Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(Otaip @ 2008 10 27, 18:23)
1 anotacijoj parašyta: 3% baltojo ichtiolo, 10% cinko oksido, 10%kalcio karbonato, 7% talko.  O kur čia taip gamina  bigsmile.gif  ?

4u.gif  o kur gaut adrenalino (jis juk receptinis turėtų būt  rolleyes.gif ) - mūsiškei tokia reakcja gali būt užvalgius žemės riešuto...  unsure.gif - pas mus tai jo ir su žiburiu nerasi,bet aplink daug kas iš kaimynų vaikų valgo tas "juosteles' sausainius su žemės riešutais  doh.gif  doh.gif (į vietinę parduotuvę jų užveža nerealius kiekius bash.gif - tipo mokykla šalia, tai vaikai mielai jas perka)  .. bijau, kad nepavaišintų, kai nepamatysiu  unsure.gif 

unsure.gif  g.gif  mano mažei per keturias paras beveik visi plaukiukai išslinko - vat ir nežinau  ar čia su vitaminu tuo susiję  g.gif  - duodu po lašą aliejinio - dėl AD , pediatrė sakė nedaugint  g.gif

tai gaminančiose vaistinėse taip smile.gif Bent pas mus Kupiškyje tai pagamina mirksiukas.gif

adrenalino visur gausi,kas ieškojo-be recepto gavo.. Šią vasarą turbūt matėt per žinias kaip moteris užduso sugėlus širšėms..Jei tik būtų turėjus adrenalino..

Jei plaukiukai nupliko visur - tai ne trūkumas vit D, jo trūksta jei plinkama dėl trynimosi į pagalvę pakaušiukas pats. Be to,pakaušis tada ir plokščias tampa..
Atsakyti
Žiuriu daug čia kam kakliukas šlapiuoja, o aš galvodavau, kad tik vienam mano sūneliui. Mums prieš pusmetį tai nerealiai šlapiavo, ant patalynės likdavo didžiulės dėmės. TAda tai tikrai labai baisu buvo ir niekas nepadėjo nei hormonai , nei dar kas.
Atsakyti
Pasiskambino mano mama šiandien Grušauskui. Prašiau, kad paklaustų ką tepti, jei niežti ir kuo užsausinti šlapiuojančias vietas (pas mus tik ant vienos blauzdelės truputį pašlapiuoja). Tai liepė tepti Fucidinu H g.gif . Man taip keista pasirodė. Ir, sakė mama, dar pabrėžė Grušauskas, kad būtinai su tuo H tepčiau, bet jei tikrai tikrai vaikui niežti. Ir šlapiuojančią vietą tuo pačiu.

Papildyta:
O ar esat kuri šlapiuojančias vietas tepus Fuxino ar Fuximo tirpalu? Mums pediatrė patarė, vaistinėje gamina.
Atsakyti
[Man kauno klinikose fuxinu tepe, gerai dziovina
O gydytojai visada siulo hormonus, nes Fucidin H yra ir antibiotiku ir hormonu
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 27, 13:40)
apie 3.5kg

cia apytiksliai..  mirksiukas.gif

jei tau siusim, tai tada tu pervesk po issiuntimo - kai zinosim, kiek kainavo paste.
dar savo adresa jei nesunku i az parasyk..

supratau mirksiukas.gif tai dar gal palaukim pora dieneliu, jei daugiau vilnieciu neprisipazins, tai treciadieni atsiusiu tau i AZ savo adresa, nors tu ji turi, sviestuka man siuntei mirksiukas.gif o as pasiaiskinsiu del pasto ikainiu rytoj....

QUOTE(Otaip @ 2008 10 27, 13:43)
na na.. man visviena ranka nekyla duot jonažolės vaikui

na,jei nuo Gurmanų neberia, tai gal ne kviečiam  g.gif

as ir neduociau jonazoliu vaikui

Gurmanu duonoj nera kvieciu smile.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 10 27, 19:23)
o kur gaut adrenalino (jis juk receptinis turėtų būt  rolleyes.gif )

lyg tais parduoda g.gif na as visad turedavau leidziamo Tavegyl ampule, jo poveikis panasus
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 10 27, 19:26)
O ar esat kuri šlapiuojančias vietas tepus Fuxino ar Fuximo tirpalu? Mums pediatrė patarė, vaistinėje gamina.

Mes naudojom. Fuxini aq. 1 % tirpalas, gaminamas vaistinėje. Mums gerai džiovino, tik labai rūbeliai išsitepa, laimei išsiskalbia. Ir vaikutis vyšninės spalvos žandukais buvo doh.gif

Grušauskas ir mums sakė tepti hormoniniu tepalu, jei jau vaikutis kasosi. Tą patį sakė L. Vaidelienė. Bet abiejų nuomonė buvo tokia pati, kad hormonų reikia, jei kasosi ir nemiega. Kitu atveju stengtis apsieiti be jų. Kol kas apsiėjom.

Laiskriste1 - mums L. Vaidelienės kolsultacijos labai patiko ir kas svarbiausia - tiko. Tikrai šauni moteris.

Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 10 27, 18:53)
supratau  mirksiukas.gif  tai dar gal palaukim pora dieneliu, jei daugiau vilnieciu neprisipazins, tai treciadieni atsiusiu tau i AZ savo adresa, nors tu ji turi, sviestuka man siuntei  mirksiukas.gif  o as pasiaiskinsiu del pasto ikainiu rytoj....
as ir neduociau jonazoliu vaikui

Gurmanu duonoj nera kvieciu  smile.gif
lyg tais parduoda  g.gif  na as visad turedavau leidziamo Tavegyl ampule, jo poveikis panasus

daugiau vilnieciu , mano ziniomis, smile.gif nera.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 10 27, 15:24)
Aš vandeninio D daviau po 3 lašus, o aliejinio - po 2. Beje, ačiū už žinutę į až  4u.gif

Visada prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 10 27, 17:20)
sveikutės 4u.gif
tai pradžioj tik sudocremu ir tepiau,manydama,kad tai iššutimas...Bet kai jau nebepadėjo, o raudonumas plito, kreipiausi į gyd.
dėkui už paaiškinimą 4u.gif
nebandžiau,užsirašysiu,dėkui 4u.gif
gal gali pažiūrėti kokiomis proporcijomis gaminamas tas tepalas? Mūsų vaistinėj reikia pasakyti kiek ko dėti, tai ir pagamintų...

Ir maniškės kakliukas šlapiuodamas kvapą turi nekokį... unsure.gif
na va, aš moliūgą šiaip ne taip gavau vieną, dabar verdu damai, nes viso kito maisto atsisako...Bandysiu su ryžiais maišyti smile.gif
va tokiu atveju reikia turėti namie Adrenalino ampulytę vieną ir švirkštą. Vos tik imtų dusti alergiškas vaikas - suleisti bet kur į raumenį ir viskas praeina...Gavau tokį pamokymą, nes dičkei (kuri AD sirgo) buvo tokia reakcija neaišku į ką....
na nežinau kiek išprotėję, bet va Anglijoj jo neskiria ir ką - rachitiniai vaikai dažnas atvejis ten smile.gif

Maniškė plikti pradėjo, kaukolytė minkšta buvo tai ir skyrė tuos 6 lašus. O savo gydytoja labai pasitikiu mirksiukas.gif

kai minkšta kaukuolytė kitas reikalas.Nu mano vyresnioji jo negavo ir viskas gerai.Dėl ko daviau mažiau pati nesuprantu ...kas man užsisuko...
O dėl anglijos,kad daug rachitininkų netikiu,bent nie vieno tokio nesutikau ten gyvendama.Nu visada lietuviai tipo mokslu protingesni ir tt.Bet oi kaip mums toli iki daugelio dalykų...Rajonai tikri šiukšlynai,parke visi susiraukę...Nekalbant apie šunis...Nu ir kas tas kalimas toje mokykloje,gyventi reikia mokinti 4u.gif ...Ir daugiau šypsotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 10 27, 20:54)
Mes naudojom. Fuxini aq. 1 % tirpalas, gaminamas vaistinėje. Mums gerai džiovino, tik labai rūbeliai išsitepa, laimei išsiskalbia. Ir vaikutis vyšninės spalvos žandukais buvo doh.gif

Grušauskas ir mums sakė tepti hormoniniu tepalu, jei jau vaikutis kasosi. Tą patį sakė L. Vaidelienė. Bet abiejų nuomonė buvo tokia pati, kad hormonų reikia, jei kasosi ir nemiega. Kitu atveju stengtis apsieiti be jų. Kol kas apsiėjom.

Laiskriste1 - mums L. Vaidelienės kolsultacijos labai patiko ir kas svarbiausia - tiko. Tikrai šauni moteris.

Na rytoj mes vel pas Grusauska einam.Tai ziuresim ka lieps tepti,kai niezti ir draskosi naktim g.gif

Del jonazoles as tik siaip paklausiau.Maniskis nakti daznai prabunda gerti,nes jei neduodi,tai pradeda rekt,vandens negeria,tai ir galvoju kokiu cia gal vaistazoliu duot,kad geriau miegotu ir tuo paciu atsigertu g.gif

Seniau gerem piena Milupos nuo 1metu,dabar Hipp vaisine arbata,bet manu ne kas unsure.gif

O juoda arbata,tai man atrodo tonizuojanciai veikia,ar nebus taip,kad gerdamas jos silpnos nakti prades isvis nemiegoti g.gif ?
Papildyta:

Beja Vigantolio ir as duodu 2 lasus.gal ir neduociau,bet musu maumonelis dar minkstas.Dickiui iki 2 metu neuzsitrauke,net i klinikas vezem su ekoskopu tikrint,tai sako ko jus norit viskas cia gerai sveikas vaikas tik vieniem greiciau uzsitraukia,o kitiem uztrunka smile.gif .Tai manau ir sitam taip bus.

O drauge,tai savo vaikui ne laso nedave ir uzaugo sveikut sveikutelis vaikas ir viskas jam gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 27 spalio 2008 - 20:54
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 20:52)
O juoda arbata,tai man atrodo tonizuojanciai veikia,ar nebus taip,kad gerdamas jos silpnos nakti prades isvis nemiegoti g.gif ?

drinks_cheers.gif Kaip ir minėjau, naktį tik vandens duodu. O šiaip jokių vaisinių ir žolinių net nebandom, nes man begeriant gripolio arbatą (maitinau MP), pasireiškė toks AD, kad baisu ir susapnuoti...nežinau, kada kokių žolių arbatos išgrįsiu duoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 10 27, 21:58)
drinks_cheers.gif Kaip ir minėjau, naktį tik vandens duodu. O šiaip jokių vaisinių ir žolinių net nebandom, nes man begeriant gripolio arbatą (maitinau MP), pasireiškė toks AD, kad baisu ir susapnuoti...nežinau, kada kokių žolių arbatos išgrįsiu duoti doh.gif

Tau gerai,kad geria vandeni,o maniskis,tai ne schmoll.gif .Gudrus jau nori skanaus gerimo biggrin.gif

Gal vel pradet misinuka duoti?

Oij jau net nezianu ka daryti,visai susipainiojau,greiciau pas ta alergologe papulciau gal ka patartu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 27 spalio 2008 - 21:14