ojoj kokia vėtra pas mus kaime...
QUOTE(Amica @ 2008 10 27, 04:01)
Mums vaistinėje sakė, kad aliejinio vit D reikia duoti mažiau nei vandeninio vit D . Aš duodu po 2 lašus.
žinok, aš ir , vis skaitydama merginų pasisakymus šia tema stebėjaus - nes ir aš, prieš naudojant, tokią pat, kaip tu, info gavau.
O natūralius žuvų taukus ar duodate?
.. na, ne .. nedrįstu dar maniškė gan stipriai žuviai alergiška .
1 Tai čia visas šlapiuojančias vietas galima tuo mišiniu tepti? Jei gerai pamenu, tai ichtiolo tepalą tepdavo ant pūlinių, kad jie greičiau išsikeltų ir pratrūktų. Jei tik nieko nemaišau
2 O aš nesusilaikiau ir vėl pradėjau taukmedžio sviestu vaikį teplioti Vis viliuosi, kad dėl pablogėjimo ruduo kaltas. Buvo pagerėję akivaizdžiai per tą savaitę, bet ar sutapimas, ar nesutapimas - daviau vieną dieną batono (ot durna motka, bet vaikas net su ašaromis to batono prašė ) ir sekančią dieną išbėrimai išryškėjo, vėl raudonos išbertos vietos . Ir po to batono blogėjimas tebesilaiko. Nu bet kad tik dar labiau neblogėtų, tai kaip nors išgyvensim
2 O aš nesusilaikiau ir vėl pradėjau taukmedžio sviestu vaikį teplioti Vis viliuosi, kad dėl pablogėjimo ruduo kaltas. Buvo pagerėję akivaizdžiai per tą savaitę, bet ar sutapimas, ar nesutapimas - daviau vieną dieną batono (ot durna motka, bet vaikas net su ašaromis to batono prašė ) ir sekančią dieną išbėrimai išryškėjo, vėl raudonos išbertos vietos . Ir po to batono blogėjimas tebesilaiko. Nu bet kad tik dar labiau neblogėtų, tai kaip nors išgyvensim
1 tam tepale sumaišyta jau abu - na, nerealiai gerai jis mano mažei tinka (sužinojom apie jį iš Alergologės Kuzminskienės). Pradžioj ir aš stebėjau dėl ichtiolo, bet po to sužinojau, kad ankščiau, kai tokių bendrų tepalų nebuvo, AD sergančius tepdavo ir ichtiolu visą kūną .
2 o kam pas jus alergija iš to batono sudedamųjų dalių? - mielėms, kviečiams, konservantams ? Maniškę nuo mano keptų neberia, bet jai skaniau - parduotuvės .. mano per "liesi" .. spėju,kad ją tai nuo priedų visokių beria,nes nuo mano dedamų kviet. miltų, mielių- nepastebiu
reakcijos
O - su gimtadieniu Lakristės dičkį !!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 10 27, 00:57)
1 As grizau .Tigi sventem su vyru 10metu vedybinio gyvenimo jubilieju,tai buvom i Palanga isvyke (pasigyriau ne i tema,kaip as megstu )
2 Otaip as dar del arbatu norejau paklausti- nakciai ka duoti,kad ramiau miegotu ir taip nesiblaskytu ?
3 Turiu jonazoles ir melisos pirkau maximoj ekologiskam skyreli,idomu ar gerai?Tu cia eksperte ir tu *GREISI*
4 Ir dar kokias kruopas kosems perki is to skyrelio?
2 Otaip as dar del arbatu norejau paklausti- nakciai ka duoti,kad ramiau miegotu ir taip nesiblaskytu ?
3 Turiu jonazoles ir melisos pirkau maximoj ekologiskam skyreli,idomu ar gerai?Tu cia eksperte ir tu *GREISI*
4 Ir dar kokias kruopas kosems perki is to skyrelio?
1 wau, koks gražus skaičius - šaunuoliai
2 .... neduodu nieko specialaus.. ji pas man dar mišinuką prieš miegą gauna .. nežnau ką reiks duot, kai atpratint norėsiu. Kažkaip nesinori be reikalo vaistažolių gydomasias savybes naudot(dieną, tai labai silpnas darau tas arbatas), pavyzdžiui melisas, kad ramesnė būt .. nėr reikalo tokio stipraus - ne super aktyvistė ji . Jei duodu jau, tai dažniau duodu pankolius- nes jai su viduriukais negerai, tai, kad naktį lengviau būt - padeda visai neblogai
3 oi,jonažolės tai dar nedrįsau duoti - ji gan "stipri" vaistažolė . Pati irgi ne ilgiau savaitės jos arbatą geriu - ir tai, ta savaitė viena į porą mėnesių kur tai
4 aš ten rugius perku (grūdus ir miltus jų) kol kas - nes kitiem grūdam ji alergiška (išbandėm ten ir miežius, ir kelių kruopų mišinius).. tai kiniečių skyrely dar perku kukurūzų miltus ir ryžių makaronus, vaikų skyrely - Milupa ryžių košę, paprastam kruopų skyrely - vokiečių gam. avižas (kažkaip tiko mum). O šiaip - daugiau įdomybiu eko parduotuvėse "pasirankioju".