Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 17, 14:40)
Lauksiu susitikimo,o man šioje temoje,tai jau tikriausiai užteks burną aušinti,nes nemanau,kad kam įdomūs tie natūralūs gydymo būdai.Ir kažkodėl niekam jie nepadeda  rolleyes.gif

GREISI, niu niu niu tau uz oziavimasi

user posted image

juk diskusijos teigiamas dalykas.
kitas reikalas, kad mums jau cia diskusijos nelabai ir pavyksta doh.gif - vien vienmintes susirinko visos kaip viena prijauciancios naturalumui biggrin.gif ner net su kuo pasigincyt normaliai lotuliukas.gif
kaip pvz apie elideli V temoj, arba kaip maciau mamytes pirmose temose del homeopatijos kovesi biggrin.gif
dabar taip sutartinai gyvenam, kad net neidomu irnesakyk.gif

juokauju, zinoma.
man atrodo mes iskart sutarem, kad vanduo geriau minkstas, o prausikliai geriau kuo naturalesni ir draugiskesni odai, ir kad vaikus geriau praust vien vandeniu tiek ilgai kiek imanoma.
as tik suabejojau, ar tai imanoma ir higieniska veliau, kai vaikai paauga.. ir pradeda tiek rankomis tiek kunu liesti juos supanti pasauli..

o musu tai tu nepalik - taves cia truktu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 spalio 2008 - 17:59
Daddygirl 4u.gif uz temukes atidaryma, o tu bijojai, kad nepavyks mirksiukas.gif

o del nuomoniu skirtingu ir gincu,juk normaliai taip ir turetu forumai vykti, ar klystu unsure.gif juk tik gincuose tiesa ir surandama,nugi kaip kitaip vienodai bekalbedamos, bemastydamos tokia gausybe va budu AD gydyt suzinotumem ax.gif

NEPABEKIM NIEKUR NIEKAS mirksiukas.gif man labai idomu skaityt kitokias nuomones nei siuo metu pas mane suformuota, va imi ir pabandai rolleyes.gif

visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 17, 16:40)
Lauksiu susitikimo,o man šioje temoje,tai jau tikriausiai užteks burną aušinti,nes nemanau,kad kam įdomūs tie natūralūs gydymo būdai.Ir kažkodėl niekam jie nepadeda

Įdomūs, bet jau ėmiau abejoti dėl homeopatijos. Išpradžių labai padėjo, o dabar jau ilgesnį laiką ne... Keitėm žirniukus ir nieko... Na, bet vėl eisim pas homeopatę - dar nenuleidžiu rankų, bet ir svarstau kodėl gi taip yra.

QUOTE(lawanda @ 2008 10 17, 20:55)

visoms po  4u.gif

Ačiuks mirksiukas.gif

Noriu paklaust dėl alergijos pieno produktams - sako, kad išauga iki 2 metų. Ar tikrai taip, mamytės?
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 17, 22:00)

Noriu paklaust dėl alergijos pieno produktams - sako, kad išauga iki 2 metų. Ar tikrai taip, mamytės?

na man atrodo,kad dazniausiai iki 3 metu isaugama g.gif , nu betgi buna, kad ir visam gyvenimui unsure.gif
gal kitos mamytes labiau zinos, o gal temelej pas alergiskus vaikucius tave geriau informuos, na maniskis kazkur nuo 5-6 metuku jau valgo visus pieno produktus, iki to laiko vis kazkas alergizuodavo...
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 10 17, 20:00)

as skaiciau, kad yra du dalykai: laktozes netoleravimas ir alergija pienui. tai netoleravimas, man atrodo, islieka, o alergija pienui daugumoje atveju (4 is 5)isaugama iki 3 metu.
atrodo nemaisau.. g.gif smile.gif
Atsakyti
Oi mamytės atleiskit blush2.gif ,kažkaip ne taip išsireiškiau...Tikrai nenoriu ,kad šimtu procentų priimtumėte viską,juk nesu tokia kvaila,suprantu kaip kas.Dėl homeopatijos,tai gydymas kitiems trunkantis ne vienerius metus.Mums labiausiai padėjo ,tai tie kompleksiniai homeopatiniai vaistai.Dabar irgi mažę buvo sugriebęs virusas,tai per parą su homeopatiniais išsikapstėme,retai seniau taip būdavo.Nors sergame retai.Nu mūsų daugiau kaip ir neberia,bet niekada nežinai.Pagal tradicinę diognozę,tai mums Kūdzytė pripaišė egzemą,nors mažesnei būdavo atsiranda keli plėmiukai,bet aš juos chemija užgydydavau,daktarės patarimais.Dėl pieno,tai nežinau geriam dabar iki valiai iš bobutės ir nieko.Mums,tai ypač netinka viskas kas su priedais,jeigu užvalgo,tai oda apsišerpetoja.Nu dar ir homeopatinis natūrosmundos kursas nebaigtas.Nu mums daug davė homeopatija,kad ir Vaivarienės diognozės vyro odos atžvilgiu.Vaikams netinka tikriausiai ,bet jam ugniažolės girą darydavome.Maniškis irgi užkietėjęs sportininkas buvo,dabar taip užsikasęs,kad laiko niekam nelieka.O su tuo sportu irgi buvo,kad proto neturėjo.Vartojo daug maisto su baltymais,taip ir jo ta odos liga išlindo tikriausiai.Būtent tais metais ,kai daug treniravosi,dalyvavo varžybose.Tad ir su sportu daug visokių niuansų.Nu žodžiu tiek paieškosiu kokių straipsniukų lotuliukas.gif ,tada ir parašysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=Daddygirl,2008 10 17, 18:5

user posted image

Gražuolė kokia,bet ir bundzulė atrodo ,kiek sveria?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 18, 09:10)

....................
Tad ir su sportu daug visokių niuansų.Nu žodžiu tiek paieškosiu kokių straipsniukų  lotuliukas.gif ,tada ir parašysiu drinks_cheers.gif
[

biggrin.gif 4u.gif

oi, jei dėl MB ir sporto - tai nereik biggrin.gif - jie nevartoja nieko, išskyrus ajurvedines arbatas bei žoleles kai kokias - ten vaistai - vaikščiot žarijom, stiklu, šaltas vanduo ir pan. biggrin.gif ( lotuliukas.gif kas man visaaaaai netinka .. blush2.gif ). O aš pati - jau n metų dirbu su papildais sportininkams ax.gif - iš to duoną valgiau iki išeinant dekretan mirksiukas.gif - mūs klientai tokie, kaip V. Alekna ir kt. mūs įžymybės , nenoriu reklamuotis ar pan, tiesiog duodu suprast, kad teoriją žinau, ir praktiką žinau - brudas, bet tie žmonės tų daikčiukų pagalba pinigus daro , o apie sveikatą aš iš jų pačių daug girdėjus - žino jie pasekmes visas - bet taip pasirinko gyvent ax.gif
Man visad įdomu buvo kitaip gyvenantys, "atsiskyrėliai" visokie lotuliukas.gif , nu, va ir patys tokie tampam, bo ir man "užsirišinėja" visi alc.gif .. tik laukiuos, gimdau, maitinu biggrin.gif .. ir dabar dar AD pradėjo "rikiuot" viską pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 18, 07:10)
Gražuolė kokia,bet ir bundzulė atrodo ,kiek sveria?

jau mes cia svorio numete biggrin.gif per paskutinius 4 menesius tik 1kg tik priaugo, tai darbar 11kg 300g. jau 'vidutinejam' biggrin.gif
Papildyta:
kokie faini tie jusu B, oho thumbup.gif
maniskis stangas tai pakilnoja, bet paskui sekmingai pakilnoja ir taureliu ne viena huh.gif bash.gif

rukymo tai nepraktikuojam - anglijoj per brangu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 spalio 2008 - 10:03
QUOTE(Otaip @ 2008 10 18, 10:50)
biggrin.gif  4u.gif

oi, jei dėl MB ir sporto - tai nereik  biggrin.gif  - jie nevartoja nieko, išskyrus ajurvedines arbatas bei žoleles kai kokias  - ten  vaistai - vaikščiot žarijom, stiklu, šaltas vanduo ir pan.  biggrin.gif  ( lotuliukas.gif  kas man visaaaaai netinka ..  blush2.gif ). O aš pati - jau n metų dirbu su papildais sportininkams  ax.gif  - iš to duoną valgiau iki išeinant dekretan  mirksiukas.gif  - mūs klientai tokie, kaip V. Alekna ir kt. mūs įžymybės , nenoriu reklamuotis ar pan, tiesiog duodu suprast, kad teoriją žinau, ir praktiką žinau  - brudas, bet tie žmonės tų daikčiukų pagalba pinigus daro , o apie sveikatą aš iš jų pačių daug girdėjus - žino jie pasekmes visas - bet taip pasirinko gyvent  ax.gif
Man visad įdomu buvo kitaip gyvenantys, "atsiskyrėliai" visokie  lotuliukas.gif , nu, va ir patys tokie tampam, bo ir man "užsirišinėja" visi  alc.gif  .. tik laukiuos, gimdau, maitinu  biggrin.gif  .. ir dabar dar AD pradėjo "rikiuot" viską pas mus  doh.gif

Maniškis jokių paipildų irgi nevartojo,bet va maistą ne taip pasirinko.
o va Anglijoje kaip tik rūkiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 18 spalio 2008 - 10:09
smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 18, 10:03)
jau mes cia svorio numete  biggrin.gif per paskutinius 4 menesius tik 1kg tik priaugo, tai darbar 11kg 300g. jau 'vidutinejam'  biggrin.gif

Kai pamačiau tavo Gretos foto, tai net žagtelėjau - vos ne kaip du vandens lašai panaši į mano draugės mergaitę blink.gif . Ot kaip būna doh.gif . O dėl svorio... Maniškiui poryt bus 11mėn, bet mes sveriam daugiau nei jūs doh.gif . Bet jis nestoras, pas jį iš tėčio stambūs kaulai paveldėti. Na, žandus tai turim turim biggrin.gif

Mergicos, aš jau pasimetus - mums daugiau kaip savaitė blogėja, žandai raudoniu dega, atsirado pora naujų išbertų vietų, kasinėjasi kai kur, ypač šlaunytes, nors jos kaip tik labai mažai pabertos ir tie bėrimai visai neraudoni, žandus jau kasosi. Išbertos vietos nėra labai šiurkščios, nuolat tuo sviestu tepu, užmigus vaikui dedu kompresus. Bet kažkas jį alergina, o kas - nebežinau. Jau iškėliau versiją, kad gal ne maistas, bet tai kas? Grušauskas mums buvo sakęs, kad rudenį labai dažnai pablogėja. Bandau suversti kaltę ir rudeniui. Iš maisto valgom - ryžius, avižas, kukuruzų košę, brokolius, porus, bulves, cukinijas, moliūgą (bet sumažinau kiekį), jogurtą kartais duodu, kelis kartus daviau ruginių dribsnių košės, obuolį žalią ar geltoną, bananus, mėlynių tyrelę, pieną geriam Aptamil paprastą ir maišau jį su HA, nes vieno HA negeria. Tai paskutiniu metu beveik neduodu pieno gerti, o darau pieniškas košes tik su HA, bet dedu cukraus, nes labai kartus tas HA ir nevalgo kitaip. Tiek vaiko, tiek savo patalynę skalbiu su Bobo milteliais. Nu kame šaknys? Ypač paraudę žandai būna iš po nakties. Tiesa, aš dar maitinu MP, bet ten jo tik lašai jau belikę. Nu nejau nuo mano pieno? Juk maitinau ir tuo metu, kai nutraukus ankštines pupeles ir žirnelius prasidėjo ryškus ir staigus pagerėjimas. Jau nebežinau nei ką ir galvoti.
Atsakyti
Daddygirl wub.gif gražutė man tokia mergytė - wub.gif mėgstu apvalažandžius thumbup.gif . O svoris, panašus kaip maniškės - kai sustojo augt panašaus amžiaus - tai iki dabar 12-13 laikos.

QUOTE(Amica @ 2008 10 18, 13:34)
Mergicos, aš jau pasimetus - mums daugiau kaip savaitė blogėja, žandai raudoniu dega, atsirado pora naujų išbertų vietų, kasinėjasi kai kur, ypač šlaunytes, nors jos kaip tik labai mažai pabertos ir tie bėrimai visai neraudoni, žandus jau kasosi. Išbertos vietos nėra labai šiurkščios, nuolat tuo sviestu tepu, užmigus vaikui dedu kompresus. Bet kažkas jį alergina, o kas - nebežinau. Jau iškėliau versiją, kad gal ne maistas, bet tai kas? ................
Jau nebežinau nei ką ir galvoti.

4u.gif
doh.gif pas mus panašiai .. aš jau "įtarinėju" kiaulieną g.gif - bent jau mūs atveju, nes nemažai mėsos suvalgom .Niekad šiaip nealergizavo nuo jos, bet tas dalykas, kad su AD taip jau yr - ko per dažnai ir per ilgai valgai - pradeda alergizuot, tai va - ir bandau čia "ieškot tiesos", nes visko suvertimas "rudeniui" .. deja unsure.gif verysad.gif nepasiteisino, nes - blogėja, nors ir dieta gera, ir priemonės tinka/patinka (dabar tik sviestu drėkinam), o bėrimai plečias per visą kūna, taip , sakyčiau - šviesos greičiu jau unsure.gif
Amica, man akimis pas jus visi produktai čiki.. gal irgi ko per daug/dažnai? Beja, Bobas man nilabai rolleyes.gif .. bet, panašu, kad jis jum visad tiko - tai ne nuo jo turėt būt rolleyes.gif , nes nuo miltelų būt toks biškį kitoks bėrimas - kontaktinis - jis kitaip atrodo ax.gif . kad po nakties paraudę - tai narmaliai čia- gi AD visad jau taip.. - kai sušyla pasimato labai, taip juk ir pataria "atpažint" "žaliom" mamom ar tai hormoninis pvz., ar alerginis bėrimas - tipo pažiūrėt kaip sušilus ir atvėsus bėrimas atrodo. Taigis, manau toliau "eksperimentuok" su maistu - kame čia pas jus gali būt negerumas ax.gif . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 18 spalio 2008 - 13:27
Labas visoms. Seniai kažkaip neužsukdavau čia. Žinote, man kartais tai net baisu čia eiti, kažkaip labai arti širdies priimų visų bėdas. Kai kitiems pagarėja, tai ir pati laukiu , kad galu gale ir mūsų bėdos pasibaigs. Nors gal kiti, pamate mūsų taip vadinamas bėdas, pasakytų, kad jų tikrai neturime. Ačiu Dievui, nepatyrėm nusikasimo problemų, neesame baisiai išberti, na bet vistiek idealaus gerumo nėra. Veidukas toks smulkiai smulkiai pabertas, ir dar ant krutinės atsirado tokie pat panašus spuogiukai labai labai smulkus , bet kad kasytusi - nepastebėjau. Ir tie pirščiukai lyg kiek pagerėjo, bet dar nėra visai pasveike. Vienas naugutis tai išvis nežinai kas pasidarė, bet tikiuosi, kad ataugs, gal gi susitvarkys. (PS. pirštai pradėjo tvarkytis, kai nustojau aplamai bet kuom tepti)
QUOTE(Amica @ 2008 10 18, 12:34)
Nu kame šaknys? Ypač paraudę žandai būna iš po nakties. Tiesa, aš dar maitinu MP, bet ten jo tik lašai jau belikę. Nu nejau nuo mano pieno? Juk maitinau ir tuo metu, kai nutraukus ankštines pupeles ir žirnelius prasidėjo ryškus ir staigus pagerėjimas. Jau nebežinau nei ką ir galvoti.

O mažiukui neauga kartais dantukai? Nes žandai ir nuo to paraude gali būti.
Atsakyti