QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 27, 09:47)
1 taip arbatas geriausia silpnas vaikams,o jonažolė kaip sako nuo 99 ligų.......mes arbatas,
2 Ar kas skaitėte knygą pamilk savo ligą.
Pavarčiau vakar knygyne,tai nemažai apie odos ligas parašyta .
2 Ar kas skaitėte knygą pamilk savo ligą.
Pavarčiau vakar knygyne,tai nemažai apie odos ligas parašyta .
1 na na.. man visviena ranka nekyla duot jonažolės vaikui - jei suaugęs, kaip rašo literatūra, max. keturias savaites gali ją naudot, kaip arbatą, o po to pertrauką ne mažą daryt. NA, ne ja aš čia daugiau rėmiausi, o savo bobutės, bei kai kurių gydytojų pediatrų nuomone . Man tai nepaprastai skani ir graži (oranžinę, rausvą spalvą arbatai duoda jonažolė) arbata su ja (pamaišau sau su kitom žolėm) , bet vaikui - neduodu.
2 vartinėjau ir aš. Matyt įsigysiu, kai lyšną litą turėsiu
QUOTE(Amica @ 2008 10 27, 11:31)
1 O mums pediatrė rekomendavo kažkur nuo 3mėn duoti, bet aš nedaviau, nes kiek draugių paklausinėjau, tai jų vaikų pediatrės rekomendavo žuvų taukus duoti vaikams nuo metukų. Aš net nežinau ar mano vaikas žuviai alergiškas, nes nei karto nevalgėm. Pediatrė žuvies neleido duoti.
2 Matai kaip įdomu su tuo tepalu . Maniškiui ant vienos blauzdos šlapiuoja. Momentais užsitraukia, paskui ir vėl. Net nežinau kuo čia geriausia būtų tepti
3 O kad aš žinočiau kam tame batone jis alergiškas . Iš kur žinoti? Kviečių košių pediatrė neleido duoti, tai nežinau ar alergiškas kviečiams. Duodu dabar jūsų išgirtą Gurmanų ruginę duoną , valgo su malonumu
4 O nuo kukurūzų neberia? Iš tų miltų kepi ką ar košes verdi?
2 Matai kaip įdomu su tuo tepalu . Maniškiui ant vienos blauzdos šlapiuoja. Momentais užsitraukia, paskui ir vėl. Net nežinau kuo čia geriausia būtų tepti
3 O kad aš žinočiau kam tame batone jis alergiškas . Iš kur žinoti? Kviečių košių pediatrė neleido duoti, tai nežinau ar alergiškas kviečiams. Duodu dabar jūsų išgirtą Gurmanų ruginę duoną , valgo su malonumu
4 O nuo kukurūzų neberia? Iš tų miltų kepi ką ar košes verdi?
1 maniškę momentaliai šberdavo , jei ragaudavau žuvies, kai dar maitinau MP ją.
2 aš ant šlapiuojančių bėrimų netepiau dar jo .. tepu linkiams šlapiuojantiems - kaklo,kirkšniukų, kojyčių. Su šituo tepalu kol kas tik su maže eksperimentuoju -dičkė kol kas vien tik sviestmedžiu tepama - bandau ilgesnį poveikį jo, įvairesnėm odos būklėm, o ši ir turi šlapiuojančius bėrimus, kai mažės bėrimai kitokie...bet va dar tas linkių šlapiavimas insimetė jai ...
3 na,jei nuo Gurmanų neberia, tai gal ne kviečiam
4 nea, neberia maniškės. Į duoną dedu, mėsą kepdama apvolioju.. na, kur sugalvoju