Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 05, 16:42)

o tai kaip muilai? neapdauzyti?  doh.gif

tik nesakyk, kad nera 200g sviesto kietutei  doh.gif jau cia tai istorija butu  doh.gif  biggrin.gif
(man atrodo Olginai tik 200g, ir like 200g kietutei..  ?? ax.gif )

su muiliukais viskas gerai, radau viena sviestuka be uzraso, vadinas ten kietutei, o as prirasiau olginai blush2.gif mat jie sukibe buvo biggrin.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 05, 16:43)
o tai pvz as eisiu prie kiekvienos nestuke.gif ir sakysiu atsiprasau,gal lawanda

lotuliukas.gif mano tel. jau turi mirksiukas.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 11 05, 16:51)
bigsmile.gif
žiūrim kaip lawandai gausis - jei ji irgi viena,tada abi jus prie namų "susemsiu" 

mes dviese cool.gif bet uzteks masinoj vienos vietos biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes help.gif
Gal galetumete brukstelti produktu ar kazkokiu nekenksmingu preparatu pavadinimus, greitai laisvinancius vidurius.
Dziovinti vaisiai, slyvos, burokeliai, sviezios sultys, vynuoges isbandyta. Dabar verdu aviz.dr. kose. Mazius (beveik 3m.) neprak..... po kelias dienas, kankinas, o ir man jau stogas ciuozia.
Atsakyti
Gosiuke dziovinti vaisiai tinka kai viduriuoji, ne kai uzkieteje, kai uzkieteje sviezi vaisiai tinka slyvos, kiviai, obuoliai... avizos, burokeliu sultys, o is preparatu gal koki Espumisan pabandyk g.gif
oi ant greicio net nezinau
na Microlax klizmute irgi nieko blogo, krastutiniu atveju jei jau tikrai reikia, o linu semenis minejau, kad visur i maista dedu sumalus, jie gerai reguliuoja zarnyno veikla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 05 lapkričio 2008 - 16:25
QUOTE(Gosiuke @ 2008 11 05, 17:04)
Mamytes  help.gif
Gal galetumete brukstelti produktu ar kazkokiu nekenksmingu preparatu pavadinimus, greitai laisvinancius vidurius.
Dziovinti vaisiai, slyvos, burokeliai, sviezios sultys, vynuoges isbandyta. Dabar verdu aviz.dr. kose. Mazius (beveik 3m.) neprak..... po kelias dienas, kankinas, o ir man jau stogas ciuozia.

jei skubu,ir vaikui labai blogai - panaudok klizmutę (pvz. Microlax , jos nepavojingos net kūdikiams, kiek žinau, saviškei irgi naudoju), bet jei tai jau virškinimo bėda,ne vienadienė problema- reik su mityba kažką perreguliuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 05, 17:08)
Gosiuke dziovinti vaisiai tinka kai viduriuoji, ne kai uzkieteje, kai uzkieteje sviezi vaisiai tinka slyvos, kiviai, obuoliai... avizos, burokeliu sultys, o is preparatu gal koki Espumisan pabandyk  g.gif

linu semenis dar galima pabandyt. koki klijuka isvirt
Papildyta:
o as tai noreciau pagiriamaji zodi pasakyt staukmedzio sviestui. mumi labai tiko. odele tokia svelnesnepagaliau daros. aciu dadygirl
Atsakyti

Mamytes, o ar darot kas maziesiems kalcinuota varse. Pradzioj temos ji pamineta, bet man neaisku ar piena namini imti, ar ir is parduotuves tinka. Gal reiktu pabandyti g.gif
O Daddygirl, del tavo pasiulymo rasyti kulinarine knyga, tai as pagalvosiu. gal kai i pensija iseisiu biggrin.gif biggrin.gif Bus ''ale memuarai''
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 11 05, 16:08)
Gosiuke dziovinti vaisiai tinka kai viduriuoji, ne kai uzkieteje, kai uzkieteje sviezi vaisiai tinka slyvos, kiviai, obuoliai... avizos, burokeliu sultys, o is preparatu gal koki Espumisan pabandyk  g.gif

Geras, kazkur skaiciau, kad dziovinti abrikosai gerai uzkietejus viduriams, tai kad priviriau kompoto su jais doh.gif
Bandysim viska, tik gali buti teks pas gydytoja eiti, gal net pas psichologa veliau, nes vaikas labai jau bijo to k... proceso. Ant puodo, klozeto neikalbesi, i pampersa matyt nepatogu, tai ir spaudzias, laiko - atseit kontroliuoja. Tai va iki ko priejom... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 05, 13:13)
Teisa muiliukai šaunūs,jau muiluojamės avižiniu.Aš su juo veidą prausiuos  thumbup.gif .O ko tu mažiukei perki ten kitus?Tiesa pinigėliai vis dar nepervesti,laukiu kol vyras papildys sąskaitą ,tai internetu pavedimą padarysiu blush2.gif

jau? bigsmile.gif thumbup.gif
kai ilgiau panaudosit, jei tik turesit laiko, parasykit kaip patiks. as juk galiu keisti 'recepta', o tuo paciu muilo savybes..
jei veidas sausas, turetu tikti. mano tai toks riebokas, ir paberia blush2.gif tai naudoju spa muila su druskom ir ozkos pienu.

o savo maziuke prausiu savo gamybos muilu, neperku. turiu seniai pagaminto, panasus i ta 'avizini' receptu, tik nedejau avizu, o dejau MP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 lapkričio 2008 - 16:29
QUOTE(Gosiuke @ 2008 11 05, 17:26)
Geras, kazkur skaiciau, kad dziovinti abrikosai gerai uzkietejus viduriams, tai kad priviriau kompoto su jais  doh.gif
Bandysim viska, tik gali buti teks pas gydytoja eiti, gal net pas psichologa veliau, nes vaikas labai jau bijo to k... proceso. Ant puodo, klozeto neikalbesi, i pampersa matyt nepatogu, tai ir spaudzias, laiko - atseit kontroliuoja. Tai va iki ko priejom...  verysad.gif

doh.gif ... berniukams taip dažniau... iš mano kaimynių su sūneliais, tai 2 iš keturių turi tokias problemas .. . Viena jau buvo pas psichologą, tai jiem tik mitybą koreguot liepė, nors ir "užlaikymas" psichologinis yra,o kita, su 2,5 m. berniuku, dar eis, nes vaikų raidos centre (kur siunčia) - eilės po kelis mėnesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 05, 16:30)
doh.gif  ... berniukams taip dažniau... iš mano kaimynių su sūneliais, tai 2 iš keturių turi tokias problemas .. . Viena jau buvo pas psichologą, tai jiem tik mitybą koreguot liepė, nors ir "užlaikymas" psichologinis yra,o kita, su 2,5 m. berniuku, dar eis, nes vaikų raidos centre (kur siunčia) - eilės po kelis mėnesius  doh.gif

O pirmasis gal jau isaugo ar taip "sekmingai" ir tebesikankina?
Jooo, nusimato mums cia smagi kasdienybe - suneli, gal tau klizmute? doh.gif (zinoma, bandysim kitaip sprest) Kad ir taip visus miltinius patiekalus isemiau. Liko sriubytes bei spaustos darzoviu-vaisiu sultys, virti vaisiai is kompoto. Nu ziuresim - ne vieni gi tokie.
Atsakyti
QUOTE(Gosiuke @ 2008 11 05, 17:48)
O pirmasis gal jau isaugo ar taip "sekmingai" ir tebesikankina?
Jooo, nusimato mums cia smagi kasdienybe - suneli, gal tau klizmute?  doh.gif (zinoma, bandysim kitaip sprest) Kad ir taip visus miltinius patiekalus isemiau. Liko sriubytes bei spaustos darzoviu-vaisiu sultys, virti vaisiai is kompoto. Nu ziuresim - ne vieni gi tokie.

jam 7 metai, ale neišaugo dar verysad.gif .. tik įpratino kažką ten iš žalių daržovių ir vaisių duot (nepamenu kas jiem padeda doh.gif ) - ir taip kiek lengviau .. bet nėr taip kad jau tvarka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 05, 17:30)
doh.gif  ... berniukams taip dažniau...

mano dickis irgi ta nelaime turejo doh.gif "rimto" reikalo nedarydavo niekur, tik namuose, uztat kentedavo nuo pilvo skausmu verysad.gif bet kazkaip graziai, vis pasikalbedami, iveikem ta beda, tai daugiau psichologine problema buvo.... o va maziui kai buvo viduriukai neseniai palaidi irgi issigando kad is "ten" vandenukas bega, irgi raitydavosi, kentedavo, rekdavo kol jau nenulaikydavo, uzspaudes laikydavo po 2 paras doh.gif nu va dabar pagalvoju kad tikrai gal cia berniuku problema g.gif
Atsakyti