Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

Nux vomica D3 - vartojamas nuo įvairių virškinimo sutrikimų, vidurių užkietėjimo, vėmimo, apsinuodijus maistu ar po ilgalaikio antibiotikų vartojimo.
Leptandros lašiukai skaičiau forume,kažkam vidurius sutvarkė visam laikui.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 05, 14:13)
Nu kai mus bėrė,tai griežtai jokių miltinių,jokių uogienių.Dabar ,tai kaip desertas.
Pas mus pusryčiams košė,daugiausia ne dirbsnių,o tikra.Arba jogurtas namie darytas.Taip pat gali būti ruginė duona su sviestu.
Pietums tai sriuba,troškinys,stengiuosi keisti daržoves,mėsą.Niekada kartu nebeduodu bulvių su mėsa.Į kukulius dedu dribsnius,bet kokius,į kotletus taip pat.
Vakare,tai arba lengvai kas nors su vaisiais,arba daržovių sriuba,arba varškė,daryta namie.
Nežinau dautan,bet man atrodo negerai trynys su grietine,arba varškė su bulvėmis,išreguliuoja visą virškinimą.Suaugę,tai privalgom visokių maišalynių,bet vaikams stengiuosi paderinti maistą.
Nu ir pusryčiams miltiniai,manau negerai.Oi kliūtų,tau nuo Vaivarienės doh.gif ...
Nenoriu įžeisti  ax.gif ....

Galvoju, jei aišku, kad nuo vaistų, tai kodėl kankinti vaiką neduodant miltinių patiekalų? Juk jei tinka ruginė duona, tai kodėl galėtų netikti ruginiai blynai? Ir naminė uogienė - viskas tikra ir sava doh.gif

O kuo turėtų pasireikšti žarnyno išreguliavimas? Kol kas jokių bėdų neturėjome, bet gal aš ko nors nežinau g.gif

Apie Vaivarienę turiu savo nuomonę, ji apie mane manau taip pat ax.gif

Trumpai tariant galvoju, kad ir turint sveikatos problemų, reikia gyventi kiek įmanoma įprasčiau, neieškant žibučių žiemą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 05, 22:30)
Galvoju, jei aišku, kad nuo vaistų, tai kodėl kankinti vaiką neduodant miltinių patiekalų? Juk jei tinka ruginė duona, tai kodėl galėtų netikti ruginiai blynai? Ir naminė uogienė - viskas tikra ir sava doh.gif

O kuo turėtų pasireikšti žarnyno išreguliavimas? Kol kas jokių bėdų neturėjome, bet gal aš ko nors nežinau g.gif

Apie Vaivarienę turiu savo nuomonę, ji apie mane manau taip pat ax.gif 

Trumpai tariant galvoju, kad ir turint sveikatos problemų, reikia gyventi kiek įmanoma įprasčiau, neieškant žibučių žiemą rolleyes.gif

Tikrai nenorėjau įžeisti wub.gif .Nu taip ruginiai blynai kas kita neminėjai.Nu tarkim ,kad ir ne pagal Vaivarienę,tai vistiek negerai duoti miltinius taip dažnai.Virškinimo sutrikimas yra dalinai susijęs su visa alergija,ne kartą skaičiau forumuose visokiuose.Nes pvz kaip ir mums atrodo jokių sutrikimo nepastebėjau,o natūrojemundoje,būtent pas mus viskas sakė išbalansuota.Ačiū Dievui viskas gerai,bet tam manau pridėjo ir griežtas maisto reguliavimas.Ir ypač miltiniams patiekalams,kad ir iš ruginių ar kitokių miltų.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 06, 08:38)
Tikrai nenorėjau įžeisti wub.gif .Nu taip ruginiai blynai kas kita neminėjai.Nu tarkim ,kad ir ne pagal Vaivarienę,tai vistiek negerai duoti miltinius taip dažnai.Virškinimo sutrikimas yra dalinai susijęs su visa alergija,ne kartą skaičiau forumuose visokiuose.Nes pvz kaip ir mums atrodo jokių sutrikimo nepastebėjau,o natūrojemundoje,būtent pas mus viskas sakė išbalansuota.Ačiū Dievui viskas gerai,bet tam manau pridėjo ir griežtas maisto reguliavimas.Ir ypač miltiniams patiekalams,kad ir iš ruginių ar kitokių miltų.

Aš neįsižeidžiau rolleyes.gif , bet visgi, kaip rusai sako "zadelo". Kai prisikankini, kol surandi savo takelį, gana jautriai reaguoji kad ir į švelniai išsakomą kritiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 06, 10:02)
Aš neįsižeidžiau rolleyes.gif , bet visgi, kaip rusai sako "zadelo". Kai prisikankini, kol surandi savo takelį, gana jautriai reaguoji kad ir į švelniai išsakomą kritiką doh.gif

blush-anim-cl.gif atleisk 4u.gif .Daddygirl pinigus tikriausiai atnešiu į susitikimą,ne svyras grįžta,aki bankai uždaryti,o su vaikais į hanza eiti,tai tikras košmaras...Ar gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 06 lapkričio 2008 - 09:17
4u.gif
Na va ir maziui sloga baisuline verysad.gif vakar visa diena bego nosis,tai homeopate liepe gerti Antigrypin Nr3. Dar pradejom naujus zirniukus,tai ir zandus biski pabere.Tai sake,jei bloges nutraukti 3 dienom ir vel pradeti.

*GREISI* o neutralus produktai,tai darzoves(ne bulves)? g.gif
As pavyzdziui,kai virdavau darzoves su mesyte,tai visada dedavau bulves ax.gif ,o pasirodo netinka rolleyes.gif

O tai pagal ta maisto derinima taip iseina,kad negalima valgyti mesos su kruopom g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 06 lapkričio 2008 - 11:06
Sveikos,

dautan, kaip laikotės? gal silpnėja bėrimai?

mes, deja, šiuo metu irgi nesidžiaugiam verysad.gif jau antrą kartą kartojasi ta pati istorija, atvykus i lietuvą doh.gif labai negražus veidukas, toks paskutinį kartą buvo gal tik pavasarį lietuvoje. net nosytę išbėrė doh.gif

sunku pasakyti, kas kaltas. bet iš to išsiugdyto jutimo smile.gif , aš spėju, kad galbūt aplinkos veiksniai.. labai nepatinka man čia tas centralinis šildymas unsure.gif - pas mus oras daug drėgnesnis, o ten dar ir oro drėkintuvą dažnai įjungiu. čia šito gėrio neturim.

dulkės mums irgi priešas. namie būdavo tik padeda galvą ant kilimo- iškart žandas raudonas, o čia trinas ir trinas i lovas, patalynę ir t.t kaip išprotėjus doh.gif čia ji naują žaidimo/išdykavimo būdą atrado doh.gif
o viskas skalbta standartiniais milteliais unsure.gif - gal dar ir tai ne į naudą..

tiesa, merginos, kai nelabai aktualu buvo tai neužfiksavau blush2.gif kokius miltelius lietuvoj perkat? (muilo drožles tai baisoka dėti i skalbimo mašiną)
ar kažka maišau, ar kažkas sakė, kad Neutral ne patys geriausi?
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 06, 08:16)
Daddygirl pinigus tikriausiai atnešiu į susitikimą,ne svyras grįžta,aki bankai uždaryti,o su vaikais į hanza eiti,tai tikras košmaras...Ar gerai?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 06 lapkričio 2008 - 11:30
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 06, 11:28)
Sveikos,

dautan, kaip laikotės? gal siplnėja bėrimai?

mes, deja, šiuo metu irgi nesidžiaugiam  verysad.gif jau antrą kartą kartojasi ta pati istorija, atvykus i lietuvą  doh.gif labai negražus veidukas, toks paskutinį kartą buvo gal tik pavasarį lietuvoje. net nosytę išbėrė  doh.gif

sunku pasakyti, kas kaltas. bet iš to išsiugdyto jutimo  smile.gif , aš spėju, kad galbūt aplinkos veiksniai.. labai nepatinka man čia tas centralinis šildymas  unsure.gif - pas mus oras daug drėgnesnis, o ten dar ir oro drėkintuvą dažnai įjungiu. čia šito gėrio neturim.

dulkės mums irgi priešas. namie būdavo tik padeda galvą ant kilimo- iškart žandas raudonas, o čia trinas ir trinas i lovas, patalynę ir t.t kaip išprotėjus  doh.gif
o viskas skalbta standartiniais milteliais  unsure.gif - gal dar ir tai ne į naudą..

tiesa, merginos, kai nelabai aktualu buvo tai neužfiksavau  blush2.gif kokius miltelius lietuvoj perkat? (muilo drožles tai baisoka dėti i skalbimo mašiną)

Mes perkam maximoj Jelp,kaip ir dauguma sio forumo mamyciu mirksiukas.gif
Taip mamos rase,kad Neutral gali alergizuoti.As pries tai juos naudojau,todel dabar perku Jelp
Atsakyti
..ar zizliukei kas nors paraset susitikimo laika? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 06, 10:32)
Mes perkam maximoj Jelp,kaip ir dauguma sio forumo mamyciu mirksiukas.gif
Taip mamos rase,kad Neutral gali alergizuoti.As pries tai juos naudojau,todel dabar perku Jelp

va va, Jelp doh.gif man tas pavadinimas ant liežuvio galo buvo smile.gif
ačiu, Laiskriste 4u.gif

eisiu tuoj pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 06, 11:33)
..ar zizliukei kas nors paraset susitikimo laika?  mirksiukas.gif

Parasiau i az,bet nieko neatrase,gal dar i mobilu parasyt g.gif
Papildyta:

Lusiuk kaip jusu berimai,ar maziau?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 06, 12:32)

tiesa, merginos, kai nelabai aktualu buvo tai neužfiksavau  blush2.gif kokius miltelius lietuvoj perkat? (muilo drožles tai baisoka dėti i skalbimo mašiną)

As tai perku Ringuvos muilo drozles. Pries skalbiant ipilu i puslitri ir uzpilu siltu vandeniu, kad isbringtu. Po to dar per merliuka persunkiu (na kaip cepelinam bulviu tarkius sunkiat tongue.gif ) ir pilu i skalbimo masina, bet jau tiesiai ant drabuziu, ne i stalciuka. Tai tikrai neuzsikemsa thumbup.gif . Nors terliojimosi tai biski yra.
Atsakyti
4u.gif Daddygirl, dekui labai uz sviesta - labai geras ir minkstas. Sakau, dar gali reiketi, ar bus dar galimybiu pas tave uzsisakyti? Tiesa, is kur tu ta TS gauni? Nes jis geresnis man pasirode, nei is Vilniaus Kvapu namu - ten lyg kazkokios kietos daleles jausdavosi tepant.
Muiliukai irgi nuostabus, tik dar nebandem, vakar tik pasiemem is Lawandos - dekui ir Lawandai uz rupesti. 4u.gif
Atsakyti