QUOTE(vilnele @ 2008 11 06, 10:42)
Daddygirl, dekui labai uz sviesta - labai geras ir minkstas. Sakau, dar gali reiketi, ar bus dar galimybiu pas tave uzsisakyti? Tiesa, is kur tu ta TS gauni? Nes jis geresnis man pasirode, nei is Vilniaus Kvapu namu - ten lyg kazkokios kietos daleles jausdavosi tepant.
Muiliukai irgi nuostabus, tik dar nebandem, vakar tik pasiemem is Lawandos - dekui ir Lawandai uz rupesti.
i sveikata
galeciau perduoti per vilnietes, kurios atvyks i meet'a. bet turbut dar nezinai, ar noresit..
Kvapu namu sviesto nesu macius/bandzius, tai nieko apie ji pasakyti negaliu. Tiesa sakant, sviesto spalva ir kvapas nera pastovus - priklauso nuo riesutu. Spalva gali buti nuo gelsvos iki geltonos. Sikart paemiau toki minkstesni, man atrodo, sake, kad labai sviezias - ka tik is afrikos.. tai gal del to..
Tiesa, suzinojau, jei nera kvapo rarba jis super silpnas - tai sviestas senas
Zodziu, jei kvapas ir nepatinka, kentekit
Nes jei jo nera - tai sviestas arba rafinuotas arba nerafinuotas pasenes.
Ir dar suzinojau, kad galiojimas kokie 2 - 3 metai..
Zodziu, vieningos nuomones apie galiojima nera
Kol yra naturalus taukmedzuo riesutu kvapas - tol tinkamas naudoti.
Is kur gaunu, tai visa istorija
Is pradziu bandziau sviesta is ivairiu vietu.. kol radau sita, man sitas labiausiai patiko. Viena karta uzejau i tokios afrikietes parduotuvele, pamaciau jos gamybos muilus (ji tokia super moteris, is afrikos naturaliu turtu gamina naturalias kosmetikos priemones ir visa kita), tai as kaip irgi muilus gaminanti, zinoma pradejau su ja kalbeti
Pasidarem baisingos drauges
Ji atsisiuncia is savo gimtines sviestus, aliejus, tai ir man parupindavo. Dabar jau beveik pas ja nebeuzeinu - persikeliau i kita rajona, kai kazka uzsisakau, ji man palieka salia manes esancioje afrikietiskoje parduotuveje.
O siuncias ji is afrikos tai ne individualiai, kiek suprantu, yra tokia nemaza kompanija kuri tuo uzsiima.
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.