrin.gif Is pradziu bandziau sviesta is ivairiu vietu.. kol radau sita, man sitas labiausiai patiko. Viena karta uzejau i tokios afrikietes parduotuvele, pamaciau jos gamybos muilus (ji tokia super moteris, is afrikos naturaliu turtu gamina naturalias kosmetikos priemones ir visa kita), tai as kaip irgi muilus gaminanti, zinoma pradejau su ja kalbeti  biggrin.gif Pasidarem baisingos drauges  biggrin.gif Ji atsisiuncia is savo gimtines sviestus, aliejus, tai ir man parupindavo. Dabar jau beveik pas ja nebeuzeinu - persikeliau i kita rajona, kai kazka uzsisakau, ji man palieka salia manes esancioje afrikietiskoje parduotuveje.

O siuncias ji is afrikos tai ne individualiai, kiek suprantu, yra tokia nemaza kompanija kuri tuo uzsiima.

Nu tikrai ilga istorija. Manau, kad dar paimciau 400 g per vilnietes, jei butu laisvas. Musu AD tipo lengvos formos, bet 400 g kibiriuka gal per 3 -4 sav. "suvalgom". Kvapas yra, budavo ir is Kvapu namu kai nusiperki, o kai pastovi namie - sumazeja. Kvapu namu lankstinuke http://www.kvapunamai.lt/shea/ rasoma, kad buna ir zalsvas - mes viena karta zalsva turejom. As kai pirma karta vaika istepiau, pasijauciau kaip afrikoj, po to nosis priprato, nebejauciu, ir net malonu visai. O rafinuoto svalpa balta, mes anksciau LT Naujojoje Barmuneje pirkome, bet aisku, visai ne tas, kas nerafinuotas. Zinokit, mano alergologe net susidomejo TS, is pradziu kiso visokius Essex, o kai as parodziau vaika, istepta TS, o sako, kokia grazi odele, kur jus perkat ta TS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 12:42)
dekui ir Lawandai uz rupesti. 4u.gif

vilnele ner uz ka, tik va biskeli nuskriaudziau jus, likom skoloj 45 ct blush2.gif butumem atidave, ale tavo vyras kai pamate kad is vaiko santaupu pradejau baltus centus grazai rinkt, tai pasake gal nereikia lotuliukas.gif ar viska tau atidaviau ?

mums Daddygirl sviestukas irgi ir labiau patinka ir svarbiausia labiau tinka, kvapu namu tepdami nelabai pas dicki pagerejimo maciau, o va dabar jau jis pats atejes parode kelios demeles nebe tokios issausejusios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 06 lapkričio 2008 - 13:49
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 13:49)
vilnele ner uz ka, tik va biskeli nuskriaudziau jus, likom skoloj 45 ct  blush2.gif  butumem atidave, ale tavo vyras kai pamate kad is vaiko santaupu pradejau baltus centus grazai rinkt, tai pasake gal nereikia  lotuliukas.gif  ar viska tau atidaviau ?

mums Daddygirl sviestukas irgi ir labiau patinka ir svarbiausia labiau tinka, kvapu namu tepdami nelabai pas dicki pagerejimo maciau, o va dabar jau jis pats atejes parode kelios demeles nebe tokios issausejusios  thumbup.gif

Lawanda, tie centai koks skirtumas, uz sugaista laika 4u.gif Vyras sako, uz 2.50 lt - kibiras sviestmedzio thumbup.gif gera kaina lotuliukas.gif Lawanda, ar jei busi meete, gal paimtum man dar is Daddygirl svietuko, jei ji tures laisvo? As tai su maziuku (6 men) nejudesiu, baisiai sudetinga, be to sirguliuoja, kosti. Gal kada bus Vilniuje meetukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 06, 13:49)
mums Daddygirl sviestukas irgi ir labiau patinka ir svarbiausia labiau tinka, kvapu namu tepdami nelabai pas dicki pagerejimo maciau, o va dabar jau jis pats atejes parode kelios demeles nebe tokios issausejusios  thumbup.gif

Na mums TS ir tinka thumbup.gif .As juo tepu vaiko kojytes,nes jos ziauriai sausos.Tepu kelis kartus,kokius 6 smile.gif Buvau trumpam nustojus tept kelias dienas,pabandziau ant koju tept Basali,tai ka tau toli tam Basaliui iki TS,visai ne toks efektas irnesakyk.gif
Atsakyti