QUOTE(ausru @ 2008 10 28, 08:28)
Greisi, tai sakai vit. D kaltas buvo del berimu?
Man irgi susidare toks vaizdas, kad nuo jo gali berti, nes visu musu bedu pradzia labai jau sutapo su pradejimu ji vartoti. Dabar kai pakeiciau i aliejini siek tiek pagerejo, bet tik siek tiek.
aplamai gi sako bet kokie papildai potencialiai gali bloginti AD. tai ir mes stengiames ju kuo maziau..
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 10 28, 08:31)
jau
*GREISI* teisingai parašė - tau gyvent su vaiku - maža ką tau prisakys
- klausai savo širdies ir žiūrėk patirtį savo su vaiku, ir ką pvz. tavo mama, senelė(jei dar turi) gali papasakot - aš dabar tik "viena ausim" klausau gydytojų .. nes per daug prastai daug kur jau prisieksperimentavau su pirmaja, jų dėka
pilnai pritariu
GREISI ir
Otaip.
jau atejau i sita tema su tokia nuomone, ir kolkas jos nepakeiciau
gydytoju nuomoniu, zinoma, pakalusau.. o paskui pati sprendziu
per daug mediku as nekaltinu (kaip jau ne karta cia rasiau) - jie gali tik tiek, kiek gali siuolaikine medicina. o ji sioje srityje, deja, dar labai ribota.
o kur dar individualumo faktorius
tik mama, manau, gali per laika su didele kantrybe ir uzsispyrimu, prieziura, atsirinkti, kas jos vaikui geriausiai tiks
Papildyta:
QUOTE(egliuke @ 2008 10 28, 10:32)
Aš negaliu atsidžiaugti , kad mes nuėjom pas homeopatą, nes jau ant žandų beveik išnyko AD, kai patepu paprastu kremuku nieko nebesimato
O rytoj dar bus tik savaitė kai geriame žirniukus. Kadangi kasdieną fotografavau žandus, tai dabar pažiūriu nuotraukas ir matau, kad rezultatas pas mus beveik toks pats kaip užtepus hotmoninio kremo. Beje, mūsų homeop. žirniukai pagaminti iš vakcinų, kurių skiepus gavome, o tai reiškia, kad skiepai mums tikrai turėjo įtakos AD, kitaip nebūtų tokio pagerėjimo dabar
nu kaip faina
kaip dabar?
man lygiai ta pati homeopate sake, kai ruosemes pradet homeopatini gydyma. kad musu atveju duos vaistuku, sureguliuojanciu organizma po skiepo.
dar sake, kad kita karta reiketu pries kita skiepa pagerti homeopatiniu vaistu.
bet mes vis tik nejom pas ja gydytis..
kazkaip viskas gerejo po truputi.. o taip nesinorejo jokiu vaistu (ir homeopatiniu) tokiai kruopelytei (Gretai buo tik 3 men).
dabar neaisku, kaip cia geriau but buve..
Papildyta:
QUOTE(Gosiuke @ 2008 10 28, 12:23)
Na mes pradzioje irgi labai klausem gydytoju nurodymu del tu vitaminu, o veliau tiesiog juos pamirsom. O galvyte iki siol vaiko papraikaituoja, bet cia igimta esu tikra. Viena gydytoja pasake, jei yra kas seimoj prakaituoja, nera ko noret
O del "naktiniu" gerimu - maniskis gere po n kartu (budavo 10) MP tol, kol maitinau, iki 2,3 m. Nustojus maitinti pora naktu pasikankino ir naktiniai bludijimai baigesi. Taigi manau, jog tai iprotis, toks nusiraminimo budas. Bet kas is to, kad tai zinai, o nakti visvien ramybes norisi
oho, kiek ilgai maitinai
saunuole
as jau galvoju, kada cia baigt...
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.