Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

Ar deformuota galvytė gali būti dėl rachito? Nes pas mus galvytės forma yra nesimetriška, suplotas vienas šonas, ant kurio daugiau guli. Gydytoja net neužsiminė, kad gali būti dėl rachito. Vitamino D vasarą nedaviau, dabar irgi duodu nekasdien, nes tikrai pastebėjau, kad nuo jo paaštrėdavo bėrimas. Reiks pradėti duoti kiekvieną dieną g.gif
Aš negaliu atsidžiaugti , kad mes nuėjom pas homeopatą, nes jau ant žandų beveik išnyko AD, kai patepu paprastu kremuku nieko nebesimato thumbup.gif O rytoj dar bus tik savaitė kai geriame žirniukus. Kadangi kasdieną fotografavau žandus, tai dabar pažiūriu nuotraukas ir matau, kad rezultatas pas mus beveik toks pats kaip užtepus hotmoninio kremo. Beje, mūsų homeop. žirniukai pagaminti iš vakcinų, kurių skiepus gavome, o tai reiškia, kad skiepai mums tikrai turėjo įtakos AD, kitaip nebūtų tokio pagerėjimo dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 28, 09:42)
pas mane panašiai,tai aš ir nutraukiau ,kai jam buvo šeši mėn,nes išreguliavo viską tas D.

oi maniškiui buvo baisesnės pasekmės,galvytės abiejų tvarkoje.Mums sutrikdė kalio apykaitą,jis pasidarė per didelis.O to pasekmėje ištiko traukuliai.........šiaip ilga istorija čia .Vienu sakiniu ,tai neišsakysi,bet nutraukus d vartojimą,susireguliavo viskas.O jau padarę tyrimus aiškino,kad kalis per didelis,kad čia įgimta...Ieškojo kitų ligų,siedamai su tuo kaliu.Oi kiek aš visko perskaičiau...Dabartinė gydytoja sutinka su manimi,nors aišku daugelis daktarų ne.Tiesa man iškart įtarimas buvo,bet niekas manęs neklausė...O kalis atsistatė po kokių kelių mėnesių.Ir tai vadino stebuklu.O aš jaučiau,kad nustojus jį gerti viskas susitvarkys.O tas prakaitavimas dėl kurio jį praktiškai mums paskyrė,taip ir neišnyko,kol nepaaugo,nors ir D davėme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 28 spalio 2008 - 12:11
QUOTE(Amica @ 2008 10 28, 02:27)
Supratau...

Na, maniškis kasosi tik tada, kai kelnes numaunu, pampersą keičiu. O šiaip tai ne, tfu tfu tfu. Tai ir netepsiu kol kas tuo Fucidinu H.
Mano vyresnėliui momenėlis užsitraukė gal 1,7 metų, o mažėlis jau gimė su mažu momenėliu. Ir dabar, sakyčiau, kad beveik ir užsitraukęs momenėlis. Sakiau duosiu vit D iki metų, o paskui gal nebereiks  g.gif . Ką manot?

mano pediatre sake duoti iki 1,5 metu.Bet cia taip sake pediatre,o tu jau pati kiek nori tiek ir duok as taip manau mirksiukas.gif

As 2 lasus duodu kas antra diena,jei ne tas momenelis,tai is vis neduociau,ne jau manau gana.Aisku reikia duoti kiekviena diena,bet as nieko tai pediatrei nesakau mirksiukas.gif ,nesakiau,kad ir pavasari ir vasara nedaviau ax.gif Cia mums jis tipo profilaktiskai.
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 28, 09:42)
pas mane panašiai,tai aš ir nutraukiau ,kai jam buvo šeši mėn,nes išreguliavo viską tas D.

Tu matai,na as kazkaip ir manau,kad jis mums gali netikti.

Ryt vaziuoju i Emeda,tai reiks pasiimti ,kad per kompa paziuretu,ar jis mums tinka.Pasiimsiu ir gerimus,kad ir tuos pratestuotu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 10 28, 10:31)
cool.gif  jau *GREISI* teisingai parašė -  tau gyvent su vaiku - maža ką tau prisakys doh.gif  rolleyes.gif  - klausai savo širdies ir žiūrėk patirtį savo su vaiku, ir ką pvz. tavo mama, senelė(jei dar turi) gali papasakot - aš dabar tik "viena ausim" klausau gydytojų .. nes per daug prastai daug kur jau prisieksperimentavau su pirmaja, jų dėka  ph34r.gif

Mano drauge ir sako,tau ta pediatre sako naudok ta ir ta,kad tik tu nuo jos atsikabintum.Sako nusiramink neimk taip visko i galva doh.gif

Bet drauges zodziose yra tiesos,nes pediatres siulimu naudotiu briliantine zaluma,Fuxina (uzdziovinimui)ir Elideli(ji tik karta patepem,bet uzteko doh.gif ) daejom iki to,kad dar labiau issausinom viska,kad oda toj vietoj storesne ir kad reikia naudoti dabar stipresnius vaistus verysad.gif

Be to ir Grusauskas sake,kad musu atevju,tai netinko!!!!
dabar liepe labai daug drekinti.Sake tinka mums taukmedzio sviestas mirksiukas.gif sake,kad ir lakisius gera ir kad mums nuo jo blogiau nebus.
Dabar dar kas antra diena savaite tepu tepalu,o tarpuose liepe gausiai drekinti ir vel po savaites vazioujam pasirodyti
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2008 10 28, 11:02)
Vaje kaip sunku kai reikia nakti keltis, uzuojauta. Sunkiai ir isivaizduoju, kai mano 3 menesiu pyplys uzmiega 10-ta vakaro ir iki 7-niu ryto be problemu isparpia. Is pradziu dar keldavau bent kas 4 valandas gydytoju prisiklausius - tipo skysciu daug neteks ir svorio nepriaugs, o dabar jau leidziu i valias issiparpti. Ir svorio jau 7 kg turim ir ramu nakties miega  thumbup.gif .

As jau nusiteikus dar 1-2 metus naktim daznai keltis,o kai jau supras bus pasakyt gerti nera ir miegok,o ka tokiam dabar pasakysi,nei subarsi nei ka.

Nors dar neaisku,kiek metu tie naktiniai draskymaisi tesis,bet gal po metu kitu bus jau geriau,turim gi isaugti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 28, 13:09)
oi maniškiui buvo baisesnės pasekmės,galvytės abiejų tvarkoje.Mums sutrikdė kalio apykaitą,jis pasidarė per didelis.O to pasekmėje ištiko traukuliai.........šiaip ilga istorija čia .Vienu sakiniu ,tai neišsakysi,bet nutraukus d vartojimą,susireguliavo viskas.O jau padarę tyrimus aiškino,kad kalis per didelis,kad čia įgimta...Ieškojo kitų ligų,siedamai su tuo kaliu.Oi kiek aš visko perskaičiau...Dabartinė gydytoja sutinka su manimi,nors aišku daugelis daktarų ne.Tiesa man iškart įtarimas buvo,bet niekas manęs neklausė...O kalis atsistatė po kokių kelių mėnesių.Ir tai vadino stebuklu.O aš jaučiau,kad nustojus jį gerti viskas susitvarkys.O tas prakaitavimas dėl kurio jį praktiškai mums paskyrė,taip ir neišnyko,kol nepaaugo,nors ir D davėme.

Va dabar ir viska supratau. Iminiau misle mirksiukas.gif- kaip tu tapai tokia naturaliste biggrin.gif .

Kiek daug tau teko isgyventi!!!

Tau paminkla reikia pastatyti taip pat ax.gif

Atsakyti
Na mes pradzioje irgi labai klausem gydytoju nurodymu del tu vitaminu, o veliau tiesiog juos pamirsom. O galvyte iki siol vaiko papraikaituoja, bet cia igimta esu tikra. Viena gydytoja pasake, jei yra kas seimoj prakaituoja, nera ko noret smile.gif

O del "naktiniu" gerimu - maniskis gere po n kartu (budavo 10) MP tol, kol maitinau, iki 2,3 m. Nustojus maitinti pora naktu pasikankino ir naktiniai bludijimai baigesi. Taigi manau, jog tai iprotis, toks nusiraminimo budas. Bet kas is to, kad tai zinai, o nakti visvien ramybes norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosiuke @ 2008 10 28, 14:23)
Na mes pradzioje irgi labai klausem gydytoju nurodymu del tu vitaminu, o veliau tiesiog juos pamirsom. O galvyte iki siol vaiko papraikaituoja, bet cia igimta esu tikra. Viena gydytoja pasake, jei yra kas seimoj prakaituoja, nera ko noret  smile.gif

O del "naktiniu" gerimu - maniskis gere po n kartu (budavo 10) MP tol, kol maitinau, iki 2,3 m. Nustojus maitinti pora naktu pasikankino ir naktiniai bludijimai baigesi. Taigi manau, jog tai iprotis, toks nusiraminimo budas. Bet kas is to, kad tai zinai, o nakti visvien ramybes norisi  doh.gif

Taip ir as zinau,kad tai iprotis,nusiraminimo budas,bet atpratinimui sitas nepasiduoda jau toks charakteris ir kol nepaugs ir nesupras tol ir kankinsimes naktim.
Sitas ir vaistu negeria,o dickis viska gere ir kuo neskaniau tuo ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
na mergaites vilnietes, jei priestaravimu nera, rasau Daddygirl savo adresiuka, lai broliukas siuncia muiliukus, paste sake kad 4 kg siuntinio siuntimas tikrai nebus brangiau 15 Lt, tai vis tiek bendras siuntinys pigiau apseis nei kiekvienai atskirai siust, o ir broliuko gal neapkraukim kiekvienai siust rolleyes.gif
ar gerai?

Atsakyti
[quote=*GREISI*,2008 10 28, 13:09]
[/quote]

O tai kaip jums tie traukuliai buvo, is niekur? Mums tai , kai buvo infekcija ir pakilo temperatura. Atseit nuo temperaturos....Ligonineje tyre visaip ir priejo tokios isvados. BET DEL KALIO TAI NIEKO NESAKE. Tik paskui sake natrio truksta, nes as nedauodavau druskos.
Atsakyti
[quote=Lince1,2008 10 28, 15:21]
[quote=*GREISI*,2008 10 28, 13:09]
[/quote]

O tai kaip jums tie traukuliai buvo, is niekur? Mums tai , kai buvo infekcija ir pakilo temperatura. Atseit nuo temperaturos....Ligonineje tyre visaip ir priejo tokios isvados. BET DEL KALIO TAI NIEKO NESAKE. Tik paskui sake natrio truksta, nes as nedauodavau druskos.
[/quote]
Kaip iš niekur,medžiagos apykaitos sutrikimas,per aukštas kalis.Vaistus gėrėme du metus,labai bijojaujau,todėl ir jų nenutraukėme.Nes kaip ir gydytojai nežinojo ar būtent nuo to.O man per daug sutapimų.Pravažinėjom daug įstaigų ,genetikus taip pat.Buva pati ilgą laiką šoke,tad visai nepagalvojau padaryti d perdozavimo kokį tyrimą...jo...ir tai va tampi kitokiu žmogumi...bet tikiuosi viskas į gerą...
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 10 27, 19:53)
lyg tais parduoda  g.gif  na as visad turedavau leidziamo Tavegyl ampule, jo poveikis panasus

ne tas pats - adrenalinas momentaliai dusulį nuima, o tavegylis pačią alerginę reakciją mažina,bet neapsaugos nuo uždusimo iškart...

Beje, adrenalino ampulę "sukvėpuoti" į karštą vandenį supila prasidėjus laringitui, dėl to paties dusulio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 10 28, 19:11)
ne tas pats - adrenalinas momentaliai dusulį nuima, o tavegylis pačią alerginę reakciją mažina,bet neapsaugos nuo uždusimo iškart... 

as ir nerasiau tas pats mirksiukas.gif bet mums kai prasidedavo viso kuno staigus tinimas ir eidavo link dusulio, padedavo, bent jau pristabdydavo reakcija ir spedavom i ligonine nuvaziuot
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2008 10 28, 11:32)
Ar deformuota galvytė gali būti dėl rachito? Nes pas mus galvytės forma yra nesimetriška, suplotas vienas šonas, ant kurio daugiau guli. Gydytoja net neužsiminė, kad gali būti dėl rachito.

Siaubas, dar ir tokiu gydytoju buna? doh.gif Deformuota galvyte tai vienareiksmiskai tik del rachito. O juk galvos deformacijos visam gyvenimui lieka. Tai dabar jau butinai D reikia. Ir kazkaip reikia guldyti, kad daugiau ant kito soniuko galvyte laikytu arba tiesiai.
Atsakyti
Mano vyro sesuo vargo su ja praktiskai iki gimdymo. Tik po to nustojo varginti odos bedos.
Atsakyti