as nakti irgi tik vandens duodu, na kartais laaaaabai silpnos melisu ar juodos (nors nepavadinsi ten juoda,tik rusvas vandenukas ) arbateles. Jei problemos su zarnynu duodu silpnos kmynu, kartais isverdu obuoliu ar juoduju serbentu kompoto
oho daug, nu maniskis kai pradejau TIK vandeni naktimis duot, tiek nebeisgeria, bet diena atsiima
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 22:24)
Maniskis,tai per nakti isgeria 0,5-0,7l
Labai jau daznai prabunda,kai prades nuo apie 00.50 kazkaip jau kaip taisykle,tai ir iki paryciu
Labai jau daznai prabunda,kai prades nuo apie 00.50 kazkaip jau kaip taisykle,tai ir iki paryciu
aš buvau sadistas,nedaviau prasilaužė ir paskui miegojo labai gerai.Nu nekalbant apie tai gal su bėrimu čia susiję?Neduočiau taip gerti naktį,nes visi organai turi ilsėtis.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 22:13)
Tau gerai,kad geria vandeni,o maniskis,tai ne .Gudrus jau nori skanaus gerimo
Gal vel pradet misinuka duoti?
Oij jau net nezianu ka daryti,visai susipainiojau,greiciau pas ta alergologe papulciau gal ka patartu
Oij jau net nezianu ka daryti,visai susipainiojau,greiciau pas ta alergologe papulciau gal ka patartu
klausyk savo balso,kas tas alergologas,juk kartu negyvena .Jau geriau savo mamos klausk
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 28, 00:13)
aš buvau sadistas,nedaviau prasilaužė ir paskui miegojo labai gerai.Nu nekalbant apie tai gal su bėrimu čia susiję?Neduočiau taip gerti naktį,nes visi organai turi ilsėtis.
Papildyta:
klausyk savo balso,kas tas alergologas,juk kartu negyvena .Jau geriau savo mamos klausk
Papildyta:
O kaip neduot,kad rekia,ikisi buteliuka ir ramu.Bandydavau neduot,nesiodavau ant ranku,bet nieko rekia ir viskas,kol ir vyras pradeda rekt,kad nekankinciau vaiko,nu zodziu pasaka be galo....juokas pro asaras
O dar ir del nieztejimo manau prabunda,nes draskosi krutine.
Jau cia toks tas mano vaikas viska pasiekia rekimu.
Na ka labanakt visoms,saldaus miegelio Einu ir as prigult
QUOTE(dautan @ 2008 10 27, 19:54)
Mes naudojom. Fuxini aq. 1 % tirpalas, gaminamas vaistinėje. Mums gerai džiovino, tik labai rūbeliai išsitepa, laimei išsiskalbia. Ir vaikutis vyšninės spalvos žandukais buvo
Grušauskas ir mums sakė tepti hormoniniu tepalu, jei jau vaikutis kasosi. Tą patį sakė L. Vaidelienė. Bet abiejų nuomonė buvo tokia pati, kad hormonų reikia, jei kasosi ir nemiega. Kitu atveju stengtis apsieiti be jų. Kol kas apsiėjom.
Grušauskas ir mums sakė tepti hormoniniu tepalu, jei jau vaikutis kasosi. Tą patį sakė L. Vaidelienė. Bet abiejų nuomonė buvo tokia pati, kad hormonų reikia, jei kasosi ir nemiega. Kitu atveju stengtis apsieiti be jų. Kol kas apsiėjom.
Supratau...
Na, maniškis kasosi tik tada, kai kelnes numaunu, pampersą keičiu. O šiaip tai ne, tfu tfu tfu. Tai ir netepsiu kol kas tuo Fucidinu H.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 20:52)
Beja Vigantolio ir as duodu 2 lasus.gal ir neduociau,bet musu maumonelis dar minkstas.Dickiui iki 2 metu neuzsitrauke,net i klinikas vezem su ekoskopu tikrint,tai sako ko jus norit viskas cia gerai sveikas vaikas tik vieniem greiciau uzsitraukia,o kitiem uztrunka .Tai manau ir sitam taip bus.
Mano vyresnėliui momenėlis užsitraukė gal 1,7 metų, o mažėlis jau gimė su mažu momenėliu. Ir dabar, sakyčiau, kad beveik ir užsitraukęs momenėlis. Sakiau duosiu vit D iki metų, o paskui gal nebereiks . Ką manot?
QUOTE(Amica @ 2008 10 28, 02:27)
Supratau...
Na, maniškis kasosi tik tada, kai kelnes numaunu, pampersą keičiu. O šiaip tai ne, tfu tfu tfu. Tai ir netepsiu kol kas tuo Fucidinu H.
Mano vyresnėliui momenėlis užsitraukė gal 1,7 metų, o mažėlis jau gimė su mažu momenėliu. Ir dabar, sakyčiau, kad beveik ir užsitraukęs momenėlis. Sakiau duosiu vit D iki metų, o paskui gal nebereiks . Ką manot?
pas mane panašiai,tai aš ir nutraukiau ,kai jam buvo šeši mėn,nes išreguliavo viską tas D.
QUOTE(Čili @ 2008 10 27, 19:37)
1 tai gaminančiose vaistinėse taip Bent pas mus Kupiškyje tai pagamina :
2 adrenalino visur gausi,kas ieškojo-be recepto gavo.. Šią vasarą turbūt matėt per žinias kaip moteris užduso sugėlus širšėms..Jei tik būtų turėjus adrenalino..
3 Jei plaukiukai nupliko visur - tai ne trūkumas vit D, jo trūksta jei plinkama dėl trynimosi į pagalvę pakaušiukas pats. Be to,pakaušis tada ir plokščias tampa..
2 adrenalino visur gausi,kas ieškojo-be recepto gavo.. Šią vasarą turbūt matėt per žinias kaip moteris užduso sugėlus širšėms..Jei tik būtų turėjus adrenalino..
3 Jei plaukiukai nupliko visur - tai ne trūkumas vit D, jo trūksta jei plinkama dėl trynimosi į pagalvę pakaušiukas pats. Be to,pakaušis tada ir plokščias tampa..
1 man taip paprastai nepavyko - sakė gydytojo recepčiuko reik .. .
2 na, pabandysiu.
3 tai va, kad ne visur .. bet gal dar palaukt reik
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 10 27, 20:53)
1
Gurmanu duonoj nera kvieciu
2 lyg tais parduoda na as visad turedavau leidziamo Tavegyl ampule, jo poveikis panasus
Gurmanu duonoj nera kvieciu
2 lyg tais parduoda na as visad turedavau leidziamo Tavegyl ampule, jo poveikis panasus
1 jo, jau pamačiau, kad su kita sumaišiau
2 ane ? reiks vaistinėj išsiklausinėt.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2008 10 27, 20:54)
1 Grušauskas ir mums sakė tepti hormoniniu tepalu, jei jau vaikutis kasosi. Tą patį sakė L. Vaidelienė. Bet abiejų nuomonė buvo tokia pati, kad hormonų reikia, jei kasosi ir nemiega. Kitu atveju stengtis apsieiti be jų. Kol kas apsiėjom.
o jei kasosi ir miega ???? Mano per miegus iki kraujo nusivaro
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2008 10 27, 21:58)
Kaip ir minėjau, naktį tik vandens duodu. O šiaip jokių vaisinių ir žolinių net nebandom, nes man begeriant gripolio arbatą (maitinau MP), pasireiškė toks AD, kad baisu ir susapnuoti...nežinau, kada kokių žolių arbatos išgrįsiu duoti
Gripolio arbatoj daug žolių. nebūtinai juk visom žolėm alergija bus - o žolelės - labai geras dalykas žiemą, pavyzdžiui
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 28, 08:42)
pas mane panašiai,tai aš ir nutraukiau ,kai jam buvo šeši mėn,nes išreguliavo viską tas D.
Greisi, tai sakai vit. D kaltas buvo del berimu? Man irgi susidare toks vaizdas, kad nuo jo gali berti, nes visu musu bedu pradzia labai jau sutapo su pradejimu ji vartoti. Dabar kai pakeiciau i aliejini siek tiek pagerejo, bet tik siek tiek.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 22:13)
jau *GREISI* teisingai parašė - tau gyvent su vaiku - maža ką tau prisakys - klausai savo širdies ir žiūrėk patirtį savo su vaiku, ir ką pvz. tavo mama, senelė(jei dar turi) gali papasakot - aš dabar tik "viena ausim" klausau gydytojų .. nes per daug prastai daug kur jau prisieksperimentavau su pirmaja, jų dėka
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 12:50)
Nu,tai tada kazin kokia arbata man duoti nakti,kai prabunda n kartu ir uzmiega tik gerdamas arbata
Vaje kaip sunku kai reikia nakti keltis, uzuojauta. Sunkiai ir isivaizduoju, kai mano 3 menesiu pyplys uzmiega 10-ta vakaro ir iki 7-niu ryto be problemu isparpia. Is pradziu dar keldavau bent kas 4 valandas gydytoju prisiklausius - tipo skysciu daug neteks ir svorio nepriaugs, o dabar jau leidziu i valias issiparpti. Ir svorio jau 7 kg turim ir ramu nakties miega .