QUOTE(Otaip @ 2008 10 31, 07:15)
naktinis gyvenimas čia vyksta ...
*GREISI* sviesto recepčiuką parašė (nors biškį kitaip aš gaminau), bet esmė ta pati
pirkau eko makaronų mažei, eko miltų,kruopų,eko saldainių (be sintetinių dažų ir etc. - nes be šito "gėrio" nebeišsisukam jau, kai didesni esam ir į svečius vaikštom, bei pas mus vaikai ateina ),aliejaus paėmiau, žiūriu ir moderos actas čia pigiau, nei pardėj, muilo riešutų ploviklių, indaplovei priemonių (iš eko labai super man jos -nesmirda, mašina blizga ir kainuoja daug pigiau nei calgonai kokie ..) - žodž, jei pasisukiosi LT pardėse - pamatysi kaip skurdu pas mus su "sveikesnėmis" priemonėmis , ir kad jų reik po visus centrus ieškot - tai va čia jau išeitis, tokios nete parduotuvės
spėju mano didžiausia.. ir, gausis man neapsimokėjo tada taip siūst (kitą kart reiks ir tokius punktus paderint, nes kai per tarpininkus iš kitur siunties, tai ir gaunas kainos gerumas tame, kad kai daugiau žmonių - paprastai pigiau, nes dalinas iš visų, pati žiopla, kad neatsiklausiau iškart kaip darysim )- nes man dar kainuos Vilniun pavažiuot, susiderint (išderint laiką pavažiuot ), o būč gavus į rankas savo kaime - na, gyveni ir mokais
Geri *GREISI* receptai . Tik, gaila, mum nelabai kas tinka iš tų ajurvedinių - cinamoną, kardamoną, ciberžolę,šafraną naudoju labai saikingai, nes tai alergizuojančios žolelės. Citrina taip pat nepiktnaudžiauju - mane yra labai stipriai išbėrę nuo jos - tai tuo metu labai protinga gydytoja pediatrė (jau pensisjoj dabar) - paaiškino, kad pas mus šiuo vaisium labai piktnaudžiaujama - ankščiau jo nebuvo, ir puikiai vertėmės, o dabar - "nė ryto be stiklinės vandens su citrinos griežinėliu!" .. sakė L daug chemijos ant jų purškiama. Kai prieš metus mano mažutė labai stipriai karščiavo, su greitukės gydytoja tirpdėm sintetinę citrinos rūgštį ir trynėm vaiką, nes ji iškart pasakė - su AD - nerizikuokim spaust nežinia iš kur atvežtą citriną.
O avižų pieną reiks pasibandyt .
Dėl prieskonių,tai aš improvizuoju.Praktiškai pakeičiu lietuviškais.O su citrina ,tai labai labai retai.Ir tai daugiau suaugusiems .
Papildyta:
Šitas forumas liga ,kurią tuoj reiks gydyti man .