Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

4u.gif
QUOTE(Čili @ 2008 11 03, 19:00)
sveikutės,

klausykit,o burokėlius galima valgyti - AD nepaaštrina? Hipo dietoj neminimi jie... 4u.gif

schmoll.gif mum neleido - nemažu alergenu įvardijo. Ir tai pasitvirtino.. kai vistiek pabandžiau doh.gif - užraudo visas vaikas.
dautan, vajej kokia reakcija pas jus gavos doh.gif ...kaip tai jau nepanašu į sutapimą . Aš tai stengiuos nenaudot jokių aerozolių šalia vaikų, ir jiem nepirkt tokiu principu veikiančių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 03, 21:36)
Mums sakė atsargiai su jais... bandyti ir žiūrėti, kokia reakcija bus.

Mano mažiukui pablogėjo gerokai... Sloga užpuolė, panaudojom Euphorbium purškalą... Eucabalio tepalą. Ir rezultatas - dėmės ant abiejų skruostų, smakriuko, visos kojytės nusėtos dėmėmis. Gal sutapimas g.gif

Mumsburokėliai labai tinka.Dėl išbėrimo manau kalti vaistai.Arba dabar imunitetas vaikiuko labai susilpnėjęs.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 03, 20:36)
Mums sakė atsargiai su jais... bandyti ir žiūrėti, kokia reakcija bus.

Mano mažiukui pablogėjo gerokai... Sloga užpuolė, panaudojom Euphorbium purškalą... Eucabalio tepalą. Ir rezultatas - dėmės ant abiejų skruostų, smakriuko, visos kojytės nusėtos dėmėmis. Gal sutapimas g.gif

mano dičkę beria patepus eucabaliu doh.gif

o burokėlius pabandžiau dėl viduriukų.. unsure.gif
Atsakyti
4u.gif

O tai ka naudoti pvz nuo slogos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2008 11 04, 11:24)
mano dičkę beria patepus eucabaliu doh.gif
o burokėlius pabandžiau dėl viduriukų.. unsure.gif

O kas viduriukams?
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 04, 09:33)
4u.gif

Man mama buvo davus tepaliuko kazkokio padukams pries miega patept - nuo slogos. Viena karta slogavom, tai tik ta tepala ir naudojom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 04, 11:36)
Man mama buvo davus tepaliuko kazkokio padukams pries miega patept - nuo slogos. Viena karta slogavom, tai tik ta tepala ir naudojom  g.gif

Mano didziajam baisi sloga,tai bijau,kad maziuko neuzkrestu verysad.gif
Kai mazas buvo,tai juros vandenuku gydemes,o dabar tai net nezinau kaip reiks gydyti,jei susirgs
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 04, 11:51)
Mano didziajam baisi sloga,tai bijau,kad maziuko neuzkrestu verysad.gif
Kai mazas buvo,tai juros vandenuku gydemes,o dabar tai net nezinau kaip reiks gydyti,jei susirgs

Coryzalia homeopatiniai čiulpti nuos slogos.Plaukit ,kad dešimt kartų jūros vandeniu... nuo slogos http://reikalingaauk...n...&Itemid=195
Dar yra tujos aliejus,ne eterinis homeopatinėse vaistinėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 04 lapkričio 2008 - 11:10
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 04, 12:01)
Coryzalia homeopatiniai čiulpti nuos slogos.Plaukit ,kad dešimt kartų jūros vandeniu... nuo slogos http://reikalingaauk...n...&Itemid=195
Dar yra tujos aliejus,ne eterinis homeopatinėse vaistinėse.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kur visos dinge g.gif Taip tylu ramu smile.gif
Gydotes nuo sio puslapio ligos doctor.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 04, 10:33)
4u.gif

O kas viduriukams?

jei sloga kaip vandenukas bėga, užtenka jūros vandens, na ir immuwash ar euphorbium tinka, o jei snargliukas jau gelsvas ar žalias - gaminančioje vaistinėje paprašyk lašiukų Colargolio arba protargolio 2 arba 5 proc., jie su sidabru, naikina bakterijas, nieko sintetinio tai pašalinio poveikio nebūtų...

Pakietėjo, tai kai aš užvalgau burokėlių, jai valgant MP palaisvėja viduriukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 11 04, 14:42)
jei sloga kaip vandenukas bėga, užtenka jūros vandens, na ir immuwash ar euphorbium tinka, o jei snargliukas jau gelsvas ar žalias - gaminančioje vaistinėje paprašyk lašiukų Colargolio arba protargolio 2 arba 5 proc., jie su sidabru, naikina bakterijas, nieko sintetinio tai pašalinio poveikio nebūtų...
Pakietėjo, tai kai aš užvalgau burokėlių, jai valgant MP palaisvėja viduriukai smile.gif

Tai tu geriau aviziniu dribsniu koses pavalgyk mirksiukas.gif
Atsakyti
jei jau Laiskriste sako, kad ramu temoj.. ax.gif as paklausiu ne i tema.. smile.gif

as i kiekviena Gretos kose dedu keturias darzoves (nu ir dar kelias, priklausomai nuo to, ka turiu). tai is tu 4 darzoviu lt supermarkete radau tik viena - bulve doh.gif
nelabai zinau ju pavadinimu lietuviskai blush2.gif speju, kad saldusis moliugas, pasternokas ir cukinija:
darzove 1

darzove 2

darzove 3

Gal kas galetu patart, kur ju lt nusipirkt? 4u.gif
Atsakyti