Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VII tema

4u.gif
ojoj kokia vėtra pas mus kaime...
QUOTE(Amica @ 2008 10 27, 04:01)
Mums vaistinėje sakė, kad aliejinio vit D reikia duoti mažiau nei vandeninio vit D  g.gif . Aš duodu po 2 lašus.

g.gif žinok, aš ir , vis skaitydama merginų pasisakymus šia tema stebėjaus - nes ir aš, prieš naudojant, tokią pat, kaip tu, info gavau.
O natūralius žuvų taukus ar duodate?

.. na, ne unsure.gif .. nedrįstu dar maniškė gan stipriai žuviai alergiška .
1 Tai čia visas šlapiuojančias vietas galima tuo mišiniu tepti? Jei gerai pamenu, tai ichtiolo tepalą tepdavo ant pūlinių, kad jie greičiau išsikeltų ir pratrūktų. Jei tik nieko nemaišau 

2 O aš nesusilaikiau ir vėl pradėjau taukmedžio sviestu vaikį teplioti   Vis viliuosi, kad dėl pablogėjimo ruduo kaltas. Buvo pagerėję akivaizdžiai per tą savaitę, bet ar sutapimas, ar nesutapimas - daviau vieną dieną batono (ot durna motka, bet vaikas net su ašaromis to batono prašė  ) ir sekančią dieną išbėrimai išryškėjo, vėl raudonos išbertos vietos   . Ir po to batono blogėjimas tebesilaiko. Nu bet kad tik dar labiau neblogėtų, tai kaip nors išgyvensim

1 tam tepale sumaišyta jau abu - na, nerealiai gerai jis mano mažei tinka (sužinojom apie jį iš Alergologės Kuzminskienės). Pradžioj ir aš stebėjau dėl ichtiolo, bet po to sužinojau, kad ankščiau, kai tokių bendrų tepalų nebuvo, AD sergančius tepdavo ir ichtiolu visą kūną blink.gif .

2 o kam pas jus alergija iš to batono sudedamųjų dalių? - mielėms, kviečiams, konservantams g.gif ? Maniškę nuo mano keptų neberia, bet jai skaniau - parduotuvės doh.gif .. mano per "liesi" lotuliukas.gif .. spėju,kad ją tai nuo priedų visokių beria,nes nuo mano dedamų kviet. miltų, mielių- nepastebiu
reakcijos rolleyes.gif

O wub.gif - happybday.gif su gimtadieniu Lakristės dičkį !!!!!!!!!!!!

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 00:57)
1 As grizau biggrin.gif .Tigi sventem su vyru 10metu vedybinio gyvenimo jubilieju,tai buvom i Palanga isvyke ax.gif (pasigyriau ne i tema,kaip as megstu irnesakyk.gif )

2 Otaip as dar del arbatu norejau paklausti- nakciai ka duoti,kad ramiau miegotu ir taip nesiblaskytu ?g.gif

3 Turiu jonazoles ir melisos pirkau maximoj ekologiskam skyreli,idomu ar gerai?Tu cia eksperte ax.gif ir tu *GREISI*  ax.gif

4 Ir dar kokias kruopas kosems perki is to skyrelio?

1 wub.gif wau, koks gražus skaičius - šaunuoliai 4u.gif

2 .... neduodu nieko specialaus.. ji pas man dar mišinuką prieš miegą gauna rolleyes.gif .. nežnau ką reiks duot, kai atpratint norėsiu. Kažkaip nesinori be reikalo vaistažolių gydomasias savybes naudot(dieną, tai labai silpnas darau tas arbatas), pavyzdžiui melisas, kad ramesnė būt schmoll.gif .. nėr reikalo tokio stipraus - ne super aktyvistė ji . Jei duodu jau, tai dažniau duodu pankolius- nes jai su viduriukais negerai, tai, kad naktį lengviau būt - padeda visai neblogai ax.gif

3 oi,jonažolės tai dar nedrįsau duoti schmoll.gif - ji gan "stipri" vaistažolė . Pati irgi ne ilgiau savaitės jos arbatą geriu - ir tai, ta savaitė viena į porą mėnesių kur tai rolleyes.gif

4 aš ten rugius perku (grūdus ir miltus jų) kol kas - nes kitiem grūdam ji alergiška (išbandėm ten ir miežius, ir kelių kruopų mišinius).. tai kiniečių skyrely dar perku kukurūzų miltus ir ryžių makaronus, vaikų skyrely - Milupa ryžių košę, paprastam kruopų skyrely - vokiečių gam. avižas (kažkaip tiko mum). O šiaip - daugiau įdomybiu eko parduotuvėse "pasirankioju".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 27 spalio 2008 - 07:38
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 00:57)
Labas visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As grizau biggrin.gif .Tigi sventem su vyru 10metu vedybinio gyvenimo jubilieju,tai buvom i Palanga isvyke ax.gif (pasigyriau ne i tema,kaip as megstu irnesakyk.gif )

Otaip as dar del arbatu norejau paklausti- nakciai ka duoti,kad ramiau miegotu ir taip nesiblaskytu ?g.gif

Turiu jonazoles ir melisos pirkau maximoj ekologiskam skyreli,idomu ar gerai?Tu cia eksperte ax.gif ir tu *GREISI*  ax.gif

Ir dar kokias kruopas kosems perki is to skyrelio?

taip arbatas geriausia silpnas vaikams,o jonažolė kaip sako nuo 99 ligų.......mes arbatas,tai daugiau irgi šaltuoju sezonu,o taip geriame tradicinės melisų ,čiobrelių ir tt.Nors po kol kas daugiau sultis ,kažkaip nenori jie tų arbatų rolleyes.gif.Atsgėrė sirgdami,o jonažolė manau tik padės jeigu protingai vartosit,tikrai skaičiau ,kad galima vaikams .Internete paieškoti galima.Viskas kas dideliais kiekiais negerai,kad ir raudonėliai ir kiti prieskoniai.
Ar kas skaitėte knygą pamilk savo ligą.Pavarčiau vakar knygyne,tai nemažai apie odos ligas parašyta ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 27 spalio 2008 - 08:54
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 26, 22:57)
Labas visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As grizau biggrin.gif .Tigi sventem su vyru 10metu vedybinio gyvenimo jubilieju,tai buvom i Palanga isvyke ax.gif (pasigyriau ne i tema,kaip as megstu irnesakyk.gif )

kaip smagu wub.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu tavo vyrui smile.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif ...kad augtu didutis sveikutis ir tave pavaduotu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 10 27, 07:40)
.. na, ne  unsure.gif .. nedrįstu dar  maniškė gan stipriai žuviai alergiška .

1 tam tepale sumaišyta jau abu - na, nerealiai gerai jis mano mažei tinka (sužinojom apie jį iš Alergologės Kuzminskienės). Pradžioj ir aš stebėjau dėl ichtiolo, bet po to sužinojau, kad ankščiau, kai tokių bendrų tepalų nebuvo, AD sergančius tepdavo ir ichtiolu visą kūną  blink.gif .

2 o kam pas jus alergija iš to batono sudedamųjų dalių? - mielėms, kviečiams, konservantams  g.gif ? Maniškę nuo mano keptų neberia, bet jai skaniau - parduotuvės  doh.gif .. mano per "liesi" lotuliukas.gif .. spėju,kad ją tai nuo priedų visokių beria,nes nuo mano dedamų kviet. miltų, mielių- nepastebiu
reakcijos  rolleyes.gif

4 aš ten rugius perku (grūdus ir miltus jų) kol kas - nes kitiem grūdam ji alergiška (išbandėm ten ir miežius, ir kelių kruopų mišinius).. tai kiniečių skyrely dar perku kukurūzų miltus ir ryžių makaronus, vaikų skyrely - Milupa ryžių košę, paprastam kruopų skyrely - vokiečių gam. avižas (kažkaip tiko mum). O šiaip - daugiau įdomybiu eko parduotuvėse "pasirankioju".

O mums pediatrė rekomendavo kažkur nuo 3mėn duoti, bet aš nedaviau, nes kiek draugių paklausinėjau, tai jų vaikų pediatrės rekomendavo žuvų taukus duoti vaikams nuo metukų. Aš net nežinau ar mano vaikas žuviai alergiškas, nes nei karto nevalgėm. Pediatrė žuvies neleido duoti.

Matai kaip įdomu su tuo tepalu g.gif . Maniškiui ant vienos blauzdos šlapiuoja. Momentais užsitraukia, paskui ir vėl. Net nežinau kuo čia geriausia būtų tepti g.gif

O kad aš žinočiau kam tame batone jis alergiškas doh.gif . Iš kur žinoti? Kviečių košių pediatrė neleido duoti, tai nežinau ar alergiškas kviečiams. Duodu dabar jūsų išgirtą Gurmanų ruginę duoną rolleyes.gif , valgo su malonumu thumbup.gif

O nuo kukurūzų neberia? Iš tų miltų kepi ką ar košes verdi?
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 10 27, 08:40)
wub.gif  wau, koks gražus skaičius - šaunuoliai  4u.gif

2 .... neduodu nieko specialaus.. ji pas man dar mišinuką prieš miegą gauna  rolleyes.gif  .. nežnau ką reiks duot, kai atpratint norėsiu. Kažkaip nesinori be reikalo vaistažolių gydomasias savybes naudot(dieną, tai labai silpnas darau tas arbatas), pavyzdžiui melisas, kad ramesnė būt  schmoll.gif  .. nėr reikalo tokio stipraus - ne super aktyvistė ji . Jei duodu jau, tai dažniau duodu pankolius- nes jai su viduriukais negerai, tai, kad naktį lengviau būt - padeda visai neblogai  ax.gif

3 oi,jonažolės tai dar nedrįsau duoti  schmoll.gif  - ji gan "stipri" vaistažolė . Pati irgi ne ilgiau savaitės jos arbatą geriu - ir tai, ta savaitė viena į porą mėnesių kur tai  rolleyes.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif

Viska uzsirasiau,nes jei neuzsirasau,tai nueinu i parduotuve ir pamistu ka norejau pirkti ax.gif

Aciu uz info 4u.gif

As tai Nordic koses pirkdavau,o vokiskos kokios ten firmos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 27 spalio 2008 - 10:44
http://www.sekunde.l...=read&tid=26199
daug čia visko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 27 spalio 2008 - 10:47
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 27, 09:47)
taip arbatas geriausia silpnas vaikams,o jonažolė kaip sako nuo 99 ligų.......mes arbatas,tai daugiau irgi šaltuoju sezonu,o taip geriame tradicinės melisų ,čiobrelių ir tt.Nors po kol kas daugiau sultis ,kažkaip nenori jie tų arbatų rolleyes.gif.Atsgėrė sirgdami,o jonažolė manau tik padės jeigu protingai vartosit,tikrai skaičiau ,kad galima vaikams .Internete paieškoti galima.Viskas kas dideliais kiekiais negerai,kad ir raudonėliai ir kiti prieskoniai.
Ar kas skaitėte knygą pamilk savo ligą.Pavarčiau vakar knygyne,tai nemažai apie odos ligas parašyta ax.gif .

Viskas aisku,aciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 10 27, 11:13)
kaip smagu  wub.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu tavo vyrui  smile.gif  4u.gif  4u.gif  birthday.gif ...kad augtu didutis sveikutis ir tave pavaduotu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Papildyta:
Tai va as jau turejau galimybe visa nakti ismiegoti,nes draugai pasieme vaikus visai parai,o mums padare staigmena ir uzsake viesbuti su SPA bigsmile.gif

Tik,kad as beveik nemiegojau,nes labai jau man neramu buvo,kaip ten mano mazius pirma karta paliktas taip ilgai ax.gif O pasirodo jis labai gerai jautesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu mūsų racione daug moliūgų,cukinijų ko seniau nebuvo.Gal ir tai prisidėjo prie odos būklės pagerėjimo...Vakar nusipirkau tokias dvi knygutes.Viena patiekalai iš moliūgų.Kita iš cukinijų.Daug jų šiemet priderėjo.O vat morkos baigėsi ,burokėliai taip pat .Kitą metą reiks nepatingėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 27, 11:45)

Ale tu ir randi visokiu straipsniu bigsmile.gif

Beja lapkricio 10d uzsiregistravom pas L.Vaideliene ,kiek supratau ji tik pirmadieniais priimineja. Tai labai laukiu vizito pas ja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 27 spalio 2008 - 11:00

Sveikutes,

gavau zinute is Daddygirl, kad muiliukai jau kaune thumbup.gif
tiksliname vilnieciu mamyciu sarasiuka bendram siuntinukui mirksiukas.gif

lawanda
Gosiuke
Otaip
kietute
vilnele.
liliukass
olgina

kas dar ? rolleyes.gif

tai jei mergaites nieko pries, as apsiimsiu paimt siuntinuka, o jus jau susisieksit su manim ax.gif

Daddygirl
, gal galetum brukstelt koks ten musu visu, kas sarase pirkinuku svoris 4u.gif noriu paziuret kiek pasto islaidos kainuos daugmaz, ir as tuomet galesiu tavo broliukui bendrai uz pasta ir savo muiliukus pervest mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 10 27, 12:18)
Sveikutes,

gavau zinute is Daddygirl, kad muiliukai jau kaune  thumbup.gif
tiksliname vilnieciu mamyciu sarasiuka bendram siuntinukui  mirksiukas.gif

lawanda
Gosiuke
Otaip
kietute
vilnele.
liliukass
olgina

kas dar ?  rolleyes.gif

tai jei mergaites nieko pries, as apsiimsiu paimt siuntinuka, o jus jau susisieksit su manim  ax.gif

Daddygirl
, gal galetum brukstelt koks ten musu visu, kas sarase pirkinuku svoris  4u.gif  noriu paziuret kiek pasto islaidos kainuos daugmaz, ir as tuomet galesiu tavo broliukui bendrai uz pasta ir savo muiliukus pervest  mirksiukas.gif

Puiku, lauksim is Taves ziniu, kada ir kur atsiimti:)
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 10 27, 11:18)
Daddygirl[/b], gal galetum brukstelt koks ten musu visu, kas sarase pirkinuku svoris  4u.gif   noriu paziuret kiek pasto islaidos kainuos daugmaz, ir as tuomet galesiu tavo broliukui bendrai uz pasta ir savo muiliukus pervest  mirksiukas.gif

apie 3.5kg

cia apytiksliai.. mirksiukas.gif

jei tau siusim, tai tada tu pervesk po issiuntimo - kai zinosim, kiek kainavo paste.
dar savo adresa jei nesunku i az parasyk..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 27 spalio 2008 - 12:41