Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(Otaip @ 2008 10 31, 07:15)
4u.gif
naktinis gyvenimas čia vyksta  user posted image  user posted image  ...

*GREISI* sviesto recepčiuką parašė (nors biškį kitaip aš gaminau), bet esmė ta pati smile.gif
pirkau eko makaronų mažei, eko miltų,kruopų,eko saldainių (be sintetinių dažų ir etc. - nes be šito "gėrio" nebeišsisukam jau, kai didesni esam ir į svečius vaikštom, bei pas mus vaikai ateina  doh.gif  biggrin.gif ),aliejaus paėmiau, žiūriu ir moderos actas čia pigiau, nei pardėj, muilo riešutų ploviklių, indaplovei priemonių (iš eko  labai super man jos -nesmirda, mašina blizga ir kainuoja daug pigiau nei calgonai kokie ..) -  cool.gif  žodž, jei pasisukiosi LT pardėse - pamatysi kaip skurdu pas mus su "sveikesnėmis" priemonėmis , ir kad jų reik po visus centrus ieškot  doh.gif  - tai va čia jau išeitis, tokios nete parduotuvės  thumbup.gif

blush2.gif  spėju mano didžiausia.. ir, gausis man neapsimokėjo tada taip siūst  doh.gif (kitą kart reiks ir tokius punktus paderint, nes kai per tarpininkus iš kitur siunties, tai ir gaunas kainos gerumas tame, kad kai daugiau žmonių - paprastai pigiau, nes dalinas iš visų, pati žiopla, kad neatsiklausiau iškart kaip darysim  doh.gif  )- nes man dar kainuos Vilniun pavažiuot, susiderint  doh.gif  (išderint  laiką pavažiuot  doh.gif ), o būč gavus į rankas savo kaime - na, gyveni ir mokais  rolleyes.gif  biggrin.gif

Geri *GREISI* receptai  4u.gif . Tik, gaila, mum nelabai kas tinka iš tų ajurvedinių  - cinamoną, kardamoną, ciberžolę,šafraną naudoju labai saikingai, nes tai alergizuojančios žolelės. Citrina taip pat nepiktnaudžiauju - mane yra labai stipriai išbėrę nuo jos - tai tuo metu labai protinga gydytoja pediatrė (jau pensisjoj dabar) - paaiškino, kad pas mus šiuo vaisium labai piktnaudžiaujama - ankščiau jo nebuvo, ir puikiai vertėmės, o dabar - "nė ryto be stiklinės vandens su citrinos griežinėliu!" ..  schmoll.gif  sakė L daug chemijos ant jų purškiama. Kai prieš metus mano mažutė labai stipriai karščiavo, su greitukės gydytoja tirpdėm sintetinę citrinos rūgštį ir trynėm vaiką, nes ji iškart pasakė - su AD - nerizikuokim spaust nežinia iš kur atvežtą citriną.
O avižų pieną reiks pasibandyt  drinks_cheers.gif .

Dėl prieskonių,tai aš improvizuoju.Praktiškai pakeičiu lietuviškais.O su citrina ,tai labai labai retai.Ir tai daugiau suaugusiems smile.gif .

Papildyta:
Šitas forumas liga ,kurią tuoj reiks gydyti man doctor.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 31, 05:15)
blush2.gif  spėju mano didžiausia.. ir, gausis man neapsimokėjo tada taip siūst  doh.gif (kitą kart reiks ir tokius punktus paderint, nes kai per tarpininkus iš kitur siunties, tai ir gaunas kainos gerumas tame, kad kai daugiau žmonių - paprastai pigiau, nes dalinas iš visų, pati žiopla, kad neatsiklausiau iškart kaip darysim  doh.gif  )- nes man dar kainuos Vilniun pavažiuot, susiderint  doh.gif  (išderint  laiką pavažiuot  doh.gif ), o būč gavus į rankas savo kaime - na, gyveni ir mokais  rolleyes.gif  biggrin.gif

Geri *GREISI* receptai  4u.gif . Tik, gaila, mum nelabai kas tinka iš tų ajurvedinių  - cinamoną, kardamoną, ciberžolę,šafraną naudoju labai saikingai, nes tai alergizuojančios žolelės. Citrina taip pat nepiktnaudžiauju - mane yra labai stipriai išbėrę nuo jos - tai tuo metu labai protinga gydytoja pediatrė (jau pensisjoj dabar) - paaiškino, kad pas mus šiuo vaisium labai piktnaudžiaujama - ankščiau jo nebuvo, ir puikiai vertėmės, o dabar - "nė ryto be stiklinės vandens su citrinos griežinėliu!" ..  schmoll.gif  sakė L daug chemijos ant jų purškiama. Kai prieš metus mano mažutė labai stipriai karščiavo, su greitukės gydytoja tirpdėm sintetinę citrinos rūgštį ir trynėm vaiką, nes ji iškart pasakė - su AD - nerizikuokim spaust nežinia iš kur atvežtą citriną.
O avižų pieną reiks pasibandyt  drinks_cheers.gif .

Labas rytas 4u.gif

kaip as miego noriu doh.gif biggrin.gif . guluosi tai anglijos laiku, o Greta keliasi lietuvos - pas ja juk tiek reikalu, net sveciuose smile.gif dabar labai uzsiemus...

Otaip, oho kaip sauniai apsipirkai smile.gif tiesa sakant, taip, man sunkoka isivaizduoti, kad tokiu prekiu reikia ieskoti smile.gif pas mus kita problema - issirinkti smile.gif
cia ziuriu produktai is muilo riesutu pagaminti. as tai esu prisipirkus paciu tu riesutu.. prausimo prasme tai man jei siaip sau, bet, zinoma, toks pliusas kaip naturalumas galbut tai atsveria.. cia jau kas ko nori is produkto.

Del siuntimosi islaidu dalinimosi, sorry, kad kisuosi, gal nebutinai tiksliai pagal svori dalintis, o taip, kad visoms apsimoketu toks siuntimas g.gif juk net maza svori atskirai siustis butu kainave kokie 4 - 5 Lt.

Apie receptukus ir as pagalvojau, kad jie saunus, bet galbut ne alergiukams.. o ypac ne alergiskiems vaikuciams. pvz sezamas - man jis net labai tiktu ir patiktu - bet juk pats turbut baisiausias alergenas..

o avizu piena kazkas gi rase, kad geria pirktini, ne? tai va - dabar gales namie pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 31, 07:15)

nemanau kad but pigiau buve mirksiukas.gif , bet aisku jei vertint kad tau dar i vln vaziuot, kuro islaidos tai be abejones, Daddygirl gerai sako vienas siuntinukas kazkur 4-5 lt, o per tarpininkes irgi dalinama deja pagal svori, tik yra minimalus mokestis ir minimalus svoris kuris vienam siustis brangoka, jei tarkim preke nesunki, o jau keliom ir pigiau gaunas mirksiukas.gif
Nuspresim kai gausiu siuntinuka ir pamatysiu kiek kurios ko yra nemanau kad labai daug ten skirtumo bus.....

Otaip kur tu gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 31 spalio 2008 - 09:45
Sveikos mamos,
Norėjau pasiteirauti, gal kuri turit atliekamo Neocate mišinuko? Mums jau metukai - jis nebekompensuojamas, o gerti kaip ir reiktų...
Atsakyti
kadangi jau, atrodo, yra atsiemusiu muilus (gal ir naudojanciu?! biggrin.gif ), tai dar siek tiek apie juos..

jau atrodo buvau perspejus, bet kad nebutu nusivylimo gavus muila, priminsiu, kad jis is 100% naturaliu medziagu, todel begant laikui jo spalvos ir kvapas, deja, silpneja. aplamai sunku isgauti ryskias spalvas su naturaliais produktais, taciau net tada, kai tai pavyksta, jos turi tendencija blukti. kvapai, deja, taip pat po truputi issikvepia.. jau tokia kaina uz naturaluma doh.gif

'avizinius' muilus gaminau per du kartus, todel juos padariau siek tiek skirtingus. vieni turetu buti dar siek tiek svelnesni odai nei kiti (taciau taip pat siek tiek minkstesni ir siek tiek maziau putoti). man idomu, kiek sie skirtumai jausis praktikoje (naudojant muilus). ir kurie is ju labiau patiks (jei isvis kurie nors patiks doh.gif )..
tie kas gaus du 'aviziunius' muiliukus, tai tures abieju 'rusiu' po viena. muilas papuostas smulkesniais aviziniais dribsniais turetu buti kiek kietesnis, ji naudokite pirma.
labai lauksiu TIKRU atsiliepimu ir palyginimu 4u.gif as tikrai labai vertinsiu objektyvias nuomones, nes jomis remiantis ateityje galesiu keisti receptus ir taip pagerinti muiliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 31, 10:03)
1 Dėl prieskonių,tai aš improvizuoju.Praktiškai pakeičiu lietuviškais.O su citrina ,tai labai labai retai.Ir tai daugiau suaugusiems .

Papildyta:
2 Šitas forumas liga ,kurią tuoj reiks gydyti man 

1 ax.gif tada - taip

2 drinks_cheers.gif lotuliukas.gif man irgi

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 31, 10:28)
Labas rytas  4u.gif

kaip as miego noriu  . guluosi tai anglijos laiku, o Greta keliasi lietuvos - pas ja juk tiek reikalu, net sveciuose  smile.gif dabar labai uzsiemus...

Otaip, oho kaip sauniai apsipirkai  smile.gif tiesa sakant, taip, man sunkoka isivaizduoti, kad tokiu prekiu reikia ieskoti  smile.gif pas mus kita problema - issirinkti  smile.gif
cia ziuriu produktai is muilo riesutu pagaminti. as tai esu prisipirkus paciu tu riesutu.. prausimo prasme tai man jei siaip sau, bet, zinoma, toks pliusas kaip naturalumas galbut tai atsveria.. cia jau kas ko nori is produkto.

biggrin.gif
jo.. LT dar daug ko nėr.. ir nepanašu, kad greitu laiku bus.. kol valdžia gniuždys mažmenininkus ir rems didžiausius akropolius miesto centre ph34r.gif

QUOTE(lawanda @ 2008 10 31, 10:40)
.............

Otaip kur tu gyveni?

pvz.eko prekes siunčiuos per Agnetą, kuri iš Šiaulių, tai Vilniun ji permeta susikoperavusių mamų prekes per stotį , siuntinių skyrių- nesvarbu koks mano svoris siuntinio, bet dalinama iš skaičiaus mamų, kurios "susirašo į sąrašą , na, nesvarbu biggrin.gif - pasimsiu kada nors biggrin.gif - gal vyras ras laiko. Gyvenam mes šalia Lentvario.

QUOTE(isri @ 2008 10 31, 10:45)
Sveikos mamos,
Norėjau pasiteirauti, gal kuri turit atliekamo Neocate mišinuko? Mums jau metukai - jis nebekompensuojamas, o gerti kaip ir reiktų...

mum šio neprireikė. Įdomu, ar kas "atliekamo" turėtų - aš mišiniu saviškę iki 2 metų maitinau, ir dar naktim pageria - ax.gif .. vienų metų gi dar toks mažas vaikas.. unsure.gif gaila, kad tiek neilgai jį kompensuoja.. .

Atsakyti
per stoti pigiau, mes ir po lygiai tada dalinam, bet per stoti as nebuciau apsiemus, man per toli, ai vienu zodziu kaip dauguma nores taip darysim tik kazkaip biskeli skaudu kai kazkokias pretenzijas ar nepasitenkinimus isgirstu, atrodo norejau kaip geriau ir teisingiau padaryt....
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 10 31, 12:49)

4u.gif žioplą ur bažnyčioj muša... lotuliukas.gif taigi - čia man tinka .

Ok, šitą temą reik baigt etery.

Kas naudojo Fucsini tirpalą - pasakykit ar jis nė kiek nealergizavo? Mūs pediatrė labai stebėjos, kai apie jį savo mažei užsiminiau g.gif ???
Atsakyti
kaip jus, merginos, bedalinsit, 'ant' septyniu vistiek po nedaug gausis.. mirksiukas.gif

Zinau, kad yra kazkur SM skelbimai.. bet nerandu doh.gif Jei nesunku, gal galetu kas imesti nuoroda. Buciau dekinga. Mums reikia kedutes i automobili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 31, 13:01)
Zinau, kad yra kazkur SM skelbimai.. bet nerandu  doh.gif Jei nesunku, gal galetu kas imesti nuoroda. Buciau dekinga. Mums reikia kedutes i automobili  4u.gif

jau gavau atsakyma i az. aciu wub.gif
Atsakyti
Daddygirl drinks_cheers.gif

Otaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Daddygirl o tu mano muila laikai,niekam neatiduok ax.gif
Jei tau nepatogu i mega vezt,tai tada gali pastu man visaip viskas tinka biggrin.gif

Nenervinkit lawandos ji gi nestuke.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 10 31, 14:47)
Kas naudojo Fucsini tirpalą - pasakykit ar jis nė kiek nealergizavo? Mūs pediatrė labai stebėjos, kai apie jį savo mažei užsiminiau  g.gif ???

Cia gal Fuxin? g.gif tas ruzavas,ar cia ne tas?
Labai uzdziovina ir issausina,jei tas.
O ko ta pediatre stebejosi?
Atsakyti